Inna rzecz, że tutaj od razu polecam zajrzeć do rozkładów na http://ztm.waw.pl , bo może się zdarzyć, że będziecie chwilkę na ten środek komunikacji czekać - tak to jest w weekendy. Dlatego polecam sprawdzić zawczasu, czy do przystanku możecie iść powoli, czy lepiej przyspieszyć kroku
Turniej Mordheim w Warszawie - 26.04.2008
- Skavenblight
 - Naczelna Prowokatorka
 - Kontakt:

Dojścia nie polecam. W cholerę drogi. Tzn. pewnie w pół godziny do 40 minut moim krokiem [czyt. nikt poza Hakiem za mną nie nadąża] dałoby radę, ale zdecydowanie wygodniej będzie dojechać. 
Inna rzecz, że tutaj od razu polecam zajrzeć do rozkładów na http://ztm.waw.pl , bo może się zdarzyć, że będziecie chwilkę na ten środek komunikacji czekać - tak to jest w weekendy. Dlatego polecam sprawdzić zawczasu, czy do przystanku możecie iść powoli, czy lepiej przyspieszyć kroku

No może i 3,5. Ja w końcu chwilę mieszkałem w Krakowie. Taką dłuższą.
I mam plisa do orgów....
Skoro będzie tyle nowych dla mnie osób może można jakoś zapobiec żeby ludzie grali między sobą na starcie? TZN osoby znające się z klubów/miast. Pary Lublin - Lublin, W-wa - W-wa, Kraków - Kraków (ja proszę o przypisanie do Krakowa), nie to zebym nie lubił grać z Gumolem czy ze Sławkiem (wręcz przeciwnie), ale miło poznać nowych graczy. Gumola zostawie sobie na potem....

I mam plisa do orgów....
Skoro będzie tyle nowych dla mnie osób może można jakoś zapobiec żeby ludzie grali między sobą na starcie? TZN osoby znające się z klubów/miast. Pary Lublin - Lublin, W-wa - W-wa, Kraków - Kraków (ja proszę o przypisanie do Krakowa), nie to zebym nie lubił grać z Gumolem czy ze Sławkiem (wręcz przeciwnie), ale miło poznać nowych graczy. Gumola zostawie sobie na potem....
Popieram Nahara, o ile będzie taka możliwość to do ostatniej bitwy nie parujcie przyjezdnych z jednego miasta ze sobą.

moge miec inna teorieA Najmita na pewno padł z winy LS
z centralnego na stare miasto jest faktycznie kawal drogi..ze o zachodnim (autobusy) nie wspomne. tak jak mowilem, jak podacie termin to bez problemu moge zawinac kilka osob
strasznie sie ciesze z zacnej ekipy..nie chce byc prorokiem ale czyzbysmy mieli maly renesans?..oby tak bylo
PS: Natalio co Wam pomoc? cos przyniesc, podrukowac?
Lublin będzie o 7 rano 

no to mam dwa kursy 
jeszcze sie dogadamy dokladnie ale jestesmy wstepnie umowieni..rany 7 rano..trzeba bedzie wymyslic gdzie sie przytulicie na te kilka godzin (obudzimy Natalie i niech otwiera interes bladym switem
 )
Motor Wy tez na centralny kolujecie czy na zachodni?

jeszcze sie dogadamy dokladnie ale jestesmy wstepnie umowieni..rany 7 rano..trzeba bedzie wymyslic gdzie sie przytulicie na te kilka godzin (obudzimy Natalie i niech otwiera interes bladym switem
Motor Wy tez na centralny kolujecie czy na zachodni?
Pod pałacem, tam gdzie stają Big Starr busy na przeciwko Złotych Tarasów, za plecami będziemy mieli chyba Salę Kongresową, o ile mnie pamięć do budynków nie myli.

- Kapitan Hak
 - Bosman
 - Kontakt:

Do ostatniej bitwy, czyli przez pierwsze czteryMotor pisze:Popieram Nahara, o ile będzie taka możliwość to do ostatniej bitwy nie parujcie przyjezdnych z jednego miasta ze sobą.
Nie jestem Natalią, ale pozwolę sobie odpisaćNatalio co Wam pomoc? cos przyniesc, podrukowac?
Motor pisze:Lublin będzie o 7 rano Shocked
Znowu nie jestem Nataliąmecenasik pisze:rany 7 rano..trzeba bedzie wymyslic gdzie sie przytulicie na te kilka godzin (obudzimy Natalie i niech otwiera interes bladym switem Smile )
Wiem, że z Krakowa Sławek również jedzie - dogadaliście się już z nim?Inkq pisze:My mamy być InterCity o 9.06.
BTW, jak tak się zdarzy, że wszyscy wcześniej przyjadą (powiedzmy do 9:30 się zbiorą), nie ma przeszkód, by nieco wcześniej rozpocząć turniej. Nie mówmy jednak "hop" - byle by spóźnień nie było
* - Aktualizacja regulaminu jest już gotowa; jej publikację wstrzymuję tylko dlatego, że nie otrzymałem jeszcze ostatecznej odpowiedzi od sponsorów (prawdopodobne logo na 1-szej stronie). Jednak bez obawy! Po pierwsze, zmiany w aktualizacji są raczej kosmetyczne (poza aktualizacją uściśleń sędziowskich [nic rewolucyjnego] drobiazgi), po drugie, jak wyżej napisałem, kopie i tak będą na każdym stole (co mimo wszystko nie zmienia faktu, że jeżeli ktoś chce i może, może również przynieść swoją własną kopię).
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!

Pisząc my miałem na myśli Sławka, Gumola i siebie.Kapitan Hak pisze:Wiem, że z Krakowa Sławek również jedzie - dogadaliście się już z nim?Inkq pisze:My mamy być InterCity o 9.06.
Kapitanie jakbym mógł prosić o jakiś numer telefonu komórkowego do ciebie, tak na wszelki wypadek.
- Kapitan Hak
 - Bosman
 - Kontakt:

Przesłałem już przez PM 
.

Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!

- Skavenblight
 - Naczelna Prowokatorka
 - Kontakt:

- Skavenblight
 - Naczelna Prowokatorka
 - Kontakt:

- Kapitan Hak
 - Bosman
 - Kontakt:

W pierwszym poście do zassania jest zaktualizowana wersja Regulaminu. Na pierwszej jego stronie możecie zobaczyć loga naszych sponsorów 
.