Toruń - "Dies irae" 19.04.2008
-
- Mudżahedin
Corvus to juz musisz ukochac Banie czy pozwoli
Paraszczak pisze:Wszyscy sapią na wymaxowane rozpiski, wszyscy się zarzekają, że ich to nie dotyczy, wszyscy walą na turnieje z jakimś syfem. A potem się okazuje, że g... prawda i na 30 VC, 29 ma BSB z Regeneracją, a ten ostatni to też miał, tylko nie dojechał.
Hipokryzja!
Ja mam komuś coś lepić?? Czemu ja?? lol i to jeszcze DE...?
Znów jakieś żarty w moją stronę.?? xDxD
No to nie pozostaje mi nic innego jak potwierdzić moje przybycie i pierwszy challenge z Młodym... młody trzym się tam xD
Nie mam w co zapakować figurek.....;/
Znów jakieś żarty w moją stronę.?? xDxD
No to nie pozostaje mi nic innego jak potwierdzić moje przybycie i pierwszy challenge z Młodym... młody trzym się tam xD
Nie mam w co zapakować figurek.....;/
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY

http://klubfenix.vip.interia.pl
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY

http://klubfenix.vip.interia.pl
ZMIENIŁ SIE LEKKO HARMONOGRAM. Zeby ulatwic wszystkim powroty skrocilismy wszystkie bitwy o 15 minut. 2h45min spokojnie wystarczy na potyczke 1vs1. Dodatkowo mamy 45 minut zapasowego czasu na "wpisywanie" wynikow. Turniej skonczy sie najpozniej o 19. Wszyscy ktorzy maja pociagi, pksy etc okolo 20 - nie spoznia sie na pewno.
Proxy - TAK. Pol armii - NIE. Sprobuj wystawic np furie zamiast harpii itd. Proxowanie z innych figurek jest ok w porownaniu do kartonikow.
P.S. ZAPRASZAM WSZYSTKICH KLUBOWICZOW NA 8:50 do noszenia stołow i rozstawiania terenow!!!
Proxy - TAK. Pol armii - NIE. Sprobuj wystawic np furie zamiast harpii itd. Proxowanie z innych figurek jest ok w porownaniu do kartonikow.
P.S. ZAPRASZAM WSZYSTKICH KLUBOWICZOW NA 8:50 do noszenia stołow i rozstawiania terenow!!!

Miejmy nadzieje ze pojawi sie u nas pierwszy raz Pomorze sensu stricte
Takze kurowac sie!!!

Sensowny pociąg jest w toruniu o 9.35.
Zapiszcie mnie i rozlosujcie z kims ;], no chyba ze ktos autem od nas w koncu pojedzie.
Zapiszcie mnie i rozlosujcie z kims ;], no chyba ze ktos autem od nas w koncu pojedzie.
Baniak wysłałem Ci rozpę ...
-
- Mudżahedin
Shinue jak potrzeba jakis konnych to moge dac Glade Riders badz bretonia 

Paraszczak pisze:Wszyscy sapią na wymaxowane rozpiski, wszyscy się zarzekają, że ich to nie dotyczy, wszyscy walą na turnieje z jakimś syfem. A potem się okazuje, że g... prawda i na 30 VC, 29 ma BSB z Regeneracją, a ten ostatni to też miał, tylko nie dojechał.
Hipokryzja!
- Corvus Albus
- Kretozord
Nie no kartonikami nie zamierzałem grać :> coś tam z innych figurek będę mieć :> dzięki wielkie za zgodę.
@Shinue - w sobote jedziemy z moim kuzynem, więc czekaj przy Empiku, a samochód zostaw w garażu
@Shinue - w sobote jedziemy z moim kuzynem, więc czekaj przy Empiku, a samochód zostaw w garażu

-
- Mudżahedin
Shinue no bez takich wlasnie mialem kupca na pezota
a ty mi takie swinstwo wycinasz 

Hipokryzja!
- Corvus Albus
- Kretozord
Nie martw się bedzie zajefajny Golf 3 z zjefajny światłami xDZgnilyChlopiec pisze:Shinue no bez takich wlasnie mialem kupca na pezotaa ty mi takie swinstwo wycinasz

-
- Mudżahedin
Corvus oKI zapytam, zawsze mozna zalatwic blaharza i przebrobic golfa na pezota troche szpachli 

Hipokryzja!
Do grona 1-2 sędziow ktorzy nie graja dolaczyl wlasnie grajacy - Zbyszek Łobocki - Barbarossa. Koniec ogloszen parafialnych.