Nadciągają Demony Chaosu ??
Moderator: KrzysiekW
latarka tyle o ile, pamietaj ona bije z sawem
Ok chyba na pierwszy ogien pojdzie
LoC +4 level Tzeentch Will, Master of Sorcery , 625 pk.
Herald of Tzeentch BSB na rydwanie
Power Vortex. Standard of Sundering. 280 pk.
2xHerald of Tzeentch
Spellbreaker + Master of Sorcery + Rydwan. 225pk sztuka 450 total
3XHorrory po 10 = 360 pk.
3xfurie po 5 = 180 pk.
5 Flamersy 175 pk
5 flesh Hounds of Khorn 175 pk
2250 pt total.
16 PD i 10 DD
Flamery wrzucilem bo niemam czym po lasach magow ganiac a pieski troche z nudow jak bede chcial byc jeszcze bardziej fluffowy to na 2 oddzialy skrimerkow wymienie . Obrone magiczna mam silna i moze przytne ja potem o sztandar ale dopiero po pierwszych bitwach z elekrykami HE i VC. 3 panow z masterem pomoze rozwiazac wiekszosc problemow z ktorymi stary legion mial klopoty znaczy metal na kawalerie beast na smoki itd.
LoC +4 level Tzeentch Will, Master of Sorcery , 625 pk.
Herald of Tzeentch BSB na rydwanie
Power Vortex. Standard of Sundering. 280 pk.
2xHerald of Tzeentch
Spellbreaker + Master of Sorcery + Rydwan. 225pk sztuka 450 total
3XHorrory po 10 = 360 pk.
3xfurie po 5 = 180 pk.
5 Flamersy 175 pk
5 flesh Hounds of Khorn 175 pk
2250 pt total.
16 PD i 10 DD
Flamery wrzucilem bo niemam czym po lasach magow ganiac a pieski troche z nudow jak bede chcial byc jeszcze bardziej fluffowy to na 2 oddzialy skrimerkow wymienie . Obrone magiczna mam silna i moze przytne ja potem o sztandar ale dopiero po pierwszych bitwach z elekrykami HE i VC. 3 panow z masterem pomoze rozwiazac wiekszosc problemow z ktorymi stary legion mial klopoty znaczy metal na kawalerie beast na smoki itd.
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2008, o 08:35 przez Kensiorek, łącznie zmieniany 2 razy.
w pdf na 70 pk a co w ksiedze jest inaczej ? no i faktycznie za duzo magister albo rope wypada.Shino pisze:na wronie na pewno master? on i tak zna wszystkie czary a ze swoja mobilnoscia sama tecza mu moze wystarczyc
bo pamietaj, ze tzeentch will nadal jest za 75 pkt i sporo mu nie wchodzi poza willem
z warseera mi z glowie zostalo ze moga miec po 125 pk dopiero tez sprawdzilem . Will powienien narazie wystarczy i extra flemara wcisnolem . Cala magia Tzeentcha dziala na dragon armoura czy cos jest traktowane jako fire? W AB tylko jedynka ma cos o flame w opisie ale juz nie w zasadach.
teraz wlasnie nie wiem juz jakis czas temu wrzucilem na ls. Teaz juz nie ma wszystkich kolorow teczy w nazwach czarow.
Jest tylko flickering fire
firestorm
osobiscie uwazam, ze bedzie jak bylo czyli brak ognistych atakow z tych czarow ale i tak bedzie przeglosowywane
Jest tylko flickering fire
firestorm
osobiscie uwazam, ze bedzie jak bylo czyli brak ognistych atakow z tych czarow ale i tak bedzie przeglosowywane
ale czy w booku jest ze to sa fire czary? bo jak dla mnie demoniczny zimny ogien jest całkowicie legalny pytam sie bo po prostu wydaje mi sie ze widzialem gdzies ze wszystkie czary tzee sa fire i mam na mysli jakies pdfy / booka i jestem mocno niepewien
kiedys bylo takie Faq gdzie kazali sie powolywac na logike ze jesli w opisie napisali ze sa fire albo flame to ataki sa ogniste . chyba chodzilo o salamandre ale to bylo w 6 ed a teraz np w czarach flame masz dopisek ze wszystkie sa fire a w metalu dokladnie zaznaczyli ktore tutaj na niby pisza flame itd ale potem ze to mutacja.
wiesz sprawa jest taka, ze gw juz wypuszczlo faqi:Kozisyn pisze:ale czy w booku jest ze to sa fire czary? bo jak dla mnie demoniczny zimny ogien jest całkowicie legalny pytam sie bo po prostu wydaje mi sie ze widzialem gdzies ze wszystkie czary tzee sa fire i mam na mysli jakies pdfy / booka i jestem mocno niepewien
Q: czy atak salek to ogien?
A: Tak w koncu nazwa spout flame mowi sama za siebie... flame to flame
Q: czy cary teczy z fire w nazwie to ogien
A: nie. nigdzie w zasadach nie ma, ze chodzi o ogien tak wiec nie sa one ogniste. Nazwa nie ma tu nic do rzeczy
oO
duzo lepiej poczułbym sie gdyby w sytuacji choćby salek powiedzieli: "tak, daliśmy ciała salki powinny miec przypis ze ich ataki strzeleckie sa wykonywane jako flaming", niż "logika by kazała...", przy demonach jest troche tego bzdurnictwa...i dzieki temu czysty tzee plus furie daje rade wszystkiemu łącznie z HE. A ja głupi po to chciałem thirstera bo jako jedyny nie miał ognistych ataków wsród przegietych demonówShino pisze:wiesz sprawa jest taka, ze gw juz wypuszczlo faqi:Kozisyn pisze:ale czy w booku jest ze to sa fire czary? bo jak dla mnie demoniczny zimny ogien jest całkowicie legalny pytam sie bo po prostu wydaje mi sie ze widzialem gdzies ze wszystkie czary tzee sa fire i mam na mysli jakies pdfy / booka i jestem mocno niepewien
Q: czy atak salek to ogien?
A: Tak w koncu nazwa spout flame mowi sama za siebie... flame to flame
Q: czy cary teczy z fire w nazwie to ogien
A: nie. nigdzie w zasadach nie ma, ze chodzi o ogien tak wiec nie sa one ogniste. Nazwa nie ma tu nic do rzeczy
oO