kilka pytanek na sprawdzenie wlasnej wiedzy :)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
ta, a dzialto się w bitwie na Wyspie Śmierci, gdzie dowodzil sam mityczny Aeanarion, który dosiadal... no wlasnie kogo?
@Trikk za trudne pytania zadajesz
@Trikk za trudne pytania zadajesz
to takie pytanie: smok to co, czy kto?
bo przecież myśli, jest potęzne i mądre... to ogolnie smoki w fantasy, zaś smoki w wfb? chyba nie są do końca tkaie jak odgórnie przyjęto zakladać w fantastyce.
bo przecież myśli, jest potęzne i mądre... to ogolnie smoki w fantasy, zaś smoki w wfb? chyba nie są do końca tkaie jak odgórnie przyjęto zakladać w fantastyce.
"Jak nazywal sie krasnolud ktory porzucil Wielkiego Krola w bitwie. Chodzi mi o tego co niesie tron z krolem "
Forkhelm Shiverback
cieszę się , że teamt bardzo się rozwinął...zachęcam, zwłaszcza starszych (doświadczeniem ) graczy do udziału w naszej zgadywance
Forkhelm Shiverback
cieszę się , że teamt bardzo się rozwinął...zachęcam, zwłaszcza starszych (doświadczeniem ) graczy do udziału w naszej zgadywance
- Dead_Guard
- "Nie jestem powergamerem"
można przybliżyć okoliczności ucieczki tego krasnala?
Teoretycznie Grimnir Ale nie wiem, czy dokładnie o niego Ci chodzi
Co sprawiło, że król Baragor został Zabójcą?
Co sprawiło, że król Baragor został Zabójcą?
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
W Liber Chaotice jest napisane, że uwolnił Galraucha, ale po dotarciu na pustkowia Chaosu nie był w stanie go opanować, więc ten mu uciekł. Potem Egrimm złapał sobie drugiego smoka, pewnie właśnie Baudrosa.trikk pisze: Egrimm uwolnił Baudrosa, Galrauch to smok elfiego księcia, w którego wniknął Lord of Change
W AB Wampirów jest napisane, że ze zniszczonej Lahmii (?) uciekło siedem master vampire, czyli wampirów powstałych przez wypicie eliksiru życia. Neferata, Aborash, Ushoran, W'Soran i ... właśnie, kto jeszcze? Vlad? Poza tym jeszcze dwóch innych.
Ah, Liber Necris, od dawna ostrzę sobie na to zęby, ale co znajdę, to w Ameryce, więc z przesyłką droższą niż książka.
Ci dwaj ostatni lordowie, wiadomo kim byli/co robili? Jeden, jak mi sie zdaje, poszedł na wschód, do Cathayu, ale nie jestem tego pewien, i co z drugim?
Ci dwaj ostatni lordowie, wiadomo kim byli/co robili? Jeden, jak mi sie zdaje, poszedł na wschód, do Cathayu, ale nie jestem tego pewien, i co z drugim?
To nie będzie łatwe...
Który z Elektorów Imperialnych przeszedł przed Storm of Chaos z wiary w kult Ulrica na kult Sigmara?
Który z Elektorów Imperialnych przeszedł przed Storm of Chaos z wiary w kult Ulrica na kult Sigmara?
"Co sprawiło, że król Baragor został Zabójcą?"
jego córka została zabita przez smoka (i w tym momencie są dwie wersje) a) gdy jechała do Karaz-a-Karak poslubić wysokiego króla b) gdy jechała do Karaz-A-Karak poslubić syna wysokiego króla
pierwszym zabójcą był Grimnir- przed udaniem się na pustkowia chaosu ogolił sobie głowę...
to co z tym Urmskaladrakiem ? ktoś wie, pamięta ?
jego córka została zabita przez smoka (i w tym momencie są dwie wersje) a) gdy jechała do Karaz-a-Karak poslubić wysokiego króla b) gdy jechała do Karaz-A-Karak poslubić syna wysokiego króla
pierwszym zabójcą był Grimnir- przed udaniem się na pustkowia chaosu ogolił sobie głowę...
to co z tym Urmskaladrakiem ? ktoś wie, pamięta ?
Prawda Grimnir byl pierwszym zabojca ale ich kult zapoczatkowal niejaki Gudrun ktory nie zdolal obronic ksiecia Karaz-a-Karak Furgila w podziemiach Karak Ungor chyba...Jak nazywa sie pierwszy zabojca
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/