Czy to jest legalne?
Czy to jest legalne?
Ostatnio przegladając Allegro natknąłem się na natepującą ofertę:
http://www.allegro.pl/item350295456_war ... y_book_pdf].html
Uważam że jest to łamanie praw autorskich i kompletnie nie legalna sprawa, ale może jestem w błędzie. Co Wy o tym myślicie?
http://www.allegro.pl/item350295456_war ... y_book_pdf].html
Uważam że jest to łamanie praw autorskich i kompletnie nie legalna sprawa, ale może jestem w błędzie. Co Wy o tym myślicie?
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Die for Emperor
- Mudżahedin
Oooczywiście że jest to kradzież i do tego jak najbardziej bezczelna. Kolem powinien się ktoś z Allegro zainteresować...
...Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach...
'Nikt nie wymaga od was samych zwyciestw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania reki.'
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
- Die for Emperor
- Mudżahedin
Dokładnie. Sam nie jestem święty pod wieloma względami ale aż tak bezczelny nie jestem.GeForce pisze:Tak też myślałem...Gdyby to jeszcze dla siebie zostawił, ale on tym handluje...żal
...Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Shakin' Dudi
- Masakrator
wescie mu napiszcie aby sciagnał aukcje jak najszybciej! Moze koles ma 10 lat i tylko bigosu rodzicom narobi :/ .
Ja zakładałem konto na allegro mając lat 11. Co w tym trudnego? Już nie pamietam dokładnie jak to przebiegało bo to dawno było ale chyba nie miałem większych problemów. Wpisujesz login, hasło, zaznaczasz, że jesteś pełnoletni i dokładnie zapoznałeś się z regulaminem podajesz adres itp. Potem tylko czekamy na list z kodem potwierdzającym. Potwierdzamy i jest gites. A co do opłat i ich zbierania to jest konto rodziców
No o to mi właśnie chodzi.
A co do "legalnych" aukcji na allegro to widziałe jakiś czas temu serię 10 podręczników do D&D. Wczystkie wydrukowane z komputera. Jak pisał sprzedawca: "Są to kopie orginalnych wersji cyfrowych tych podręczników". Nawet się sporo osób o to licytowało
A co do "legalnych" aukcji na allegro to widziałe jakiś czas temu serię 10 podręczników do D&D. Wczystkie wydrukowane z komputera. Jak pisał sprzedawca: "Są to kopie orginalnych wersji cyfrowych tych podręczników". Nawet się sporo osób o to licytowało