Gallery by Ryu
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Gallery by Ryu
Pisze od razu - kto ma juz dosc jakis koscistych kolesi niech nie oglada
Troyan dzieki za fotki
BTW: co by forum nie zawalac bede tutaj wklejal fotki swoich nowych prac. Tu macie cos co juz widzieliscie...
Troyan dzieki za fotki
BTW: co by forum nie zawalac bede tutaj wklejal fotki swoich nowych prac. Tu macie cos co juz widzieliscie...
- Hashmallum
- Mudżahedin
No bardzo spoko - szczegolnie zygmus nr 2 i czesio nr 4
Szczerze mowiac, to dziwie sie, ze Ty nie masz jeszcze dosc kosci i szmatek Dobra robota brachu
Szczerze mowiac, to dziwie sie, ze Ty nie masz jeszcze dosc kosci i szmatek Dobra robota brachu
Bardzo w porządku te figurki masz. Dzisiaj po sesji mi zrobiłeś taką chęćkę ma malowanie, że jak będę miał wolne 2,3,4 lutego to aż se cos pomaluję tak żeby się pochwalić Kaszkiet wyszedł bosko normalnie, gratz i respekt
Chłopi-przy-broni. A Bronia bez kiecki.
Jak ktoś ma ochotę: http://www.coolminiornot.com/147464
Dzięki za chęci do komentowania i oceniania
BTW: dzięki Troyan i Hash
Edit: a właśnie muszę się pochwalić :P Ogień sam wyrzeźbiłem i chociaż do GS'u mam 2 lewe ręce to i tak wyszedł na poziomie hm... przyzwoitym (jak na mnie ).
Dzięki za chęci do komentowania i oceniania
Jakbym miał to bym musiał zmienić armięHash pisze:Szczerze mowiac, to dziwie sie, ze Ty nie masz jeszcze dosc kosci i szmatek
BTW: dzięki Troyan i Hash
Edit: a właśnie muszę się pochwalić :P Ogień sam wyrzeźbiłem i chociaż do GS'u mam 2 lewe ręce to i tak wyszedł na poziomie hm... przyzwoitym (jak na mnie ).
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
najfajniejsza katapka. bardzo fajny klimacik całej armii.
nie podoba mi się fast od strony strony technicznej. mało gładkie przejscia ale to tak żeby nie chwalić tylko
nie podoba mi się fast od strony strony technicznej. mało gładkie przejscia ale to tak żeby nie chwalić tylko
Ryu! Nie wolno kolegom takich rzeczy robić!
Teraz wpadnę w takie kompleksy że do końca zycia będę grał skaveńskim klanem Plastiku - Metalu - Czarnopodkładu...
A poważnie, to mogę jedynie dołaczyć do chóru wcześniej komentujących. GJ, jak mawiają.
Mnie podoba się najbardziej katapulta (pomysł z odrzynamiem łba przedni) i Cascet. I taki drobny, a cieszący oko motyw jak szmatka na rydwanie.
Pozdrawiam,
Krzysiek
Teraz wpadnę w takie kompleksy że do końca zycia będę grał skaveńskim klanem Plastiku - Metalu - Czarnopodkładu...
A poważnie, to mogę jedynie dołaczyć do chóru wcześniej komentujących. GJ, jak mawiają.
Mnie podoba się najbardziej katapulta (pomysł z odrzynamiem łba przedni) i Cascet. I taki drobny, a cieszący oko motyw jak szmatka na rydwanie.
Pozdrawiam,
Krzysiek
@Troyan - z TG już wiesz... Pan Kluska też kurde nie daje rady... I to chyba nie pendrive
@Roman - Romciu to w kolejności - 2, 3, 4, 5 pomalowana figurka w życiu przeze mnie. Nie spodziewaj się rewelacji
BTW: http://www.coolminiornot.com/147507
:)
Cichy, niepozorny głosik stawiającego pierwsze, ale już zdecydowane kroki, w warhammerze i paćkaniu figurek dołącza się do zgodnego chóru uwielbienia
Zawsze podobały mi się trupy ze względu na bardzo szeroki pole popisu jeśli chodzi o (nawet drobne) konwersje - motyw z katapultą jest świetny!
Czemu ostatni rydwan płonie? Przecież prince jest flammable
Zawsze podobały mi się trupy ze względu na bardzo szeroki pole popisu jeśli chodzi o (nawet drobne) konwersje - motyw z katapultą jest świetny!
