chyba wyjasnia, nieJeden z twoich oddziałów okazuje się strażą przyboczną ponurego żniwiarza wyruszają razem na gorzkie żniwa. Wybierasz swój jeden dowolny oddział rank and file, który dostaje automatycznie championa(jeśli wcześniej nie miał). Ów czempion jest Ponurym Żniwiarzem.
Master w Lublinie "Painkiller" 3-4 Marzec 2007
przeczytajcie jeszcze raz, az zamieszcze cytat 
 :

Ten eternal terror i ward są najfajniejszymi bajerami to się rzuca w oczy od razu. Druga kwestia to ta magia, faktycznie może się skończyć na tym że wszyscy będą mieli full magii oprócz mnie  
 ratujcie mnie przed zawałem ja mam chore serce  

Ostatnio zmieniony 29 sty 2007, o 23:53 przez Szczur6, łącznie zmieniany 1 raz.

No proszę Cię. Nie mów mi, że bitwa na 1500 trwa 3h.esli bylyby bitwy 4 w sobote, to konczyly by sie dopiero ok. 22:00, w niedziele 2, to wychodzilo by tak na oko 15.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- Kedziorson
 - Masakrator

jesli chodzi o scenariuzs z czempionem "ponurym..."  to ktos sie chyba nagral za duzo warcrafta3:D 
staralem sie cos wymyslic ze szkola...jakies obejscie ale nie dalo rady..przykro mi!! moze za rok....
mimo wszystko zapraszam do nas na pierwszy turniej jaki bedzie:D zapraszam serdecznie:D

staralem sie cos wymyslic ze szkola...jakies obejscie ale nie dalo rady..przykro mi!! moze za rok....
mimo wszystko zapraszam do nas na pierwszy turniej jaki bedzie:D zapraszam serdecznie:D
3h to nie, ale dolicz jeszcze 30min buforu pomiedzy bitwami...No proszę Cię. Nie mów mi, że bitwa na 1500 trwa 3h.
akurat tu to nie wiem o co biega... ponury zniwiarz byl wymyslony w oparciu o zupelnie co innego, ale wole nie zdradzac jego pochodzenia... bynajmniej nie ma nic wspolnego z komputerami...jesli chodzi o scenariuzs z czempionem "ponurym..." to ktos sie chyba nagral za duzo warcrafta3
co do magii, to moze sie cos wykmini jeszcze, poczekajcie jeszcze troche, do turnieju mamy jeszcze czas
liczy sie inwencjaJasiuuu pisze:Kurna no , genialne scenariusze ale najbardziej ciekawi mnie -klimatyczny strójmam przywdziać (kartonową ) zbroje khorna ?
z może być kurze? z funduszami troche lipa, poza tym jak ja mam do Lublina dowieść takie serce, żeby nie zaśmiardło, u was trzeba by zakupić.
Wracając do tematu to kiedy będzie już wiadomo co i jak konkretnie bo chce rozpe dopracować i zacząć nią grać.

Wracając do tematu to kiedy będzie już wiadomo co i jak konkretnie bo chce rozpe dopracować i zacząć nią grać.
jak chcesz wiesc, to mozesz w takim pokjenmniku z lodem, jak przyjedziesz do nas w sobote, lub odpowiednio wczesnie przed turniejem, to ci sie namierzy jakis miesny odpowiedni 

