Co wy na taką rozpiske.
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Hehehe... Vanirh i wszystko jasne. Żaden sukces, że się pojechało nowego gracza. Miałeś szczęście, że dostałeś freefraga i nic poza tym... nawet wstyd, że nie wyciągnąłeś 20-0. Sądzę, że normalni grający przeciwnicy, pojechali by cię przynajmniej na 15-5 jeśli nie na 20-0.
ad. brat Kierina.
Jak pogra ostro z pół roku(co najmniej dwie bitwy dziennie z różnymi armiami), to zacznie cisnąć dwarfy i wszystkie inne armie też.
ad. brat Kierina.
Jak pogra ostro z pół roku(co najmniej dwie bitwy dziennie z różnymi armiami), to zacznie cisnąć dwarfy i wszystkie inne armie też.
- likwidator
- "Nie jestem powergamerem"
okurdemol ma rację , ta "armia" co masz jest źle dobrana.Obojętnie co byś nie wziął, to raczej nie wygrasz.
Nie wiem czemu nie masz pełnych oddziałów czy to z powodu oszczędzania punktów czy z powodu że tylko tyle kupiłeś.
No nic to , może da się jeszcze to naprawić?
A da się na pewno , kup se może ironów i lepiej według mnie by byłą zdjąć
longbeardsów bo są nie potrzebni a tym bardziej (20?!) to już przegięcie .
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2008, o 15:51 przez likwidator, łącznie zmieniany 2 razy.
ehhhh....
znam gracza, który gra raz na jakiś czas i potrafi mnie zmłócić do zera, a znam też gracza, który gra już dwa lata i dostaje odemnie maskę za każdym razem...
to wszystko zależy od gracza, kości...
zresztą, szkoda forum na jałowe rozmowy, jak coś to zapraszam na priv
znam gracza, który gra raz na jakiś czas i potrafi mnie zmłócić do zera, a znam też gracza, który gra już dwa lata i dostaje odemnie maskę za każdym razem...
to wszystko zależy od gracza, kości...
zresztą, szkoda forum na jałowe rozmowy, jak coś to zapraszam na priv
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
na lizaki longbeardzi (odp na panike) i ironi (sejw na 3+ przed plujkami) jesli juz... slayerow zapluja za szybko.likwidator pisze:okurdemol ma rację , ta "armia" co masz jest źle dobrana.Obojętnie co byś nie wziął, to raczej nie wygrasz.
Nie wiem czemu nie masz pełnych odziałów czy to z powodu osczędzania punktów czy z powodu że tylko tyle kupiłeś.
No nic to , może da się jeszcze to naprawić?
A da się na pewno , kup se może slayerów i lepiej według mnie by byłą zdjąć
longbeardsów bo są nie potrzebni a tym bardziej (20?!) to już przegięcie .
dokładnie przecie slayersi nie maja save żadnego, zastanawiałem się nad banerem który mi by dał ward 5+ przeciwko strzelaniu, zawsze to drugi rzut na pancerz przeciwko plujkom, hmmm powiadasz ironi zamiast hamów, pomyślałem że na następną gre wsadzę dwie organki i thana zamiast smitha (-1 dispel pool ale za to mam lepszego gościa w walce tańszego o 5 punktów), jeśli bym chciał ironów wystawić musiał bym zmniejszyć ilość longów do 15, najbardziej mnie denerwuje fakt że mam tych 10 warriorów z boku bez upów i MUSZE ich mieć a brakuje mi punktów na ulepszenie ich, zrezygnował bym z longów ale wtedy nie miał bym sztandaru na nich.
- likwidator
- "Nie jestem powergamerem"
sorki pomyliło mi sie chciałem napisać ironów ale siostra zaczęła mówić o moich slayerach że są tacy i owacy i mi się wpisało .
Oh taak strasznie rzeznicka kawa z AS na 3+... Albo przepotezne swarmy za "tylko" 60 punktow, poprostu niszcza wszystko jak leci...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Pfff... od razu widać, że nie grałeś z tym, bądź grałeś z takimi sobie przeciwnikiami. Tu nie chodzi o sv i kawę jako taką, bo to w sumie nie byłby problem, tylko o ten cholerny sztandar, czy co to tam jest. Kawa jest screenowana skinkami, w turze ruchu całe towarzystwo skinkowe się odsuwa, kawa podjeżdża bliziuteńko od boku twojego klocka i masz wjazd w bok w turze magii ze sztandaru. Pasuje Ci? Nie jest to taki samograj jak ropuch, ale ciężka sprawa. Zwłaszcza, jak źle zeskateruje katapulta. A swarmy mogą być, może ich nie być, dobre na strzelców, by przyblokować, skirmisz i small target (-2 w sumie do strzelania), a wtedy wypada biegacz i... .
pociesze cie.okurdemol pisze: A swarmy mogą być, może ich nie być, dobre na strzelców, by przyblokować, skirmisz i small target (-2 w sumie do strzelania), a wtedy wypada biegacz i... .
a) small nie daje -1 do strzelania a tylko to, ze widac nad ta jednostka wiec nawet + dla ciebie
b)-1 za skirmish nie maja bo jak wsyzstkie swarmy (oprocz bat swarmow) maja us 3
Skoro wiesz lepiej i widziales te bitwy to zwracam honor...Pfff... od razu widać, że nie grałeś z tym, bądź grałeś z takimi sobie przeciwnikiami.
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Taka kawaleria to naprawde mordulce. Widziałem ostatnio jak przegoniła klocek 30 clanratów/stormverminów, w którym był generał, BSB i chyba jakiś warbanner czy coś więc mieli na wstępie 7 static CRa. Kawa tylko 1 za sztandar. W jedną ture pokroili, dogonili i wpadli w następny klocek, który spotkał podobny los
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
a skąd Ci się to wzięło? zbieram takie rzeczy po prostu, z czystej ciekawości pytam...Kierin pisze:Mam małe pytanie jeśli korzystam z RoStoicism to wystarczy że będę miał trzy krasie w szeregu aby mieć pełen szereg i dostać bonus za niego ?