Moja armia Vampire Counts
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Moja armia Vampire Counts
Dobra, a więc jak obiecałem dawno już temu zarzucam swoje wampiry.
Nie są jakoś wyśmienicnie pomalowane, ot po prostu armia na turnieje.
P.S.
Mag impreialny robił mi zawsze za nekromante, puki co nie było problemu na turach.
Wiec:
Nie są jakoś wyśmienicnie pomalowane, ot po prostu armia na turnieje.
P.S.
Mag impreialny robił mi zawsze za nekromante, puki co nie było problemu na turach.
Wiec:
- monsterstar
- Chuck Norris
No figurki turniejowe jak najbardziej, wiec sie nie bede czepial, za to skomentuje zdjecia.
Bohaterowie sa zle skadrowani - za duzo swiatla zostawiles, szczegolnie na dole. Z drugiej strony za malo swiatla jest na zdjeciach oddzialow. Poza tym figurki na bialo niebieskim gradiencie wygladaja znacznie lepiej gdy biel jest na dole
Bohaterowie sa zle skadrowani - za duzo swiatla zostawiles, szczegolnie na dole. Z drugiej strony za malo swiatla jest na zdjeciach oddzialow. Poza tym figurki na bialo niebieskim gradiencie wygladaja znacznie lepiej gdy biel jest na dole
Taki był pomysł początkowo przy armacie do VC, jednak w dobie Vargulfów nie będzie ona raczej wystawiana.Etyś pisze:śmieszny jest ten duch co ,nie wiem, robi, wyczarowuje, armatkę... bardzo oryginalne...
Toż to zwyczajny familiaraha i jeszcze ten goblinek pełniący rolę... nie wiem kogo, ale pociesznie wygląda w tym klocku szkieli
- Paraszczak
- Falubaz
Armia ok, ale zdjęcia słabe. Za duży kontrast
A mi się kolorystyka nie podoba, gdzie ta wampiryczna c*ujnia & mrok? Techniczne bardzo fajni, ciekawy pomysł z działkiem No i oryginalni BK wyglądają bardzo fajnie, zwłaszcza na zdjęciu z boku
Berik ze słowackiego forum, o nowych planach wydawniczych GW pisze:10 plastovych idiotov za 25 libier, to nie je to krasa?
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Nie podoba mi się kolorystyka, ale to rzecz gustu.
Za to podoba mi się pomysł. Brawa za konwersje szkieletów mrocznych elfów.
Za to podoba mi się pomysł. Brawa za konwersje szkieletów mrocznych elfów.
Takie coś, możliwe że ubogie, ale brakło mi pomysłu na szybki filler.wertyg pisze:Ładni Grave Guardzi, tylko co się znajduje na tym fillerze? 2 włócznie i korpus szkieleta? Trochę ubogo to wygląda.
No i strzał w korpusie było kiedyś więcej, ale wraz z uczestnictwem w turniejach zaczęły wypadać.