Nadciągają Demony Chaosu ??
Moderator: KrzysiekW
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
Dzisiaj po grze z nowymi VC musze stwierdzić że blood thrister jest przegięty (w ch...). Ogólnie teraz to DL ma wszystkiego po troche ale jest to skuteczne i mordercze! Nie długo testing z imperium 

- Corvus Albus
- Kretozord
Gdyż bywałem na turniejach w inne gry nie koniecznie figurkowe i widziałem co się dział o jak wychodziło coś nowego co znacznie przewyższa stare rzeczy i nagle robiła się masa osób korzystającaz tego. Być może się mylę odnośnie WFB, ale zawsze i wszędzie znajdą się ludzie którzy nie grają dla przyjemności, ale wyłącznie dla nagród i czołowych miejsc.Shino pisze:jak na osobe, ktora nie byla na turnieju jakos strasnzie szybko uznales to za standard...Corvus Albus pisze:Standard i zapewne będą to osoby które są pazerne na nagrody z turniejówPiotr3K pisze:Mocne te demony są. Mocniejsze niż myślałem.
Jednyny minus jaki teraz zauważam to taki że duużo ludzi zacznie nimi grać i będzie ich wszędzie pełnoja czekam ile osób zacznie grać DE jak wyjdzie nowy book.

@Shino
Może i masz racje, nie wiem nie miałem jeszcze booka. Ja mam tylko info z rumourów
np. http://warseer.com/forums/showthread.php?t=136847
Może i masz racje, nie wiem nie miałem jeszcze booka. Ja mam tylko info z rumourów

Tam dalej w którymś takim topicu czy tam tu na forum (nie pamiętam już) pisali że można łączyć tego sworda z axem bo to gifty a nie bronie.Daemonic gift that allows reroll hits and wounds.
he he wlasnie przeczytalem historie Changelinga tego champa horrorow od Tzeentcha:)poprostu swietna.
Skrasc obroze khorna z flesh houndow potem je stopic zeby zrobic diorame z najwieszymi porazkami Khorna kawal pierwsza klasa
normalnie i w starym swieci bawia sie metalowymi zolnierzykami 
Skrasc obroze khorna z flesh houndow potem je stopic zeby zrobic diorame z najwieszymi porazkami Khorna kawal pierwsza klasa

podeślij mi kto pdfka na dr_nehan@interia.pl
odwdzięczę się paroma setkami niewolników (względnie odżywionych i zdolnych do pracy)
odwdzięczę się paroma setkami niewolników (względnie odżywionych i zdolnych do pracy)
Byłbym bardzo wdzieczny gdyby ktoś podesłał mi pdfa zerciu@interia.pl lub chociaz jakis link :]
Z góry dzięki.
Z góry dzięki.
nie. Jest tam opisany topor, na ktorym siweca runyRAFIX pisze:flamesword w podręczniku to firestorm blade
a wprzypisie tego gifta jest napisane żę to runy które zdobią topór
więc chyba sie kombuje z axe of khorne
widziałem na własne oczy

tak wiec firestorm blade jest po prostu toporem z swiecacymi sie runami.
Axe of khorne jest z kolei toporem z zakletym w srodku bloodthristerem

i co z tego ze tak jest??
tamto to bronie magiczne a tu GIFTY, ktore jasno maja napisane - ... are not magic items..... wiec co za problem miec nawet same takowe wskazujace na to ze moglyby byc bronmi??
tamto to bronie magiczne a tu GIFTY, ktore jasno maja napisane - ... are not magic items..... wiec co za problem miec nawet same takowe wskazujace na to ze moglyby byc bronmi??
jakby nie kminic przy tych giftach to sytuacja z armorami jest ciut jasniejsza
tak siekiera khorna to siekierka z duszyczka demonka, a płonoce ostrze to taki specjalny dar bo khorne sprezentowal thirsterowi osełke do siekiery.
jak dla mnie dranie powinni sie odezwac z gw i napisac ze zbroje to sa nakładalne na siebie lub nie lub ustalaja save i czy to sa dwie rozne siekierki czy jedna ale uduchowiona i naostrzona do czerwonosci
tak siekiera khorna to siekierka z duszyczka demonka, a płonoce ostrze to taki specjalny dar bo khorne sprezentowal thirsterowi osełke do siekiery.
jak dla mnie dranie powinni sie odezwac z gw i napisac ze zbroje to sa nakładalne na siebie lub nie lub ustalaja save i czy to sa dwie rozne siekierki czy jedna ale uduchowiona i naostrzona do czerwonosci
dokladnie tak nie inaczej