Odnośnie formatu turnieju :
6 bitew jest bo tak chciała Moria i się sprawdziło w Krakowie - no i doświadczeni gracze wolą gdy jest więcej bitew - mniej okazji do przypadkowych rozstrzygnięć
Jest 1500 pts a nie 1666 bo wiele osób (szczególnie młodszych) musi dozbierać i domalować figsy - a jest to znacząca dla części osób różnica - jeden oddział mniej
Jest trzy bitwy w sobotę i trzy w niedzielę - bo sporo młodszych graczy chce wracać do domu np. w Łęcznej czy Lubartowie na noc, jeżeli to będzie zbyt późno - nie będzie transportu.
Spoko - bitwy niedzielner się podgoni i skończymy wcześniej
Jankiel ma rację pisząc że 1500 pts aż 3 godzin nie zabiera gry
Thurion - a myślałem że wreszcie przyjedziesz na mastera, którego robią przychylni Ci ludzie -
dobry gracz nie patrzy na niewielką różnicę formatu - tylko gra dla samej przyjemności - popatrz : jest Euro i jest Comp Score które tnie lizardy okrutnie - ale ja zawsze tam chętnie pojadę - niezależnie od tego czy zagram w USA, Polsce, Francji czy Nowej Zelandii, żeby zagrać z super batlowcami, spotkać ludzi na poziomie i cieszyć się samym wydarzeniem
Thurion, zastanów się jeszcze - i przyjedź - razem z Ekipą Forza Pomorze. Zależy nam na obecności mocnych graczy z całej Polski. Niech się nasze młode pokolenie batla ma od kogo uczyć.
Weźcie przykład z Crusa - Stachu nigdzie nie wybrzydza na turniej czy format , zawsze podchodzi pozytywnie i gra bardzo dobrze.

6 bitew jest bo tak chciała Moria i się sprawdziło w Krakowie - no i doświadczeni gracze wolą gdy jest więcej bitew - mniej okazji do przypadkowych rozstrzygnięć
Jest 1500 pts a nie 1666 bo wiele osób (szczególnie młodszych) musi dozbierać i domalować figsy - a jest to znacząca dla części osób różnica - jeden oddział mniej
Jest trzy bitwy w sobotę i trzy w niedzielę - bo sporo młodszych graczy chce wracać do domu np. w Łęcznej czy Lubartowie na noc, jeżeli to będzie zbyt późno - nie będzie transportu.
Spoko - bitwy niedzielner się podgoni i skończymy wcześniej
Jankiel ma rację pisząc że 1500 pts aż 3 godzin nie zabiera gry
Thurion - a myślałem że wreszcie przyjedziesz na mastera, którego robią przychylni Ci ludzie -
dobry gracz nie patrzy na niewielką różnicę formatu - tylko gra dla samej przyjemności - popatrz : jest Euro i jest Comp Score które tnie lizardy okrutnie - ale ja zawsze tam chętnie pojadę - niezależnie od tego czy zagram w USA, Polsce, Francji czy Nowej Zelandii, żeby zagrać z super batlowcami, spotkać ludzi na poziomie i cieszyć się samym wydarzeniem
Thurion, zastanów się jeszcze - i przyjedź - razem z Ekipą Forza Pomorze. Zależy nam na obecności mocnych graczy z całej Polski. Niech się nasze młode pokolenie batla ma od kogo uczyć.
Weźcie przykład z Crusa - Stachu nigdzie nie wybrzydza na turniej czy format , zawsze podchodzi pozytywnie i gra bardzo dobrze.
Dziku, tu nie chodzi o chce, nie chce nie podoba sie... format juz przebolalem i cos tam wykminilem, jest nawet w dziale rozpisek... stoly, trudno... mi 48x48 tylko pomoze... ale 4 dni na turniej :/ kurde.. i to 2 tyg po wroclawiu :/ , w sumie schodzi 7 dni w ciagu 2 tygodni na turnieje, to naprawde jest dla mnie za duzo, WFB to hobby, w zyciu sa inne przyjemnosci i obowiazki...te 4 bitwy w sobote zmienilyby sporo... ale jesli jest to niewykonalne to trudnoDZIK pisze:(...)
edit:
jest szansa ze Was zaskocze.. ale nie chce pisac ze bede, zeby potem nie przyjechac... wole pisac ze nie bede a przyjechac
pzdr !!
					Ostatnio zmieniony 31 sty 2007, o 21:20 przez thurion, łącznie zmieniany 1 raz.

Spoko Dziku i tak conajmniej jednoosobowa reprezentacja Pomorza się zjawi 

A tak w niedzielę będzie zbyt późno. Niektórzy mają dalej, niż do Lubartowa czy Łęcznej.jeżeli to będzie zbyt późno - nie będzie transportu.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.