Mounted Vampire
Moderator: misha
Mounted Vampire
Jak wiecie GW nie wydało nowych figsów wampirów na konikach. I tutaj moje pytanko: z jakiej innej jednostki zrobić fajnego wampira na koniu/hellsteedzie?
-
- Mudżahedin
Szczegolnie konik ktory mogby byc podobny dla BK
- Chaoschild
- Chuck Norris
Tak widzialem go juz wczensiej, fajny pomysl dosyc. Szczerze teraz zaluje ze sprzedalem nowiutkiego Nurgle Lorda wlasnie, jako klacz figurka jest swietna.
-
- Mudżahedin
Ja wlasnie szukam pomyslu na oddzial BK, ale ciezko cos ciekawego znalesc, albo zrobic oddzial z 10 Green Knightow 

No ja konnego bsb robię z rego http://www.rackham-store.com/boutique_u ... =116&num=8 modelu. oczywiście będa go przerabiał, ale nie jakoś gruntownie.
Innym pomysłem jest zrobienie wampira z archaona konnego. Model siwetny a przerobić tez nie kłopot. Nawet był gdzies na Cmon.
Innym pomysłem jest zrobienie wampira z archaona konnego. Model siwetny a przerobić tez nie kłopot. Nawet był gdzies na Cmon.

Takiego właśnie mam. przy odpowiednim malowaniu daje rade.mi sie marzy Green Knight skonwertowany na wampira:P
Holan ma bodajże taka ekipę. Kosztowne ale ale efektowne.Imperialiści, bretończycy, siler helmy, klasyczni to chyba 4 najlepsze a zarazem najprostsze koncepcje (ja mam klasyznych i przetabianych z bretończyków - najbardzej dynamiczni z plastikowych modeli).[/u]Ja wlasnie szukam pomyslu na oddzial BK, ale ciezko cos ciekawego znalesc, albo zrobic oddzial z 10 Green Knightow
Podepnę się pod temat...
Z czego najlepiej (i w miare tanio ;p) zrobić hellsteeda dla wampirka?
Myślałem o dark pegasusie DE (niestety to 85zł), macie może jakieś inne pomysły?
Z czego najlepiej (i w miare tanio ;p) zrobić hellsteeda dla wampirka?
Myślałem o dark pegasusie DE (niestety to 85zł), macie może jakieś inne pomysły?
Mógłbyś wrzucić jakieś inne zdjęcie (lub link, ew. nazwę) tego modelu?
Niestety zdjęcie nie chce mi się załadować...
<edit> zdjęcie już mam
Jednak jako model hell steed'a do mnie nie przemawia, w końcu to hmm... mantikora?
Niestety zdjęcie nie chce mi się załadować...
<edit> zdjęcie już mam

Jednak jako model hell steed'a do mnie nie przemawia, w końcu to hmm... mantikora?
- Barbarossa
- Mniejsze zło
A jaka jest nazwa modelu i producent? Może się skuszę na toto jako mantycorę do DE, panience się zabierze miecz, łańcuch dookoła szyjki i zrobi z niej slave'a, a na lwa pójdzie skonwertowany cold one knight.Fedek pisze:5 dych cały model.