Gigant Khemrii
Moderator: Shino
Doskonały z Ciebie teoretyk, Krzyśku
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
chyba ze sie liczy ze czolg przyjedzie do Ciebie i wystawi sie na szarze jak ty stoisz za lasem ....
- Die for Emperor
- Mudżahedin
No przy takiej rozpie imperium to nawet nie ma sensu grać. Lepiej się zawinąć i iść na piwo
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Psss. Ja tak grałem z Imperium na PGA. Sami strzelacze, 4 armaty, 4 magów i 2 czołgi. Skończyło się remisem na moją korzyść. Co prawda trochę pomogły misfire'y wroga, ale giguś pięknie roztrzaskał czołg, a khemrijscy łucznicy cięli po magach, że aż miło.
- Die for Emperor
- Mudżahedin
No właśnie... Pomogły misfire. Jakby niedaj Boże rzuty były lepsze to by z naszych kochanych Mumii wióry się posypały. No ale taktyka to jedno a szczęście to drugie. A najlepiej zmiksować obydwa
- Die for Emperor
- Mudżahedin
Klimat jak skurczybyk Nie ma jak zapach prochu i magii...
- Shakin' Dudi
- Masakrator
ja sie nowego empire nie boje....jak mam mozliwosc to katapa za gorke i zaden czolg nie powinien dojechac
- Die for Emperor
- Mudżahedin
Albo gigant w bok
- Dead_Guard
- "Nie jestem powergamerem"
Raz mój gigant zaszarżował od tylca klocek 20 grave guardów z wampirzym bohaterem, wyrżnął wszystkich w jednej turze, jakie to było piękne
- Die for Emperor
- Mudżahedin
Po tej szarzy dostal pewnie medal z kosci
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
O kurde to musiało być miażdżące.
A tak swoją drogą to co to był za koleś że wpuścił szarże giganta od tyłu?
A tak swoją drogą to co to był za koleś że wpuścił szarże giganta od tyłu?
Czy mi się dobrze wydaje, że dotąd w uściśleniach był zapisek, że Giganty z WD281 są dopuszczone do limited a teraz już nie ma?
Bo przed ostatnim małym turniejem lokalnym jak się pytałem czy mogę sobie wziąć Giganta z GW to mi powiedzieli, że jasne o ile to jest w limited. No i dla pewności w domku zaglądam do uściśleń a tu lipa.
Bo przed ostatnim małym turniejem lokalnym jak się pytałem czy mogę sobie wziąć Giganta z GW to mi powiedzieli, że jasne o ile to jest w limited. No i dla pewności w domku zaglądam do uściśleń a tu lipa.
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!