Sylvania @1500
Sylvania @1500
1 Von Carstein Vampire Thrall @ 152 Pts
Von Carstein; General; Barding; Lance; Heavy Armour; Shield
Cursed Book [50]
Konik
1 Von Carstein Vampire Thrall @ 155 Pts
Battle Standard Bearer; Von Carstein;
Wolf Form [20]
Flayed Hauberk [30]
5 Fell Bats
5 Fell Bats
5 Dire Wolves
5 Dire Wolves
Scout
6 Dire Wolves
5 Dire Wolves
1 Doom Wolf
5 Dire Wolves
1 Doom Wolf
5 Dire Wolves
1 Doom Wolf
3 Spirit Hosts
14 Black Knights
Barding;FCG
War Banner
Casting Pool: 2
Dispel Pool: 2
Models in Army: 63
Total Army Cost: 1492
J jak wam się to widzi??
Von Carstein; General; Barding; Lance; Heavy Armour; Shield
Cursed Book [50]
Konik
1 Von Carstein Vampire Thrall @ 155 Pts
Battle Standard Bearer; Von Carstein;
Wolf Form [20]
Flayed Hauberk [30]
5 Fell Bats
5 Fell Bats
5 Dire Wolves
5 Dire Wolves
Scout
6 Dire Wolves
5 Dire Wolves
1 Doom Wolf
5 Dire Wolves
1 Doom Wolf
5 Dire Wolves
1 Doom Wolf
3 Spirit Hosts
14 Black Knights
Barding;FCG
War Banner
Models in Army: 63
Total Army Cost: 1492
J jak wam się to widzi??
calkiem ok. choc jak dla mnie w Sylvani najfajniejsze jest wziecie 2 mustangow i smoka (oczywiscie na 2K+) na mniejsze pkt. nie jest az tak fajna
nom, Sylvania jest fajna na 2k+, lub małe pkt
Nie za dużo wilków?
Nie za dużo wilków?
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Rozpiska poprawna. W zasadzie jedyna rzecza ktora bym zmienil sa duszki. Bez ochrony antymagicznej schodza z magic missile'a zanim zdaza cokolwiek zrobic. W zamian do takiej szybkiej armii dodalbym drugi klocek BK, karoce lub trzeci oddzial FB.
Na te pkt to życzę powodzeniaEldritch pisze:dodalbym drugi klocek BK
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
Nie chcialo mi wszystkiego wymieniac co zmienic wiec ........
Czyms takim bym chyba zagral :
Von Carstein Vampire Thrall - @ 155 Pts
Battle Standard Bearer;
Flayed Hauberk [30]
Wolf Form [20]
Von Carstein Vampire Thrall - kuń @ 152 Pts
General; Barding; Lance; Heavy Armour; Shield
Cursed Book [50]
3 x 5 Dire Wolves @ 150 Pts
5 Dire Wolves @ 55 Pts
Scout
2 x 5 Fell Bats @ 200 Pts
Black Coach @ 175 Pts
Black Coach @ 175 Pts
14 Black Knights @ 435 Pts
Barding; FCG i Banner of the Barrows [45]
Models in Army: 48
Total Army Cost: 1497
Herosi jak twoi z tym ,ze zamiast hostow dwa mustangi weszly (kosztem wilkow) 4 soddzialy i tak stykna IMHO kolcze wiecej zrobia niz duchy (duzo armii ma teraz magiczne ataki : WE ,dwarfy ,inne VC ,TK ,skaveny itp.) ciezko teraz jest dla duchow ,a 2 rydwany za przyzwoita cene (200 to duzo ale 175 jeszcze da sie przelknac )
Czyms takim bym chyba zagral :
Von Carstein Vampire Thrall - @ 155 Pts
Battle Standard Bearer;
Flayed Hauberk [30]
Wolf Form [20]
Von Carstein Vampire Thrall - kuń @ 152 Pts
General; Barding; Lance; Heavy Armour; Shield
Cursed Book [50]
3 x 5 Dire Wolves @ 150 Pts
5 Dire Wolves @ 55 Pts
Scout
2 x 5 Fell Bats @ 200 Pts
Black Coach @ 175 Pts
Black Coach @ 175 Pts
14 Black Knights @ 435 Pts
Barding; FCG i Banner of the Barrows [45]
Models in Army: 48
Total Army Cost: 1497
Herosi jak twoi z tym ,ze zamiast hostow dwa mustangi weszly (kosztem wilkow) 4 soddzialy i tak stykna IMHO kolcze wiecej zrobia niz duchy (duzo armii ma teraz magiczne ataki : WE ,dwarfy ,inne VC ,TK ,skaveny itp.) ciezko teraz jest dla duchow ,a 2 rydwany za przyzwoita cene (200 to duzo ale 175 jeszcze da sie przelknac )
Teraz jest całkiem konkretnie, i miałbym już problemy z wygraniem
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Na każde punkty życzę powodzenia.Zox pisze:Na te pkt to życzę powodzeniaEldritch pisze:dodalbym drugi klocek BK
Szczurek - LOL. Jeśli bym pojechał VC do Lublina to właśnie tą rozpiską -prawie co do joty (Doom zamiast barrows i bez scoutów)
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
No tak, ferie się zaczęły, to i pamięć zawodzi
Black Coach nie jest taki zly Jedynie cena do jakosci jest niewspolmierna (podobnie jak Shagoth) . Gdyby kosztowaly tyle co w sylwanii to duuuzoo wiecej osob by je wystawialo .
To pozycz zakombinuj cos ......... bo sylvania bez karetki to jak .....
Tja...Jedy Knight pisze:Na każde punkty życzę powodzenia.Zox pisze:Na te pkt to życzę powodzeniaEldritch pisze:dodalbym drugi klocek BK
Nieżle dowaliłem z tym drugim klockiem
Wróciłem z Krakonu, trzy doby bez snu zrobiły swoje.