Czesc! Oto moje ostatnie prace.
Nr1.Figurki firmy Italeri(koszmarna jakos odlewow- nie polecam) ktore bede uzywal do gry "Red sand, blue sky".Jesli ktos chcialby poczytac o tym systemie
to podaje linke :
http://www.chestofcolors.com/cofc-postn ... 0785#60785
A oto figurki:
-zestaw nr 1(na moj prywatny uzytek)
-zestaw nr 2(na aukcje)
A tutaj niskobudzetowa czesc armii Khorna do WH40k.Wedlug nomenklatury studyjnej poziom 1(czyli najnizszy- czyli jak tu pomalowac piesza figurke ponizej godziny na sztuke zeby wygladala ok):
Intensywnosc czerwieni oddaj najlepiej 1 fotka , kolejne w rzeczywistosci nie sa az tak ostre.
Kilka pamperkow od Przemola.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Widzę "delikatną" różnicę w malowaniu "dla siebie" i "na aukcję" Na temat tych figurek już się wypowiadałem - świetna robota - skóra bardzo płynnie jest wycieniowana Natomiast w tym drugim przypadku figurki są pomalowane poprawnie i wyglądają zupełnie "odwrotnie" do tych czystych - zupełnie jakby z pola bitwy wrócili chłopaki I tu i tu jest uzyskany ciekawy efekt, mimo że tak różny. Na tych drugich bardzo podobają mi się czerwienie!
A moje zdanie nt. żołnierzy Khorne'a też już znasz
A moje zdanie nt. żołnierzy Khorne'a też już znasz
Mi się podoba na tych od Khorna ten wszechobecny niebieski, dodaje uroku po bitewnego. Co do gladiatorów, to zgodze sie z przedmówcą, modele są średnie, ale zato malowanie jak najbardziej. Chętnie zobaczył bym figurki malowane na najwyższym poziomie studyjnym, bo nie wiedziałem, że takowe poziomy istnieją.
Kurcze no nie powiem bardzo przywoicie ci Khornici wygladaja. Jak na 1 poziom serio bomba.
A z gladiatorów najbardziej miażdżą ci pierwsi świetne przejścia na skórze.
A z gladiatorów najbardziej miażdżą ci pierwsi świetne przejścia na skórze.
fajne figurki...
szkoda ze na aukcje to tylko deep inkiem potraktowales
cco do khorniarzy to faktycznie na bardzo szybko byli malowani
szkoda ze na aukcje to tylko deep inkiem potraktowales
cco do khorniarzy to faktycznie na bardzo szybko byli malowani
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned