Chciałbym wam zaprezentować następującą rozpiskę:
BSB Vampire 100/240
The Arkayne:DArk Acolyte(30)
The Martiale:Avatar of Death(20)
BIting Blade (10)
Book of Arkhan(35)
Shield
Vampire 100/200
The Arkayne:DArk Acolyte (30)
The Martiale:Avatar of death (20)
Talisman of Lycni (10)
Flayed Hauberk (25)
Black Periapt (15)
great weapon
Vampire 100/193
General
The Courtly: Walking Death (25)
The MArtiale: Avatar of Death (20)
Shield
Rod of flaming death (40)
NIghtmare
2x5 dire wolves 2x40
2x10 crypt ghouls 2x80
20 zombies 80
19 Grave Guard 246
sztandar,musician
2x3 fell bats
3 Cairn writhes 175
banshee (champion)
Co o tym myślicie
VC 1500
w miare grywalne
Ale czemu nie wstawiłeś sword of might zamiast bitting blade na wampirze? 5p drozsze tylko.
Jeszcze mi przyszło do głowy złożenie tego wampira:
Ale czemu nie wstawiłeś sword of might zamiast bitting blade na wampirze? 5p drozsze tylko.
CZy nie lepiej dać mu dread knighta? Masz wtedy konia automatycznie i to opancerzonego ;p[/quote]Vampire 100/193
General
Shield
NIghtmare
-
- Mudżahedin
Shielda ma z Avatar of Death
Paraszczak pisze:Wszyscy sapią na wymaxowane rozpiski, wszyscy się zarzekają, że ich to nie dotyczy, wszyscy walą na turnieje z jakimś syfem. A potem się okazuje, że g... prawda i na 30 VC, 29 ma BSB z Regeneracją, a ten ostatni to też miał, tylko nie dojechał.
Hipokryzja!
[/quote]Drwal pisze:w miare grywalne
CZy nie lepiej dać mu dread knighta? Masz wtedy konia automatycznie i to opancerzonego ;pVampire 100/193
General
Shield
NIghtmare
Dokładnie tak samo sobie pomyślałem. Daj mu dreda, wywal ghoule, zrob 2x 20 zombie i 5 cairnow z banshee...
- Młody Pajak
- Kradziej
Dokładnie tak samo sobie pomyślałem. Daj mu dreda, wywal ghoule, zrob 2x 20 zombie i 5 cairnow z banshee...[/quote]Urich^ pisze:Drwal pisze:w miare grywalne
CZy nie lepiej dać mu dread knighta? Masz wtedy konia automatycznie i to opancerzonego ;pVampire 100/193
General
Shield
NIghtmare
Nie ja nie wywale ghouli bo są fajne i moga coś pociachać a zombi nie a potrzebuję zombii to ja zrobię nowy oddział. Wruty można też do wskrzesić a tyle wystarczy bo i tak u większości armii ylko bohaterowie mają magiczne ataki więc wystarczy ich unikać. Z tym dredem to macie racje zastosuje sie do tego i gdy usłyszę więcej komentarzy do napiszę rozpiskę która wyszła po poprawkach.