03.02.2007 - Toruń - "SI VIS PACEM, PARA BELLUM! Toruń"
Problem tylko polega na tym, że ja do młodego nie mam kontaktu, więc czy wogóle przyjdzie i czy z kimś czy sam, to pewnie się okaże na turnieju. Dlatego też dobrze by było, żeby Eskara wziął 2 armie, na wszelki wypadek, żeby mógł grać sam.
no nic trudno Marcinie z tym challengem najwyzej kogos wylosowanego sklepiemy z Sylwią i naszymi klimat armiami...
- Eksara_Kun
- "Nie jestem powergamerem"
Mhm.... To jak wkońcu ... bo tak zamotaliście że już mało rozumiem tzn. mam grać w nawet niewiem jaką armią .. lub wziąc 2 armie tak??
- Eksara_Kun
- "Nie jestem powergamerem"
Blaszu odnosze wrażenie że zabardzo się mną matwisz.. jeszcze wiele turniejów będzie jednak zobacze czy ktoś będzie mi wstanie coś pożyczyć do karasiów ;D (fajnie by było zagrac armią slayerów (czasami warto sobie pomażyc xD)
młody gra bretką i pewnie dopiero na turnieju się okaże, czy przyszedł i czy znalazl parę. Także albo załatw sobie w razie co drugą armię albo pożycz od Blasza.
eskara... jakbym nie widział jak traktujesz figsy andrew... to może bym Ci moje TK pożyczył
Ostatnio zmieniony 30 sty 2007, o 21:43 przez Jose, łącznie zmieniany 1 raz.
eksara bedzie w parze z dimmu
no chyba musi zmienic bo niechacial bym grac 3600 pkt na 2400 pkt ;p
oooj panowie, jakieś kombinacje tu okrutne zachodzą
mam nadzieję Dimmu, że wiesz, że sojusz z krasnoludami definitywnie oznacza, że zrywam naszą challendżową umowę? Kransoludów toleruje tylko jako moich sojuszników, nie cudzych.
W związku z tym odnawiam propozycję challendża z Sylwią i Jose.
mam nadzieję Dimmu, że wiesz, że sojusz z krasnoludami definitywnie oznacza, że zrywam naszą challendżową umowę? Kransoludów toleruje tylko jako moich sojuszników, nie cudzych.
W związku z tym odnawiam propozycję challendża z Sylwią i Jose.
sokół ty zmieniasz zdanie jak stara baba i tak pewnie w sobote zupelnie co innego wyjdzieW związku z tym odnawiam propozycję challendża z Sylwią i Jose.
a jak z dispelowaniem, czarow?? pojedynczy hero generuje kostki, mozna uzywac scrolli innych magow itp?Asarnil pisze:
W pojedynku można koszytać z wszelkich magicznych zdolności, przedmiotów, mocy, czarów itd.
Wlasnie z Dimmu gadalismy o rozpiskach Rzekne w ten sposob - powodzenia Wam wszystkim nabic pkty na ich rozpach
masz do dyspozycji wspólne kostki oraz wszystkie które generuje bohater znajdujący sie w pojedynku (czyli nie czarujący, bez MR, bez MoK będzie mógł dispelować tylko ze wspólnych). Scrolli można używać tylko tych, które posiada bohater walczący.Gajowy pisze:a jak z dispelowaniem, czarow?? pojedynczy hero generuje kostki, mozna uzywac scrolli innych magow itp?Asarnil pisze:
W pojedynku można koszytać z wszelkich magicznych zdolności, przedmiotów, mocy, czarów itd.
Brawo Dimmu tak postepuja prawdziwi Kohortowicze !!!