Czemu ostatni rydwan płonie? Przecież prince jest flammable
-
- Kretozord
Wszystko pieknie ładnie ale dlaczego konie w rydwanie są identyczne?
wygladaja jak by kicały
RE5PEKT za caloksztalt
wygladaja jak by kicały
RE5PEKT za caloksztalt
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Oczywiscie TK bardzo fajne ,ja mam tylko zastrzerzenie do zdjec
Tzn. np: na tym duzo lepiej wyglada kasket : http://www.coolminiornot.com/97577
jak dla mnie poprzednie zdjecia byly lepsze
Tzn. np: na tym duzo lepiej wyglada kasket : http://www.coolminiornot.com/97577
jak dla mnie poprzednie zdjecia byly lepsze
Bo to "Chariot of Fire", z enchanted itemów. Ryu idzie na WYSIWIG. (przy okazji, kto nagrał utwór "Chariots of fire"? Ja to znam jedynie w wydaniu Vangelisa. Szaszam za offtop )Kris pisze: Czemu ostatni rydwan płonie? Przecież prince jest flammable
Udany model (kolejny).
@Krzysiek - uprzedziłeś mnie
@Kurka - lol... Może faktycznie tak wyglądają ale zamiar był inny - właśnie miały skoczyć do boju
@Szczurek - sam nie wiem... Nie wydaje mi się, ale to juz gusty i guściki
Dzięki za miłe słowa... Teraz czas na kinga/prince'a ale juz piechotnie
@Kurka - lol... Może faktycznie tak wyglądają ale zamiar był inny - właśnie miały skoczyć do boju
@Szczurek - sam nie wiem... Nie wydaje mi się, ale to juz gusty i guściki
Dzięki za miłe słowa... Teraz czas na kinga/prince'a ale juz piechotnie
wystarczylo dac 2 rozne z uniesionymi szkitami i byloby ok@Kurka - lol... Może faktycznie tak wyglądają ale zamiar był inny - właśnie miały skoczyć do boju Smile
szczerze to na tym co teraz zapodales ciezko dopatrzyc sietego czerwonego na kaskecie no i jakies ciemne te zdjecia ja tam zdania nie zmieniam tzn. Ryu maluje bardzo ladnie i klimatycznie ,a te nowe zdjecia so do du........ (czyt. sa gorsze od poprzednich )@Szczurek - sam nie wiem... Nie wydaje mi się, ale to juz gusty i guściki Wink
Wszystko pięknie pomalowane.
Jak dla mnie nie pasuje tylko motyw na rydwanie.... Jakiś taki zbyt jaskrawy... (to tylko moje zdanie jest i się nim raczej nie przejmuj jak Tobie się podoba )
Co do koni to może to są konie udomowione i zamiast atakować wolą kicać?
P.O.Z.D.R.O.
Jak dla mnie nie pasuje tylko motyw na rydwanie.... Jakiś taki zbyt jaskrawy... (to tylko moje zdanie jest i się nim raczej nie przejmuj jak Tobie się podoba )
Co do koni to może to są konie udomowione i zamiast atakować wolą kicać?
P.O.Z.D.R.O.
Zdjęcia były edytowane na moniorze starego typu a nie na LCD. Ten drugi nie ma takiej szerokiej rozpiętości tonalnej więc jeśli ktoś ma ten typ monitora zdjęcia mogą wyglądać zbyt ciemne, jaskrawe i kontrastowe Ale to juz nie moa wina że macie dupiate monitory
Chłopi-przy-broni. A Bronia bez kiecki.
dobra dobra :P tylko winny sie tlumaczy ...........
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
nie wiedziałem, że to twoje pierwsze figsy. w takim razie bardzo dobrze
Haslo Kurki z kicajacymi koniami mnie rozbroilo i ilekroc patrze na ta fote to sie smieje
Nie powiem nic innego niz zwykle , Twoja prace jak zwykle trzymaja poziom... Poza tym podstawki mi sie bardzo podobaja - idealnie pasuja do Tk!!!
Nie powiem nic innego niz zwykle , Twoja prace jak zwykle trzymaja poziom... Poza tym podstawki mi sie bardzo podobaja - idealnie pasuja do Tk!!!