Inch High Games

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Minotaury i orki super, maruderzy i spearmeni paskudni.

Zgadajcie się na zamówienie >60$, wtedy wysyłają na swój koszt. A zadeklarowanie wartości przesyłki poniżej 50$ (niech tak zrobią) powoduje, że przechodzi ona bez cła :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

Tomash, Ty.. walkarzu ! ;)

no z niecierpliwoscia czekamy, czy na granicy napadna na nasze zolnierzyki czy nie

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Wałkarzu? Stary, gdybyś Ty wiedział jakie w handlu można numery robić, jednocześnie pozostając w 100% zgodnym z prawem i cacy dla skarbówki... ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

wiem, wiem, mama mi przy kolacji czasem opowiada. ;)

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Nilgar »

@Tomash <20$, więc nie jest tak lekko
@Interesariusze: Wczoraj Szanowni Koledzy dostałem przeprosiny z HIG, że wysyłają towar jeszcze raz 14/03, bo im się współpraca z firmą pakująco-wysyłającą nie ułożyła, więc przepraszają ale jakbym chciał zamówić coś jeszcze to do 14/03 mogę. :shock: Jak widzicie przecieranie szlaków z nowymi firmami nie zawsze przechodzi lekko :?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Yahoo82
Kradziej

Post autor: Yahoo82 »

Powiedz mi tylko czy Nilgar czy wiadomo coś z tym cłem? Z tego co zauważyłem, to już jest gratis ta wysyłka, bo razem macie ponad 60$. Pozostaje pytanie czy i ile należy doliczyć do tych 20$ za dzikusów z fcg.

Edit: Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz. Czy paczka idzie do Polski z USA, czy z Singapuru (czy czegoś tam)? Bo to może mieć znaczący wpływ na ewentualne cło.

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

no z singapuru.
i skoro jeszcze nie wyslali to ciekawe skad moze byc wiadome co z clem.

Awatar użytkownika
Charki
Falubaz

Post autor: Charki »

No to jeszcze ponad miesiąc czekania. Mam nadzieje ze przed wakacjami dojdzie :)

Awatar użytkownika
Wood Elf
Wałkarz

Post autor: Wood Elf »

łoo... figurki mi się wogóle nie podobają a te "dzikie orki" są tak żałosne,że brak mi słów ... masakra :/

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Charki pisze:No to jeszcze ponad miesiąc czekania. Mam nadzieje ze przed wakacjami dojdzie :)
Doszło :wink: w dniu dzisiejszym :? Ja do wróciłem w weekend i zastałem dwa maile z przeprosinami, że muszą wysłać jeszcze raz i, że wysłali ale w Polsce nie ma takiego adresu :shock: Na szczęście miałem duźo pracy, więc nie zdążyłem Wam tym krwi napsuć :x

To teraz kto zamówił i wpłacil niech się zgłasza i wysyła PM z adresem, na który mam wysłać paczkę. Ja w rewanżu prześlę numer konta, na który poproszę o wpłatę za przesyłkę (doszło bez żadnych dodatkowych cyrków, więc w sumie możecie być zadowoleni). Jeśli ktoś chce odbierać osobiście w Warszawie też niech da znać (odbiór osobisty w stolicach Galicji, Górnego Śląska czy Pomorza również jest możliwy ale tu kwestia ustalenia indywidualnego, niekoniecznie krótkiego terminu)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

a teraz wiadomość z ostatniej chwili:
It is with much regret that I bring you news that we are closing our company. Due to some recent unforeseen setbacks, we are unable to continue our operations and the board has determined that closing the company is the best course of action.

As we have limited stocks left in our inventory, we will no longer be taking retail orders. However, as mentioned above, any outstanding orders will be fulfilled and sent to you. We are working directly with our post office to ensure that your order gets to you. Again, many apologies for the delay.

We'd like to take this opportunity to thank you for your kind support. We wish you every success in your ventures.

Warmest Regards,
Andy
to kto się nie zdecydował ten dupa, a wartość Waszych figurek wzrasta razy 10 :twisted:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Charki
Falubaz

Post autor: Charki »

zbankrutowali na przesylce do polski :wink:

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt: