No to jazda:
Goblin Great Shaman
-4th magic lvl
-2 Dispel Scrolls
-Staff of Sorcery
-Nibbla's Itty Ring
Goblin Shaman
-2nd magic lvl
-Staff of Sneaky Stealin'
-Goblin Wolf Chariot
Goblin Shaman
-2nd magic lvl
-2 Dispel Scrolls
-Goblin Wolf Chariot
Night Goblin Big Boss
-Great Cave Squig
-LA, Shield
-Wallopa's One Hit Wounda
-Buzzla's Backbone Brew
5 Goblin Wolf Riders
-Spears
-Musician
5 Goblin Wolf Riders
-Spears
-Musician
5 Forest Goblin Spider Riders
-Musician
2 Snotling Bases
28 Night Goblins
-Standard Bearer, Musician
-Netters
-2 Fanatics
28 Night Goblins
-Netters
-2 Fanatics
28 Night Goblins
-Netters
-2 Fanatics
22 Night Goblins
-Musician
-Shortbows
-2 Fanatics
4 Spear Chukkas
8 Squig Hoppers
Squig Herd (x4; 8+12)
Doom Diver
DoW Cannon
Liczone na szybko, z pamięci, więc może zawierać drobne błędy w punktach...
Jeśli chodzi o wątpliwości, to głównie zastanawiam się nad dawaniem magom tych dodatkowych lvli. Bo oni głównie mają powstrzymać wrogą magię, a nie rządzić i dzielić Ale jakby się ze 2 stopy wylosowały, to przy lekkim farcie coś tam mogłoby wejść... Druga wątpliwość dotyczy generała: nie wiem ,czy na ten turniej nie pożyczyć 1 figurki orka, coby liderkę poprawić, ale chyba tego nie zrobię, gobliny to gobliny
Strategia jest prosta: trzymać wszystko na odległość za pomocą maszyn, fanatyków i wkurzających fastów. A jak podejdzie bliżej to czas pakować figsy Minimalną kontrę zapewniają rydwany, hoppersi i duży Squig.
Także co wy na to?
2250 Goblinów na Białystok
Hehe, Shino pierwszy punkty zwęszył! Mor Will Fix it bardzo lubię, stosuję z dużymi sukcesami (szczególnie na bretończyków z kośćmi podpiłowanymi pod Wardy )Shino pisze:dawaj im levele.... 6 na 1 to mocarny czar iniedoceniany czesto
tak sie zastanawiam... mowiles cos o challengach... zakladam, ze tk i vc sa poza ich zasiegiem co?
Levele chyba dam, a nuż się coś uda.
A jeśli chodzi o Chellange: nie wiem jeszcze, zobaczę ilu będzie chętnych poza tym mam dziwne wrażenie, ze taki challange byłby niesprawiedliwy dla reszty graczy na turnieju... Ale prawda jest taka, że głównym moim problemem są liderki właśnie, więc armie całościowo fearujące, z terrorami mi się nie podobają zdecydowanie.
Jakieś jeszcze komentarze?
Bardzo fajna armia. Jedynie zdjalbym gobliny z rydwanow, a duzego maga dalbym orka (wieksza liderka). Tak samo Great Cave Squig to nieporozumienie jest. Taki typek lepszy bedzie na wilku.
Za zaoszczedzone pkt. mozna by kupic cos ciekawego
Pan na Squigu jest nie do ruszenia. Mam pięknie pomalowany model i go wystawiam, basta! Co do rydwanów: sprawdzają mi się. Fakt, że zwykle są to 1-lvlowe Scroll Caddy, ale lubię rydwany, a w Specialach się nie mieszczą...karlee pisze:Bardzo fajna armia. Jedynie zdjalbym gobliny z rydwanow, a duzego maga dalbym orka (wieksza liderka). Tak samo Great Cave Squig to nieporozumienie jest. Taki typek lepszy bedzie na wilku.
No nad dużym orkowym szamanem się zastanawiam (na wywernie), ale moja armia z założenia nie zawiera Orków...
Charki, wiem, ze ucieka. Ale liczę na moje szczęśliwe liderki
Kurde, przez was zaczynam myśleć o warbossie na wywernie...