Pożyczki na turnieje
Moderator: Kołata
- monsterstar
- Chuck Norris
Pożyczki na turnieje
UWAGA!
Ten temat będzie poświęcony wszelakim pożyczkom na turnieje. jak ktoś czegoś potrzebuje, to nich tu pisze. nowe tematy będę po prostu kasował, bo za dużo się ich namnożyło i brzydko to wygląda.
Kołata
Siema !
Mam ogromną prośbę: Ma ktoś porzyczyć z zielonych na EEGT.
-4 hoperów
-6 fanatyków
-jakis klocek z corów (savege orków lub boyzów bylejak uzbrojonych oby byli)
Oczywiście wszystko na eegt.
(MOGE ZAPŁACIĆ ZA PORZYCZENIE)
Wielkie dzięki i pozdrawiam monsterstar.
PROSZE BARDZO !!!
Ten temat będzie poświęcony wszelakim pożyczkom na turnieje. jak ktoś czegoś potrzebuje, to nich tu pisze. nowe tematy będę po prostu kasował, bo za dużo się ich namnożyło i brzydko to wygląda.
Kołata
Siema !
Mam ogromną prośbę: Ma ktoś porzyczyć z zielonych na EEGT.
-4 hoperów
-6 fanatyków
-jakis klocek z corów (savege orków lub boyzów bylejak uzbrojonych oby byli)
Oczywiście wszystko na eegt.
(MOGE ZAPŁACIĆ ZA PORZYCZENIE)
Wielkie dzięki i pozdrawiam monsterstar.
PROSZE BARDZO !!!
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2008, o 16:32 przez monsterstar, łącznie zmieniany 1 raz.
postaram sie doniesc xD
goblina na paradoxalia ostatnoi dla ciebie mialem ale nie potrafilem ciebie znalezc xD (mialem go przy sobie w oba dni )
na pewno raczej nie mam 2 hoperow i nie wiem czy bede mial 6 fanatyka. (5 mam na 100%) klocek mam.
jak chcesz moge ci to jakos porzyczyc wczesniej zebys na turnieju mial na 100% tlyko sie odezwij to sie jakos zgadamy
goblina na paradoxalia ostatnoi dla ciebie mialem ale nie potrafilem ciebie znalezc xD (mialem go przy sobie w oba dni )
na pewno raczej nie mam 2 hoperow i nie wiem czy bede mial 6 fanatyka. (5 mam na 100%) klocek mam.
jak chcesz moge ci to jakos porzyczyc wczesniej zebys na turnieju mial na 100% tlyko sie odezwij to sie jakos zgadamy
Witam
Czy miałby ktoś pożyczyć na Wielkiego Drakona:
- 25 ork boyzów FCG
- 24 Savage ork boyzów FCG
- 1 BSB na dziku
Oczywiście pomalowane:)
Gwarantuję zwrot w nienaruszonym stanie i jakieś piwko czy dwa
Pozdrawiam
Czy miałby ktoś pożyczyć na Wielkiego Drakona:
- 25 ork boyzów FCG
- 24 Savage ork boyzów FCG
- 1 BSB na dziku
Oczywiście pomalowane:)
Gwarantuję zwrot w nienaruszonym stanie i jakieś piwko czy dwa
Pozdrawiam
Mam pytanie. W sobotę będę grał sobie w cytadeli z DE. Czy ktoś może mi pożyczyć trochę figurek?? Chodzi o to, że to nie jest żaden turniej, tylko zwykły sparing, a brakuje mi ''trochę'' figurek by złożyć taką rozpę jaką chcę, a głupio będzie grać na podstawkach lub proksować wilkami pająki lub nawet dziki . Rozpy jeszcze nie mam, ale podejrzewam, że na pewno hopki, może dziki i savage korki.
Jak da rade to na PW .
Jak da rade to na PW .