SKLEP STRATEG zaprasza na turniej lokalny 1200pkt.
miejsce: Sklep STRATEG
Aleja Najświętrzej Marii Panny 1 w Częstochowie
około 300 metrów od dworca PKP
ograniczenia:
max 2 herosów
3 speciale 0 rarów lub 2 speciale + 1 rare
Nad HE się zastanowimy jak ktoś się z nimi zgłosi.
Planowany start 9:30
gramy 3 bitwy po 2,5h każda.
progi punktówe co 100pkt (1000pkt+ masakra)
sztandary, generałowie i ćwiartki po 50pkt.
Scenariuszy brak
Oceny malowania brak
wjazd 10zł
przewidziane nagrody za 1 i 2 miejsce.
Limit osób 20
na zgłoszenia (obowiązkowo ) czekamy pod mailem rm20@op.pl do piątku do południa. Jeżeli będzie zbyt mało chętnych info pojawi się o 12 w piątek w tym temacie.
ZAPRASZAMY
Robson i Gajowy
Niedzielne Batlowanie 20 kwietnia
Niedzielne Batlowanie 20 kwietnia
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
no dawac dawac chlopaki 

Wiadomo już, czy turniej się odbędzie?
TURNIEJ SIE ODBEDZIE
przyjezdzajcie zatem wszyscy
przyjezdzajcie zatem wszyscy
żal i smutek. szkoda ze tak w ch*ja lecicie. turniej odwolany, a kiedy sie dowiedzialem? po godzinie drogi do czestochowy i pol godziny czekania pod drzwiami. rozumiem ze nie ma ludzi-nie ma turnieju ale moznaby chociaz glupiego posta napisac dzien wczesniej. jak sie tak ludzi olewa to nie dziwota ze nie przyjezdzaja.
kurde rano wyszlo ze nie ma ludzi, nie moja wina, trzeba bylo zadzwonic przed wyjazdem i dostlbys info, zapowiedzialo sie sporo osob ktore od rana do mnie dzwoniy ze nie przyjada bo costam i unfortunelly turniej sie nie odbyl, sam sobie jestes winien, dzwon wczesniej to bedzisz wiedzial co i jak a ja do ciebie kontaktu nie mam.
Gajowy, z całym szacunkiem, ale jaja sobie robisz? Takie rzeczy, jak wycofanie się większości w ostatniej chwili każdmeu mogą się przydarzyć. Ale to już nie pierwszy raz slyszę, że ktoś całuje klamkę w dniu turnieju albo nikt nic nie wie.Gajowy pisze:(..)sam sobie jestes winien, dzwon wczesniej to bedzisz wiedzial co i jak a ja do ciebie kontaktu nie mam.
Nie tędy droga Panowie.