Nie wchodzi w opcje bo my chcemy się wyspac w pociągu, żeby cisnąć naszych przeciwników w bitwach.Paffeu pisze:pojedźcie jakoś przez Wrocław, dosiądziemy się do was i zrobimy horror trainDydu pisze:Kraków jedzie pociągiemMłody pisze: A bedziecie mieli w drogę powrotną jedno wolne miejsce ?
Bo musze w poniedziałek rano byc w zakopcu![]()
MASTER BLASTER 24-25.05.2008 Gorzów Wlkp.
lublin sie zjawi, pewnie liczniejsza ekipa niz ostatnio. ja bede na bank jak zaawsze, szykuje sie jeszcze supel, karabinier, morycowoz, mozliwe ze czesc leczniakow, moze dzik.
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
-
Bober
No, właśnie zgadzam się z DydemDydu pisze:Nie wchodzi w opcje bo my chcemy się wyspac w pociągu, żeby cisnąć naszych przeciwników w bitwach.Paffeu pisze:pojedźcie jakoś przez Wrocław, dosiądziemy się do was i zrobimy horror trainDydu pisze: Kraków jedzie pociągiem![]()
![]()
Z krakowa jedzie:Ja(Raptor), Oskar, Dydu, Śliwa, Rusin, Gruby, Zulus, Bober, Butan, Kwiek po drodze dobija Ślepy z kumplem...
Generalnie gruba ekipa
Takiego Mastera nie mozna przegapić
Pozdrawiam Raptor
- Kedziorson
- Masakrator
jeste jeszcze sporo czasu, musimy się spotkać z ekipą i pogadać jak to u nas wygląda 
nie bójcie się coś wymyślimy
nie bójcie się coś wymyślimy
- Kedziorson
- Masakrator
Comp Score
:D
Szmaja plewisz
Szmaja plewisz
- Kedziorson
- Masakrator
no ja mam nadzieje 
Jako że nikt się niepali do odpowiedzi to oto pare opcj noclegu :raf pisze:Lepiej bym tego nie ujął...Harkonen pisze:Interesuje mnie tani nocleg w akademiku, schronisku młodzieżowym i tym podobne ,gdzieś w okolicy turnieju.
Szkolne Schronisko Młodzieżowe
Wyszyńskiego 8
tel. (095) 722 74 70
pokoje: 20 (2-11- osobowe - 86 miejsc)
ceny: od 10zł do 25zł za łóżko
Honorowane są karty PTSM i IYHF
pokoje: 64(1,2,3 - 127 miejsc)
ceny: od 49zł za pokój jednoosobowy (78zł-2os., 90zł-3os)
w pokoju:
telewizor (opcja), łazienka
dodatki:
restauracja, parking strzeżony (płatny), parking dla autobusów i TIR-ów -bezpłatny, siłownia, sala konferencyjna
66-400 Gorzów Wlkp.
Tlefon/Fax: (0-95) 72 79 114
e-mail: ds@awf-gorzow.edu.pl
Strona www: awf-gorzow.edu.pl
Typ obiektu: akademik, pokoje gościnne, kwatery
Aneksy: 18
Ilość pokoi: 67( 18 - 3 osobowych, 49 - dwu osobowych)
Ilość miejsc: 152
Cena minimalna: 22 zł/osoba
Cena maksymalna: 27 zł/osoba
Udogodnienia
atrakcyjna cena!
dostęp do TV
dostęp do internetu bezprzewodowego
parking
Najlepsza opcja bylo by schronisko badz dom studenta ewentualnie hotel azyl (ok 30 zl za noc od osoby). Jesli chcecie to zaklepie miejscowki w wybranym miejscu jednak z kazdego bedzie trzeba sobie zamowic taksowke zeby w miare sprawnie dojechac na miejsce turnieju (koszt dojazdu 6-12 zl)
Metalowiec odpada bo to drugi koniec miasta
Najlepsza opcja bylo by schronisko badz dom studenta ewentualnie hotel azyl (ok 30 zl za noc od osoby). Jesli chcecie to zaklepie miejscowki w wybranym miejscu jednak z kazdego bedzie trzeba sobie zamowic taksowke zeby w miare sprawnie dojechac na miejsce turnieju (koszt dojazdu 6-12 zl)