Tylko nie z Kielonem...Kielon pisze:... niech wpada.
"Punkciory do Ligi" Warszawa 2x 1300 pkt 20.04.2008r-Parówka
Wczoraj dwukrotnie wysyłałem zgłoszenie
Paweł Krauze i Marcin Malinowski
razem z rozpiskami. Dzisiaj rano ponownie wysłałem zgłoszenie. Nie dość że nie dostałem odpowiedzi to nie ma nas także na liście. Prosiłbym o sprawdzenie poczty i ewentualną aktualizację.
Paweł Krauze i Marcin Malinowski
razem z rozpiskami. Dzisiaj rano ponownie wysłałem zgłoszenie. Nie dość że nie dostałem odpowiedzi to nie ma nas także na liście. Prosiłbym o sprawdzenie poczty i ewentualną aktualizację.
a jak wyniki?
- monsterstar
- Chuck Norris
elo elo
dziś Jeźdźcy Hardkoru zadecydowali o top 5 ligi ogólnopolskiej
w trzeciej bitwie na pierwszym stole grali Dębek z Kacprem przeciwko Crusowi i Shino, a na trzecim Kołata ze mną z Dareczkiem i Holanem.
Gdybyśmy przegrali to wyrzuciliby młodego z top3
Jednak okazali się , że są zbyt słabi w uszach. Wyszły dwa remisy a wyprzedzili nas jeszcze Duke z Greenem i kupa innych graczy.
Spoko turniej, kolejne moje bitwy Bretonią bez przegranej (bez dwóch potyczek z młodym to już ponad 30 bitew turniejowych)
Dziękówka dla Kołatsona za spoko sojusz, przeciwników, Jeźdźców, organizatorów i wszystkich wszystkich graczy
jaki z tego wniosek? Warszawa jest uber potęgą w battla a pomorze ssie
dziś Jeźdźcy Hardkoru zadecydowali o top 5 ligi ogólnopolskiej
w trzeciej bitwie na pierwszym stole grali Dębek z Kacprem przeciwko Crusowi i Shino, a na trzecim Kołata ze mną z Dareczkiem i Holanem.
Gdybyśmy przegrali to wyrzuciliby młodego z top3
Jednak okazali się , że są zbyt słabi w uszach. Wyszły dwa remisy a wyprzedzili nas jeszcze Duke z Greenem i kupa innych graczy.
Spoko turniej, kolejne moje bitwy Bretonią bez przegranej (bez dwóch potyczek z młodym to już ponad 30 bitew turniejowych)
Dziękówka dla Kołatsona za spoko sojusz, przeciwników, Jeźdźców, organizatorów i wszystkich wszystkich graczy
jaki z tego wniosek? Warszawa jest uber potęgą w battla a pomorze ssie
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2008, o 21:25 przez Fisch, łącznie zmieniany 1 raz.
Misiu nie chwal się tym tak bardzo. Grałeś z nami na czas. gdybyśmy dograli 6 tur zostałbyś pociśnięty i to głęboko.Fisch pisze:Spoko turniej, kolejne moje bitwy Bretonią bez przegranej
Spoko tur. Niestety Kielon trochę nie panował nad czasem przez co bitwy mały obślizgi. Nie chce mi sie nić pisać bo pije sobie piwko.
Zajebista zabawa, troche sie kminek nauczyłem. Najcięższa bitwa z Kołatą i Rybą. Szkoda ze nie przez kminki tylko przez głupie ciśnienie.
Pozdro dla wszystkich. Nie chce mi sie wymieniać indywidualnie. Choć może jedną osobę. Moją zajebistą, mordziatą dziewczynę Barbare.
PS> FISCH. JESTEŚ CIŚNIENIOWCEM!!!!
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
to nawet bylo by slodkie jak by nie powodowalo u mnie odruchu konwulsyjnegoGreen Knight pisze:Ja też nigdzie nie napisałem że Cię nie lubie pysiu
dzieki wszystkim przeciwnikom za gry, organom, Dawidowi za dobra gre i reszcie plew
i znowu 4te miejsce...
Czasami mysle ze Ewa w raju opieprzyla nie tylko jablko ale i weza.
- swieta_barbara
- habydysz
Spoko tur, dzieki wielkie dla Debka - mowilem Ci juz zreszta wszystko na turnieju. Jestes wporzo.
Dziekuje rowniez organizatorom i wszystkim chlopakom. Duke to plew - gratki, stary :]
Dziekuje rowniez organizatorom i wszystkim chlopakom. Duke to plew - gratki, stary :]
Przecież masz to co rano. czemu nie mówiłeś że masz od tego odruchy konwulsyjne?? Trzeba było powiedzieć robaczku.Mobi pisze:to nawet bylo by slodkie jak by nie powodowalo u mnie odruchu konwulsyjnegoGreen Knight pisze:Ja też nigdzie nie napisałem że Cię nie lubie pysiu
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.