HE na Bretke (1500pkt) POMOCY!!
HE na Bretke (1500pkt) POMOCY!!
To znowu ja lecz tym razem nie na turniej , tylko ligowo.Pomocy
dzienx all
dzienx all
-
- Powergamer Rozpiskowy
dobra ale podaj czy to ma być ofensywna rozpiska czy mnoże defensywna??Moze jakieś konkrety-.- ehh...
mopja propozycja daj 3 herosów bez niczego i resztę pkt zainwestuj we włóczników bendziesz mial bardzo dobrze walcząca rozpiske .
mopja propozycja daj 3 herosów bez niczego i resztę pkt zainwestuj we włóczników bendziesz mial bardzo dobrze walcząca rozpiske .
1500 HE
mag, lvl1, 2x scroll
mag, lvl1, 2x scroll
Nobel na piechote z włócznia
3x 20 Lothern Sea Guards, FCG
3x 5 Shadow Worrior
orzeł
dzieki temu bedziesz mogl wystrzelac bretke zanim do Ciebie dojedzie, no i powstrzymasz jego bardzo silna magie
mam nadzieje ze znów mogłem Ci pomóc.
pozdrawiam
ps. jesli jeszcze raz załozysz taki temat (pomocy z czyms tam) złoze wniosek do moderatora (administratora) bys dostał ostrzezenie za wklejanie takich glupot.
mag, lvl1, 2x scroll
mag, lvl1, 2x scroll
Nobel na piechote z włócznia
3x 20 Lothern Sea Guards, FCG
3x 5 Shadow Worrior
orzeł
dzieki temu bedziesz mogl wystrzelac bretke zanim do Ciebie dojedzie, no i powstrzymasz jego bardzo silna magie
mam nadzieje ze znów mogłem Ci pomóc.
pozdrawiam
ps. jesli jeszcze raz załozysz taki temat (pomocy z czyms tam) złoze wniosek do moderatora (administratora) bys dostał ostrzezenie za wklejanie takich glupot.
grałes nia? jak poszłoHEadi pisze:Dzienx Asassello spoko rospa. Pozdrawiam
Nie.Kolega się rozmyślił. Już prawie wygrałem. Ale mi 8 dragonów uciekli a jego mi go zjedli. Ale przynajmniej przegrałem 6:14. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=9393 oto jego rozpa.
- Bretonnian krzywy
- Powergamer Rozpiskowy
[Już prawie wygrałem. ]
Jasne
Jasne