DoW 1000p
DoW 1000p
Paymaster 61p
Heavy armour, Shield.
Hireling Wizard 85p
Dispel Scroll
10 Crossbowmen 80p
10 Crossbowmen 80p
3 Ironguts 153p
Sztandarowy, Heavy Armour.
1 Maneater 80p
Asarnil the Dragonlord 460p
PD: 3
DD: 3
Total: 999p
Złożyłem ją i stwierdziłem, że jest strasznie ryzykowna. Ale jaka gra bez ryzyka?
Heavy armour, Shield.
Hireling Wizard 85p
Dispel Scroll
10 Crossbowmen 80p
10 Crossbowmen 80p
3 Ironguts 153p
Sztandarowy, Heavy Armour.
1 Maneater 80p
Asarnil the Dragonlord 460p
PD: 3
DD: 3
Total: 999p
Złożyłem ją i stwierdziłem, że jest strasznie ryzykowna. Ale jaka gra bez ryzyka?
Bum...!
dosyć zaskakujące, jak na 1000 punktów wyjmujesz smoka. chyba, że z drugiej strony wita Cię jakies działko albo thundererzy.
jakos mi kusznicy nie pasują. z tego co widzę, to raczej ma być ofens, więc moze jakaś cieżka albo lekka jazda? i paymastera na konika
jakos mi kusznicy nie pasują. z tego co widzę, to raczej ma być ofens, więc moze jakaś cieżka albo lekka jazda? i paymastera na konika
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
kompletnie mi się ta rozpiska nie widzi tak troche śmiesznie mie pół armi w jednym modelu...a jak trafisz na strzelające kraśki i nie będziesz zaczynał to smok nawet nie zdarzy wystartowac
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
jakoś ne widzę tego zupełnie... w pierwszej turze nie doleci i tak, więc będzie go szansa sprzątnąc. A nawet jak się sprytnie ukryje za laskiem to można tak ustawic maszyny, że nie będzie miał możliwości overruna i zbierze w twarz kamieniem lub kula armatnią w następnej turze...A do tego dochodzi kloc warriorów z herosem i Rune of Challenge. Challenge championem i mamy cały czas +5 do combata...tylko teraz ciekawe, czy jest w stanie wbic 6 ran i wygrac a jak ucieknie to mamy ture więcej na ustrzelenie drania
Overkill nie ma przypadkiem limitu 5 ran?Challenge championem i mamy cały czas +5 do combata...tylko teraz ciekawe, czy jest w stanie wbic 6 ran i wygrac a jak ucieknie to mamy ture więcej na ustrzelenie drania
Dziwaczna rozpiska, tak jak poprzednicy - nie widzi mi się ten smoczur. Aczkolwiek dobrze zagrany masakrowałby sporo armii na 1000pkt.
w overkilllu masz nadwyzke 5 ran, czyli jak bijesz się z thanem to możesz sobie i nawet +7 do CR nastukać jeśli go zabijesz i zrobisz tą maksymalną nadwyżke
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
dlatego challenge rzuca się championem - on ma tylko jedną ranęKosa pisze:w overkilllu masz nadwyzke 5 ran, czyli jak bijesz się z thanem to możesz sobie i nawet +7 do CR nastukać jeśli go zabijesz i zrobisz tą maksymalną nadwyżke
kusznicy w dogsach są jak strzelcy w imperium
tak właśnie sie zastanawiam....jaka armia by była do pojechania przez to przy 3 charakterach na 1000 pkt
o! mam chalanga i strzelanko
o! mam elektrykarnie
o! mam tanie bolczyki i magie goblińską
o! mam 3 magów serów sorery i dwa bolce
o! mam czołg i 3 działa
o! mam stuborna na armii khorna
o! masz nieustajacy czelendż z szefem łuczników khemri/ zastępy martwiaczków wampirzych
o! skinek na skinku i salki
tak czy siak nie skupiajac sie nad tym z czym bys grał i tak najwiekszą barierą jest 3 hero na 1000pkt
tak właśnie sie zastanawiam....jaka armia by była do pojechania przez to przy 3 charakterach na 1000 pkt
o! mam chalanga i strzelanko
o! mam elektrykarnie
o! mam tanie bolczyki i magie goblińską
o! mam 3 magów serów sorery i dwa bolce
o! mam czołg i 3 działa
o! mam stuborna na armii khorna
o! masz nieustajacy czelendż z szefem łuczników khemri/ zastępy martwiaczków wampirzych
o! skinek na skinku i salki
tak czy siak nie skupiajac sie nad tym z czym bys grał i tak najwiekszą barierą jest 3 hero na 1000pkt