heloł,po sprzedazy starego,brzydkiego,polamanego chaosu robie sobie armie od nowa,kazdy model ba byc ladny,kompletny itp.I mam taka prosbe,czy ktos widzial jakiegos wypasnego smoka na necie?nie musi miec 2 glow
pzdr
O czizes! Ten na górze to idealny GUO! Wow, po prostu super figurki. Aż trudno uwierzyć :O Poszukajcie coś na Keepera, bo nurglem raczej nie zacznę grać ^^
Macie jakieś pomysły na heralda tzeencha? Ten gamezonowy pieszy model z płomieniem wylatującym z ręki zły nie jest ale nie ma "demonicznej" głowy Co zamiast głowy wsadzić?
Albo może w ogóle jakieś inne modele znacie pasujące na heraldów tzeencha? Nie wiem dlaczego głupki z GW wydają nowe modele fleshoundów (co edycja to nowe!!) każdy bóg dostał specjalnego bohatera w postaci figurki a tzeench nie....
Ja znowu z innej parafii. Panowie i Panie, macie jakieś pomysły na WarShrine ? Moze ktos sie orientuje czy GW wydaje figurkę ? Szamanie ?
Jesli nie to trzeba będzie przemyśleś, dla samej frajdy cos bym zrobił bo i tak wątpię ze będę toto wystawiać jeśli w oryginalnym booku nie zmienią kilku zasad, zobaczymy.
Mam pomysł na coś takiego: 4 warriorów niesie coś takiego jak dysk w taki sposób jak się lektykę nosi, na ramionach, oczywiśie na górze nalepiony znak slaanesha, maszt na którym jest stara okrągła ikona chaosu (ta okrągła) a na niej przybita figurka Morathi do góry nogami - jest cos takiego, sztandarowy na CMON, który trzyma chyba taki totem w ręce; No i wkoło masztu, na dysku, tańczące demonetki z 6ed.
Zapodajcie swoje pomysły, jestem ciekawy czy ktoś o tym już myślał