Nowa Gildia
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
http://www.forum.gildia.pl/
Co to ma, kurna, być?
SMF. Fajny silnik, nawet przez jakiś czas rozpatrywałem go dla BP. PhpBB zresztą mnie drażni coraz bardziej, zarówno pod względem interfejsu, możliwości jak i jakości kodu oraz totalnej nieelastyczności.
Niewykluczone, że w bliższej lub dalszej przyszłości Border Princes także przejdzie na SMF.
(Spokojnie - migracja nie dojdzie do skutku, jeśli nie uda mi się znaleźć/napisać skryptu, który przerzuci co najmniej kategorie, posty, tematy i userów do bazy nowego silnika )
Co to ma, kurna, być?
SMF. Fajny silnik, nawet przez jakiś czas rozpatrywałem go dla BP. PhpBB zresztą mnie drażni coraz bardziej, zarówno pod względem interfejsu, możliwości jak i jakości kodu oraz totalnej nieelastyczności.
Niewykluczone, że w bliższej lub dalszej przyszłości Border Princes także przejdzie na SMF.
(Spokojnie - migracja nie dojdzie do skutku, jeśli nie uda mi się znaleźć/napisać skryptu, który przerzuci co najmniej kategorie, posty, tematy i userów do bazy nowego silnika )
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Tak przypadkiem to Cię chyba kiedyś widziałam i wiem, że brodę maszSupeł pisze: hiehie tak się składa że mam brodę, tyle że nie widzę sie z sobą w tak nie dwuznacznej sytuacji, nawet po zmianie płci...
Jednak solo to nie to samo. Poszukaj innego brodacza.
@Pyś
To się musiało stać. Pamiętaj, że gnębieni fani M&A od dawna już mogli czuć się uciskani i deptani. Rewolucja była tylko kwestią czasu. Zapalmy świeczkę dla NG.
[*]Warszawa
Nieźle chłopakom idzie migracja, już prawie całe forum powróciło.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Layout, droga Zarazo, to akurat najmniejszy pikuś - zwłaszcza że SMF ma system szablonów, podobno fajniejszy (wygodniejszy) od tego phpBB.
Patrzę jak chłopakom śmiga teraz NG... chyba wiem co będę sprawdzał dziś wieczorem
Patrzę jak chłopakom śmiga teraz NG... chyba wiem co będę sprawdzał dziś wieczorem
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
bylem - z okazji Paradoxaliow mielismy noc z Gra o Tron CCG dla VIPowFanatyk pisze:Szaman, musze zapytać bo nie wiem czy to byłeś Ty.
Czy w piątek około godziny 20.20 byłeś w Paradoxie przy barze?
"I fart in your general direction"
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: