Sacred Host of Quetzl
1 * Saurus Scar-Veteran @ 178 Pts
General; Quetzl; Great Weapon; Light Armour; Shield; Sotek
Charm of the Jaguar Warrior [20]
Aura of Quetzl [30]
10 Skink @ 75 Pts
Scout; Quetzl; Blowpipe
10 Skink @ 65 Pts
Quetzl; Blowpipe
10 Skink @ 65 Pts
Quetzl; Blowpipe
10 Skink @ 65 Pts
Quetzl; Javelin; Shield
10 Skink @ 65 Pts
Quetzl; Javelin; Shield
10 Skink @ 65 Pts
Quetzl; Javelin; Shield
3 Terradons @ 105 Pts
4 Kroxigors @ 232 Pts
5 Cavalry @ 235 Pts
Spear; Shield; Standard
Huanchi's Blessed Totem [40]
3 Salamander Hunting Packs @ 195 Pts
Casting Pool: 2
Dispel Pool: 2
Models in Army: 85
Total Army Cost: 1345
Rozpiska średnio mi się podoba, dlatego zdecydowałem się na umieszczenie jej tutaj. Prosze o pomoc w wykombinowaniu czegoś fajnego. No i zapomniałbym że to tylko połowa naszej armii. Gram z O&G na 3 magach i na jakims tam jeszcze syfach, tak że mamy lekkie zaplecze strzeleckie i do walki też starczy
pozdrawiam
Strategicon 1350pkt
Moderator: Ziemko
Rozpa jest bardzo dobra... Ma wszystko co miec powinna , wiec dziwie sie , ze Tobie nie pasuje
no właśnie... w tym sęk że chciałbym zagrać czymś przyjemnym, że przeciwnik widząc moja armie nie wykrzywi się i stwierdzi że będzie grał z czymś mało fajnym. Pozatym zbyt ambitny nie jestem i myśle że miejsce w ostatniej piątce zajme (to mój pierwszy master), albo nawet gorzej bo zawsze na malowaniu nabijałem a teraz wszyscy będą mieli pomalowane
dobra podaruje sobie te gadanie i tak nie mam zbyt dużo innych figsów które mógłbym tu wsadzić więc jej nie zmienie
dzieki za komentarz
dobra podaruje sobie te gadanie i tak nie mam zbyt dużo innych figsów które mógłbym tu wsadzić więc jej nie zmienie
dzieki za komentarz
Na te pkty ciezko zlozyc cos silnego i oryginalnego... Moja rozpa w sporej ilosci aspektow wyglada podobnie ... Wiesz ty sie nie przejmuj , zeby przeciwnik sie nie wygial jak zobaczy Twoja armie - na Strategu bedzie mnostwo wygietych rozp...
Ja bym zamiast kawalerii dał następne 4 kroxy
TomCio - na drugą czwórke kroxów niestety nie starczy mi figsów W zasadzie to i tak jestem ograniczony (sojusznik zabrał mi wszystkie hero, rary zawalone, specjale raczej też, a saurusów nie lubie ) więc zmieniać cokolwiek będzie ciężko
Dawid - Jak to zrobiłeś? próbowałem zamiast kroxów dać chamki, ale to 100 pkt w tył, jeszcze bez Quetzla to kolejne 30, i ja wlasnie dlatego upychalem i mi sie to tak mało podoba, a Ty jak zapełniłeś te lukę?
Ziemko - ja mam tylko nadzieje że bede miał lepsze szczęscie niż na urodzinach w strefie, bo trafiać na samych ciśnieniowców to średnia przyjemność, a co do rozp to chyba masz racje, klimatyczne to sobie moge wystawić na lokala w Lesznie
Pozdrawiam
Dawid - Jak to zrobiłeś? próbowałem zamiast kroxów dać chamki, ale to 100 pkt w tył, jeszcze bez Quetzla to kolejne 30, i ja wlasnie dlatego upychalem i mi sie to tak mało podoba, a Ty jak zapełniłeś te lukę?
Ziemko - ja mam tylko nadzieje że bede miał lepsze szczęscie niż na urodzinach w strefie, bo trafiać na samych ciśnieniowców to średnia przyjemność, a co do rozp to chyba masz racje, klimatyczne to sobie moge wystawić na lokala w Lesznie
Pozdrawiam
czyli 5dd plus jakieś scrolle na pewno 2\3 minimum jak sądze, żle nie jest