a jebaju sprzedają prosiaki bodajże 4 sztuki za jakieś groszeNerull pisze:no ciekawe jak chcecie prosiaka do jakiegokolwiek rydwanu dokupić
Zapytania o zielone zasady
Moderator: Kołata
- monsterstar
- Chuck Norris
mam 2 pytanka odnośnie maszynek
1. jak się strzela z bolca do skirmisha? można ubić więcej niż 1 model?
2. jak się strzela z działka do skirmisha? po prostu co szlaczek zachaczy to trafione? (czyli w rezultacie może być nawet lepiej niż przy strzelaniu do kloca, gdzie nie możemy trafić więcej niż jest szeregów?)
sorka za takie banały, ale wiecie - jestem przede wszystkim kolekcjonerem, mniej graczem (na pewno nie turniejowym) i dopiero niedawno w wachlarzu moich przeciwników pojawiły lizzki i te przebrzydłe skinki (hehe chyba one jako jedyne mnie uwierają w armii gadzinek - resztę witam w przyjemnością)
1. jak się strzela z bolca do skirmisha? można ubić więcej niż 1 model?
2. jak się strzela z działka do skirmisha? po prostu co szlaczek zachaczy to trafione? (czyli w rezultacie może być nawet lepiej niż przy strzelaniu do kloca, gdzie nie możemy trafić więcej niż jest szeregów?)
sorka za takie banały, ale wiecie - jestem przede wszystkim kolekcjonerem, mniej graczem (na pewno nie turniejowym) i dopiero niedawno w wachlarzu moich przeciwników pojawiły lizzki i te przebrzydłe skinki (hehe chyba one jako jedyne mnie uwierają w armii gadzinek - resztę witam w przyjemnością)
A co, chciałbyś dispelować ripy PDkami w turze przeciwnika? Bo nie czaje..quas pisze:albo ja ku$#a czegos nie rozumiem czy tylko w mojej turze generuje PD?Toni pisze:No ale w swojej turze magii dopiero możesz RiPy które weszły dispelować, tak czy nie?
a dispella fundujesz albo w moemencie rzucenia albo w swojej turze magii o ile to RiP
z tym 2 się zgadzam 100 procent
Witam,
Chcialbym poprosic was o rade : zakupilem ostatnio dwa oddzialy ork boysow. Niestety nie wiem czy uzbroic ich we włócznie czy w dodatkowe rembaki. Jak sprawdzaja wam sie w walce te dwie opcje ? nie moge sie zdecydowac
z gory dziekuje za pomoc
Pozdrawiam
Chcialbym poprosic was o rade : zakupilem ostatnio dwa oddzialy ork boysow. Niestety nie wiem czy uzbroic ich we włócznie czy w dodatkowe rembaki. Jak sprawdzaja wam sie w walce te dwie opcje ? nie moge sie zdecydowac
z gory dziekuje za pomoc
Pozdrawiam