TK 1350

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Pycu
Pseudoklimaciarz

TK 1350

Post autor: Pycu »

Takie coś chodzi mi po głowie:

TP
flail
chariot
LA
chariot of fire
golden eye
199

LP
2x DS
165

LP
Hieratic Jar
140

20x szkiele z bow
FCG
185

12x szkiele bow
champion
106

2x swarm
90

3x chariot
sztandar
mirage
180

skorp
85

skorp
85

klopa z czachami
110

Co sądzicie?

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Raczej standard.Książe dziwny ale nic fajniejszego si nie wymysli skoro chcesz grac na rydwanach.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Szymek
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Szymek »

Ja na takie punkty raczej zagrałbym gigantem(wzbudza terror i niszczy mocniejsze jednostki) i po co Ci aż tyle łuczników-nawet się nie spłacą.

Ja na takie punkty to raczej gram tak:
gigant
2 scorpion
swarm
15 heavy horseman(głównym ich zadaniem jest dokładanie do cr, co dobrze mi się sprawdza)
3-4 charioty (w zależności czy Prince jest w chariocie)
i bohaterowie

PS. Daj na hierophancie latanie- cloak of dunes.

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

Ja na takie punkty to raczej gram tak:
gigant
2 scorpion
swarm
15 heavy horseman(głównym ich zadaniem jest dokładanie do cr, co dobrze mi się sprawdza)
3-4 charioty (w zależności czy Prince jest w chariocie)
i bohaterowie
Kopia mojej rozpy na te punkty z tą różnicą, że prince jest w klocu szkieli ^^

Szymek
Chuck Norris
Kontakt:

@ Izo
To widocznie mamy podobny zamysł gry TK na małe punkty. A tak na marginesie taką rozpą można nawet nieżle pograć. Pozdr

Awatar użytkownika
Bretonnian krzywy
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Bretonnian krzywy »

Ja wrzuciłbym jezscze Tomb Guardów.

Szymek
Chuck Norris
Kontakt:

TG są dobrzy, ale na takie pkt za drogo wychodzą i nie masz aż takiej silnej magii żeby ich popychać, by doszli do walki. I wrzucając TG musiałby zmienić całiem taktyke i zostałyby mu tylko 2 wykopki. Pozdr

Awatar użytkownika
dziekanotr
Wodzirej

Post autor: dziekanotr »

nie lepiej zamiast princa w chariocie dac go z great wepon'em w klocku piechoty z cloakiem lub golden ankhra? Prince na rydwanie i wogole rydwany jako special to jakas wyje**** pomylka... ale kazdy gra jak che... jesli chodzi o mnie to gigant, prince tak jak opisalem lub jesli starczy pkt to z TG bedzie sie wozil, 2-3 scorpy, zaleznie czy sa czy nie ma TG, 2 Liche z DS kazdy, 20 lucznikow i styknie, moze jeszcze 15 Heavy Cavalery ale o ile pamietam takie cus z FCG to troche ponad 300 pkt, jak juz mowilem jak kto woli , pozdro

ODPOWIEDZ