Vampire Winged Lord KONIEC

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Lesthad
Mudżahedin

Vampire Winged Lord KONIEC

Post autor: Lesthad »

Obrazek

1 czesc , dopiero skrzydelko . Komentarze i propozycje koloru reszty mile widziane :D
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2008, o 21:27 przez Lesthad, łącznie zmieniany 5 razy.

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

zapowiada sie fajnie:) jakieś żyłki by sie przydały jeszcze i delikatnie można podcieniować krawędzie błon;)

Lesthad
Mudżahedin

Boje sie robic zylek , mysle ze to zepsuje calosc wiec nie robie . O krawedziach tez myslalem , jakos Tentacle Pink i wyciagnac do elf flesh , pasowalo by do fioletu i do flesha

Awatar użytkownika
Chaoschild
Chuck Norris

Post autor: Chaoschild »

Wyglada naprawde spoko, ale tak jak vocal mowi przydaloby sie jeszcze jakies choc drobne zylki maznac.
PARTY IN THE MOONLIGHT AND DANCE TO THE SUNRISE...

http://www.coolminiornot.com/artist/chaoschild

Awatar użytkownika
Qbazss
Wałkarz

Post autor: Qbazss »

Popróbuj malutkie kreseczki na kartce robić, jak będzie Ci sie podobać to przenieś na skrzydełko. Może wyjść, z tym, że nie koniecznie... :roll: Jak narazie jest bardzo ładnie!
I widać nawet Twój palec! :P

Lesthad
Mudżahedin

Ja umiem robic male kreski , ale nie wiem jak to bedzie wygladalo na skrzydle :P

Awatar użytkownika
Motyl
Oszukista

Post autor: Motyl »

Moim zdaniem żyłki nie pasują (przynajmniej czerwone, niebiesko- zielone już prędzej). Bardzo ładny winger.

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Zapowiada sie fajnie :) może tylko trochę za różowawe :wink:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Lesthad
Mudżahedin

Obrazek
Obrazek

No to na dzis koniec :)

Awatar użytkownika
Kol0
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Kol0 »

Jak dla mnie kolorki na skrzydle są świetne!
Świetnie również wycieniowałeś ten płaszcz.
Dawaj następne fotki! :)

Lesthad
Mudżahedin

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
IceRiver

Post autor: IceRiver »

Wow bardzo ładny tylko kolorek taki mało krwawy XD

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Post autor: Treevill »

jak na razie jest super i pewnie efekt koncowy bedzie jeszcze lepszy ... tylko mam jedno "ale" ... usun (jesli mozesz) te dwie grudy na plaszczu

Lesthad
Mudżahedin

Te 2 grudy to jakies paprochy co wtrakcie malowania sie do pedzla przyczepily :/ jakbym je sciagnal to bym do metalu farbe musial zdrapac

Dzieki za komentarze :) ciesze sie ze sie podoba :D az sie chce malowac

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

szybkie postępy;] skrzydełko z przodu wygląda ciut słabiej niż od tyłu, szczególnie dolne błony możnaby poprawić;) skóra na wampirze też jakby o poziom niżej pomalowana niż skrzydło;) warto poprawić bo szykuje się fajny model.

Lesthad
Mudżahedin

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Lepsze fotki jak doleci do zielonej gory :)

Awatar użytkownika
Kol0

Post autor: Kol0 »

Jak dla mnie jest świetny! =D>
Kolorystyka mi sie bardzo podoba (skrzydło) oraz cieniowanie czerwonej peleryny. Gratulacje !

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

Super wampir! Szczególnie skrzydła (mógłbyś powiedzieć jak je malowałeś?)

Lesthad
Mudżahedin

Skrzydla to bardzo dlugi proces inkowania , washowania i pod koniec rozjasniania :D
Zaczynamy od bialego podkladu , nastepnie nakladamy elf flesh , tak zeby nic nie przebijalo . Na elf flesh washujemy warlock purple , na poczatku bardzo rozwodniony , pozniej duzo mniej ( przy krawedziach tam gdzie widac ciemniejszy fiolet ) . Nastepnie Nauseting blue ( ciemny fiolet , stara farba juz przez gw nie sprzedawana , chyba ze pod inna nazwa ) i washujemy tak jak Warlock purple najpierw duzo wody pozniej mniej i przy krawedziach . I po tyhc washac skrzydla powinny miec fioletowe boki i rozowawo- fioletowe srodki jak na zdjeciach . Teraz Red Ink rozwodniony dosc dobrze do pewnego (dolnego ) fragmentu skrzydla , pozniej coraz mniej wody i znizamy obszar zamalowania , pozniej robimy mieszanke jak do krwi (chaos black , warlock+nauseating, red ink ) na poczatku z przewaga inka i dalej malujemy coraz mniejsze obszary , na koniec ciemniejsza mieszanka (chaos,fiolety i ink , wszystkiego po rowno ) same doly skrzydel . To tyle washy i inkow :) Na to co nam wyszlo nakladamy elf flesh w miejscach gdzie blona ma wypuklenia i robimy to dosc rozwodniona farba zeby nie pokrylo warstw nizej , pozniej rozjasniamy elf flesh+ bialy az do fajnego efektu . I to by bylo na tyle :)

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

no i fajnie wyszedł:) czyżby na handel?

ODPOWIEDZ