moi Longbeardsi mają w większości płaszcze jako jedyni na polubitwy co pozwala ich od razu ich odróżnic Do tego dochodzi jeszcze spory, przerobiony sztandar i od razu widac co jest co
Zależy>
Jak chcesz mieć magiczny sztandar to:
-Stromni i Guarding
Jak niechcesz mieć magicznego sztandaru a kolesia, który bije to:
-Gromril, 2xCleavin
-Gromril, Fury, Cleavin
-Fury, Swiftness, Cleavin, Stone
-2x Cleavin, Swiftness, Stone
Jak niemasz więcej herosów jakiś herosów (znaczy jak masz kowadło i bsb) to:
-Gromril, Resistance, Challange
-Stone, 2x Cleavin, Challange
Dzieki ale troszke nie ogrniam <Jestem poczatkujacym> w ksiedze armi pisze ze "Tan niosacy Sztandar Armi nie moze wybierac dodatkowych broni i nie moze uzywac tarcz.Tan niosacy Sztandar Armi moze niesc dowolny runiczny sztandar ( bez ograniczen punktowyc) ale jesli niesie runiczny sztandar, nie moze miec innych runicznych rzedmitow." A wiec co mi da run of stone jezeli to jest runa do zbori ;pp ? sorry ale nie ogarniam dopiero zaczynam swa przygode z Krasnalami xD Ja wybieralem tylko z katygori "runiczne sztandary" runy do sztandaru armi ;p ;p
Ja podałem wcześniej co daje swojemu bsbkowi. Jak już daje run na sztandar to taki, który coś da armii - stromniego (no i guarding dla kolesia, żeby niezdechł za szybko).
Jeżeli chcę kupić jakieś figurki z poprzedniej edycji to jestem skazany na online store'a? Jest jakis inny sposób na zdobycie np. Kazadora czy Arlika (bo i tego niema juz w sklepach naszych). Pomocy
zagladaj na allegro. Tam pare razy widziałem Alrika, a możliwe, ze i w niektórych sklepach się trafi - ostatnio chyba w katowickim Bardzie wisiał, ale głowy nie dam...