P.S. Regulaminy wydrukowane - na każdym stole będzie 1 kopia
Turniej Mordheim w Warszawie - 26.04.2008
- Kapitan Hak
 - Bosman
 - Kontakt:

- Skavenblight
 - Naczelna Prowokatorka
 - Kontakt:

Przepraszam za to opóźnienie z raitingiem ale do środy żyłem nauką do egzaminu z procedury karnej  
  Nadrabiając zaległości raiting moich WH = 132. Braki formalne uzupełnione więc czas zabrać się za podmalowanie obitych figsów   

Acha byłoby fajnie jakby jedna osoba pomogła mi i Telcharowi zabrać się z makietami bo kartonów 3 a nas 2
  Chętnego proszę o podanie mi swojego nr komórkowego na priv. W okolicach Starówki będziemy pewnie jakoś po 9...

Acha byłoby fajnie jakby jedna osoba pomogła mi i Telcharowi zabrać się z makietami bo kartonów 3 a nas 2
- Skavenblight
 - Naczelna Prowokatorka
 - Kontakt:

Ja i Kadzik też będziemy do dyspozycji... może niech ludzie dzwonią do Haka... a on będzie wyznaczał szwadrony pomagierów i mówił im gdzie mają iść 
 .... Hak i Natalia będą tam siedzieć i planować a reszta będzie latać za makietami  
 ....
Ja i Kadzik (i może nasz kumpel) jedziemy z Pragi Południe.. ale tramwajem z wiatraka... to by nie robić kursów tam i z powrotem możemy sie umówić już gdzieś.... koło 9....

Ja i Kadzik (i może nasz kumpel) jedziemy z Pragi Południe.. ale tramwajem z wiatraka... to by nie robić kursów tam i z powrotem możemy sie umówić już gdzieś.... koło 9....
- Kapitan Hak
 - Bosman
 - Kontakt:

Leszczu, wysyłam Ci priva z numerem telefonu - tak, jak napisał Kadzik, śmiało dzwoń, kiedy dojedziecie, a ja wyślę Wam na spotkanie warbandę 
.

Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!

- Kapitan Hak
 - Bosman
 - Kontakt:

Przebacz 
! Chwila zamyślenia i nieuwagi! Patrzyłem na Twojego posta, w którym dwukrotnie napisałeś "ja i Kadzik" i tak mi się ten Kadzik w oczy rzucił, że aż na klawiaturę przeniósł! 
Zatem sprostowanie: "tak, jak napisał Sn@jk"
!

Zatem sprostowanie: "tak, jak napisał Sn@jk"
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!

Spoko... nic się nie stało... ale ja z nim to nawet rodzeństwem nie jestem.... nawet nie chodzimy już do tej samej klasyKapitan Hak pisze:Przebacz! Chwila zamyślenia i nieuwagi! Patrzyłem na Twojego posta, w którym dwukrotnie napisałeś "ja i Kadzik" i tak mi się ten Kadzik w oczy rzucił, że aż na klawiaturę przeniósł!
Zatem sprostowanie: "tak, jak napisał Sn@jk"!
Wczorajszy dzień minął mi pod znakiem wikolu z piaskiem, a dzisiaj szaleje juz z pędzlem. Pierwszy raz kończe tereny, na których nie zagram jako pierwszy  
Edit: jakiś spisek - wysechł mi cały zapas szarej farby-nie wiem czy uda mi sie skończyć wszystkie makiety...

No nic, myślałem ze sie uda opędzić tym co mam w domu na stanie ale najwyżej podjedziemy z Mecenasikiem do kwatery głównej kołchozu komorowskiego i zszabrujemy coś z talarowej bazy

Edit: jakiś spisek - wysechł mi cały zapas szarej farby-nie wiem czy uda mi sie skończyć wszystkie makiety...
No nic, myślałem ze sie uda opędzić tym co mam w domu na stanie ale najwyżej podjedziemy z Mecenasikiem do kwatery głównej kołchozu komorowskiego i zszabrujemy coś z talarowej bazy

"JAH RASTAFARAI-SIGMAR HELDENHAMMER EMPEROR I!!!"
Dobra... wszystkich Was przepraszam za kłopoty z Najmitą... mam bulwersa jakich mało... Eyeris mówił, żeby się transferem nie przejmować, to sobie pojechałem... szkoda że nikt z Poznania do mnie nie zadzwonił, jakbym wiedział co i jak to już by działało... Teraz na dzień przed turniejem to trochę po ptoszkach... dałem ciała 
Ja jutro o 9:18 będę na głównym w Warszawie, Wiesiek pewnie też...
Moje miejsce jeśli będzie trzeba tak jak mówiłem może być Krzysiowym miejscem...
To chyba na tyle... teraz czas robić dym <evil>

Ja jutro o 9:18 będę na głównym w Warszawie, Wiesiek pewnie też...
Moje miejsce jeśli będzie trzeba tak jak mówiłem może być Krzysiowym miejscem...
To chyba na tyle... teraz czas robić dym <evil>
- Skavenblight
 - Naczelna Prowokatorka
 - Kontakt:

Karolu, miejsca starczyło dla wszystkich - mamy 18 bez listy rezerwowej 
Tak więc spokojnie sobie pograsz
Mam nadzieję, że zdążycie do nas dojechać, ale raczej kłopotu nie będzie
 Gdyby były opóźnienia, to dzwoń - numer Ci zaraz na priv wyślę. 
A Najmitą się nie przejmuj, tzn. przejmuj ale bez przesady - nie stało się nic strasznego
A Krzysia "naszego" nie będzie bo chory

Tak więc spokojnie sobie pograsz
Mam nadzieję, że zdążycie do nas dojechać, ale raczej kłopotu nie będzie
A Najmitą się nie przejmuj, tzn. przejmuj ale bez przesady - nie stało się nic strasznego
A Krzysia "naszego" nie będzie bo chory
Orzeł wylądował-Mecenasik wystartował  
 , z całym bagażnikiem komorowskich terenów, wiec będziecie mieli na czym pograć  

.
Klubowiczów proszę o nadzór nad moimi włościami
 .
Aj właśnie sobie zdałem sprawę, że jednego odemnie nie wziął Mecenas, a mianowicie kładek

Klubowiczów proszę o nadzór nad moimi włościami
Aj właśnie sobie zdałem sprawę, że jednego odemnie nie wziął Mecenas, a mianowicie kładek

"JAH RASTAFARAI-SIGMAR HELDENHAMMER EMPEROR I!!!"
- Skavenblight
 - Naczelna Prowokatorka
 - Kontakt:

- Kapitan Hak
 - Bosman
 - Kontakt:

Galeria zdjęć z Turnieju: http://najmita.net/index.php?name=coppermine&cat=2