II ed. Krakowskiej Ligi WFB w Bardzie + Fotorelacja

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szary
Chuck Norris
Kontakt:

II ed. Krakowskiej Ligi WFB w Bardzie + Fotorelacja

Post autor: Szary »

Zapraszamy na uroczystą inaugurację drugiej edycji ligi WFB w Bardzie. W programie m.in. ogłoszenie nowego regulaminu, świętowanie 25-lecia Warhammera, quiz z nagrodami oraz dużo, dużow więcej!

Obrazek

Inaugurację uświęcimy także obchodami 25-lecia istnienia Warhammera Fantasy Battle. Dlatego nie obejdzie się bez urodzinowego tortu! A dla wszystkich uczestników przygotowaliśmy także quiz z nagrodami oraz... kilka niebanalnych niespodzianek:)

Bard Centrum Gier - godz.17.00
ul. Batorego 20/17 Kraków
www.bard.pl , sklep@bard.pl

Obrazek
Ostatnio zmieniony 9 kwie 2008, o 14:47 przez Szary, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Szary
Chuck Norris
Kontakt:

I już po otwarciu. Muszę przyznać, że miło się zaskoczyłem ilością zainteresowanych, bo aż 14 osob zapisało się do ligi - a tym samym zostali "zmłotkowani" i zaprzysiężeni do ligi :))

Oprócz tego odbył się Quiz Nocnych Goblinów i wcinanie tortów urodzinowych :))

Zdjęcia wrzucę po weekendzie, a już teraz zapraszam do podjęcia rękawicy i grania!

Awatar użytkownika
Szary
Chuck Norris
Kontakt:

Czas najwyższy na fotorelację!

Udało się! Tak można by w skrócie podsumować otwarcie drugiej edycji ligi WFB w Bardzie. Goście dopisali, torty były pyszne, a praktycznie każdy wyszedł z małym upominkiem :)

Obrazek
Tłumy cały czas napierały. Wszyscy oczekiwali dalszego rozwoju wypadków :)

Obrazek
Każdy, kto chciał uroczyście zapisać się do ligi musiał powiedzieć swoje osobiste zaobowiązanie, zostać "zmłotkowanym" i wypełnić kilka biurokratycznych papierków :)

Obrazek
Nie obyło się bez animozji...

Obrazek
Dla każdego uczestnika, który po raz pierwszy wpisywał się do ligi czekała urodzinowa plakietka.

Obrazek
Dla zachowania równowagi sam organizator też się zgodził na "zmłotkowanie" (czyżby stary krasnolud nie przeszedł tego w dzieciństwie?). Egzekutorem został zwycięzca poprzedniej ligi.

Obrazek
Wybraliśmy także kolegium Nocnych Goblinów...

Obrazek
... a potem im powiedzieliśmy co z nimi zrobimy :)

Obrazek
Tym razem goblińscy bossowie musieli sprawdzić swoją... wiedzę! Przygotowaliśmy dla nich quiz wiedzy o Warhammerze.

Obrazek
Uroczystości pilnowali także specjalnie do tego przeszkoleni imperialni gwardziści.

Obrazek
I oczywiście było także słodkie podsumowanie :)

Uroczystości inauguracyjne przeszły bardzo pomyślnie. Do naszej ligi chęć przystąpienia zadeklarowało już 14 osób, a z każdym dniem ta liczba rośnie. Tym bardziej cieszy fakt, że coraz więcej nowych, młodych graczy chwyta za kostki i figurki, by walczyć w ramię w ramię ze swoimi starszymi kolegami!

Już słychać wiosnę i dudnienie maszerujących armii...

Do zobaczenia na polu bitwy!
Przemek "Szary" Jacko
Bard Centrum Gier
szary@bard.pl

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

Ale fajnie ze tyle ludzi macie w lidze cieszmy sie ze takie przedsięwzięcia są organizowane chwała organizatorom :!: :!: :!:
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Awatar użytkownika
Ish
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Ish »

za kazdym razem jak ogladam takie foty,to mnie zal za dupe sciska ze na takiej wiosce mieszkam

Awatar użytkownika
Bretonnian krzywy
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Bretonnian krzywy »

Było super 8)

Awatar użytkownika
HEadi
Wałkarz

Post autor: HEadi »

Szary mógłbyś umieścić na forum takie rzeczy jak:
ranking ligi
bitwy.