Rycerska gra

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Guard
Chuck Norris

Rycerska gra

Post autor: Guard »

http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176135012
Zdecyduj czy chcesz być świecącym paladynem, czy też panem mordu i gwałtu. Całkiem ciekawe. Polecam!
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Idź pan z tym. Kumpel mi smsy pisał żebym mu wszedł na to i wysłał rycerza na jakąś wyprawę bo on w szkole był... :lol2:

Sasza
Oszukista

Post autor: Sasza »

Kolejna idiotyczna gra, która nie ma żadnego celu - poza klikaniem w jakieś misje czy cokolwiek tam jest, do osranej smierci :P
Udało mi się uwolnić od tej gry mojego znajomego ktróry już nawet był w ścisłej czołowce - ale zrozumiał, że to ie ma sensu hehe ;]

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Jakies nagrody sa ?

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Ej, Sasza, a WFB to przepraszam jaki ma cel, poza w gruncie rzeczy bezcelowym przesuwaniem i paćkaniem figurków? ;)

Nie należy piętnować innych za dziwne metody spędzania wolnego czasu. My wolimi bez większego sensu wydawać kasę na plastki i metal, potem go malować a potem nim szurać po stole, żeby udowodnić innym szuraczom, że my jesteśmy w te klocki bardziej elo niż oni (albo na odwrót).

A oni wolę se poklikać szybernaście razy dziennie w misję. Taką przewagę mają nad nami, że nie idzie im w to żadna gruba forsa. Prócz tych paru złotych na jakieś tam ichnie wynalazki premium, czy coś.
Uerph.

ODPOWIEDZ