2250 TK
2250 TK
Kurcze brakuje mi 2 oddziału szkieletów (więcej opcji do trzymania Liczów . Zwłaszcza ,że hiero nie lata ... ) .
No i co lepsze ? Staff czy dać kolejne skrole ?
Tomb King @ 279 Pts
General; Great Weapon; Shield
Cloak of the Dunes [20]
Golden Ankrha [45]
Armour of the Ages [35]
Liche Priest @ 165 Pts
Dispel Scroll [25]
Dispel Scroll [25]
Liche Priest @ 160 Pts
Staff of Ravening [45]
Liche Priest @ 165 Pts
Hierophant
Dispel Scroll [25]
Hieratic Jar [25]
20 Skeleton Warriors @ 185 Pts
Bow; FCG
2 Tomb Swarm @ 90 Pts
3 Skeleton Chariots @ 120 Pts
Tomb Scorpion @ 85 Pts
Tomb Scorpion @ 85 Pts
4 Ushabti @ 260 Pts
20 Tomb Guard @ 310 Pts
FCG i Icon of Rakaph
Screaming Skull Catapult z czachami @ 110 Pts
Casting Pool: 2
Dispel Pool: 5
Models in Army: 66
Total Army Cost: 2244
No i co lepsze ? Staff czy dać kolejne skrole ?
Tomb King @ 279 Pts
General; Great Weapon; Shield
Cloak of the Dunes [20]
Golden Ankrha [45]
Armour of the Ages [35]
Liche Priest @ 165 Pts
Dispel Scroll [25]
Dispel Scroll [25]
Liche Priest @ 160 Pts
Staff of Ravening [45]
Liche Priest @ 165 Pts
Hierophant
Dispel Scroll [25]
Hieratic Jar [25]
20 Skeleton Warriors @ 185 Pts
Bow; FCG
2 Tomb Swarm @ 90 Pts
Tomb Scorpion @ 85 Pts
Tomb Scorpion @ 85 Pts
4 Ushabti @ 260 Pts
20 Tomb Guard @ 310 Pts
FCG i Icon of Rakaph
Casting Pool: 2
Dispel Pool: 5
Models in Army: 66
Total Army Cost: 2244
Nawet fajna rozpa- taki standardzik. Pozdoba mi się ustawienie przedmiotów na Kingu. Koniecznie zmień jednego scrolla na the great brooch desert- tyle samo kosztuje, a masz scrolla dispelującego ifke. Pozdr
@Szymek
Brooch of the Great Desert to zwykły skrol tyle tylko ,że można go dać TK/TP czy IB bo jest w EI
Brooch of the Great Desert to zwykły skrol tyle tylko ,że można go dać TK/TP czy IB bo jest w EI
Zwykła scroll+ specjalna zasada że dispeluje ifke. Pozdr
Ps. Daj go na lichu który ma 2 scrolle.
Ps. Daj go na lichu który ma 2 scrolle.
Dobra dobra ale to nie kwestia zasad komentować rozpę
Klawa rozpa
Właśnie majstrowałem coś na lokal do Torunia na 2,5k i wyszło mi prawie identycznie Z tą jednak różnicą, że oparłem wszystko na kaszkiecie Ale cała reszta podobna...
Do trzymania liczek nic Ci nie brakuje. Spokojnie możesz coś trzymać w SSC. Często tak postępuje i pomysł sie generalnie sprawdza.
I SoR zdecydowanie zostawić! Zabawka jest genialna, jako że potrafi przede wszystkim wyciągać od przeciwnika kości dispela, co oznacza na przykład więcej dodatkowego shootingu dla nas. 3 Scrolle powinny wystarczyć
Właśnie majstrowałem coś na lokal do Torunia na 2,5k i wyszło mi prawie identycznie Z tą jednak różnicą, że oparłem wszystko na kaszkiecie Ale cała reszta podobna...
Do trzymania liczek nic Ci nie brakuje. Spokojnie możesz coś trzymać w SSC. Często tak postępuje i pomysł sie generalnie sprawdza.
I SoR zdecydowanie zostawić! Zabawka jest genialna, jako że potrafi przede wszystkim wyciągać od przeciwnika kości dispela, co oznacza na przykład więcej dodatkowego shootingu dla nas. 3 Scrolle powinny wystarczyć
szczurek o jakich ty standardach mówisz.. jesli Ty prawie w ogole nie grasz
ale fajnie ze poszukujesz czegos nowego.
co do skrolli.. to narazie wiecej niz 3 nie potrzeba na te pukty.
no chyba ze za pol roku okaze sie ze co druga armia to demony albo VC , ale tu i tak trzeba poczekac...
ale fajnie ze poszukujesz czegos nowego.
co do skrolli.. to narazie wiecej niz 3 nie potrzeba na te pukty.
no chyba ze za pol roku okaze sie ze co druga armia to demony albo VC , ale tu i tak trzeba poczekac...
ale chce sobie obcykać co mam pomalować (jakby mnie naszło na jakiegoś tura to chce mieć pomalowane to czym gram )szczurek o jakich ty standardach mówisz.. jesli Ty prawie w ogole nie grasz
hehe .. niezla wymówka by nie chodzic na turnieje, Ty ta swoja armie malujesz juz ladne pare lat chyba..szczurek pisze:ale chce sobie obcykać co mam pomalować (jakby mnie naszło na jakiegoś tura to chce mieć pomalowane to czym gram )szczurek o jakich ty standardach mówisz.. jesli Ty prawie w ogole nie grasz
albo pomaluj wszystko szybko albo zacznij grac niepomalowanymi - nic sie nie stanie gdy na stole pojawi sie goły metal
- marcus_cheater
- Oszukista
Shino zmartwię Cię, ale odkąd gram dwarfami to o takim scrollu nigdy nie słyszałem..:p@semi a jest kosztuje 50 pkt tylko w dwarfach
P.S. @Szczurek kiepsko się znam na Tk, ale o ile się orientuję to rozpiska dosyć standardowa... Fajnie, że wziąłeś Ushabti, bo dodają klimatu i wbrew pozorom nie są takie strasznie słabe...
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- marcus_cheater
- Oszukista
Coś mi się obiło o uszy, co nie zmienia faktu, że nie ma w standardowym booku...
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
Gram tym samym.
Tylko mam kosiarke
Tylko mam kosiarke
Jakoś bardziej sie wkręciłem w malowanie niż granie kiedyś było odwrotnie ...hehe .. niezla wymówka by nie chodzic na turnieje, Ty ta swoja armie malujesz juz ladne pare lat chyba..
albo pomaluj wszystko szybko albo zacznij grac niepomalowanymi - nic sie nie stanie gdy na stole pojawi sie goły metal
NajsGram tym samym.
Tylko mam kosiarke