Valten, Champion of Sigmar
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Valten, Champion of Sigmar
Wlasciwie to nie wiem czy sie kwalifikuje do konkursu, bo przemalowalem figurke z powodu zamowienia, ale jest pierwsza i jak narazie jedyna praca, wiec...
Moje 3cie podejscie do tego modelu Valtena. Tym razem udalo mi sie zrobic oczy, ktore mnie satysfakcjonuja i z mlotkow tez w sumie jest zadowolony.
Zdjecia przed zmyciem juz kiedys tu pokazywalem.
CMON
Po:
Przed:
Moje 3cie podejscie do tego modelu Valtena. Tym razem udalo mi sie zrobic oczy, ktore mnie satysfakcjonuja i z mlotkow tez w sumie jest zadowolony.
Zdjecia przed zmyciem juz kiedys tu pokazywalem.
CMON
Po:
Przed:
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2008, o 19:51 przez Rapta, łącznie zmieniany 2 razy.
Świetna, skóra, szaty, włosy, twarz, wszystko super, Estetyka i technika super
tyle... xD
tyle... xD
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY
http://klubfenix.vip.interia.pl
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY
http://klubfenix.vip.interia.pl
Khem khemRaptaparat pisze:Moje 3cie podejscie do tego modelu Valtena. Tym razem udalo mi sie zrobic oczy, ktore mnie satysfakcjonuja i z toporkow tez w sumie jest zadowolony.
Ogółem bardzo super, jedynie twarz mi jakoś nie do końca podchodzi. Ale i tak mistrzowski
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Nie pierwsza tylko druga praca ( jescze zostało DE przemalowane )
Oółem jak zawsze jest świetnie Chodź bardziej podobają mi się spodnie przed przemalowaniem .No ale zamówienie...
Oółem jak zawsze jest świetnie Chodź bardziej podobają mi się spodnie przed przemalowaniem .No ale zamówienie...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Klasa panie Rozwaliły mnie metaliki na młotkach .
p.s-stare gatki i skóra też nie były złe .
p.s-stare gatki i skóra też nie były złe .
- likwidator
- "Nie jestem powergamerem"
Bardzo estetycznie i wogóle , świetna robota.
Bardzo mi się
Bardzo mi się
valten 1st klasa (ciekawe czy golił włosy z pod pachy )
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
A mi się ten "stary" bardziej podobał, zwłaszcza głowa... Nic to... Czerwone włosy i kontrastowa koszula świetnie się uzupełniały
A spodnie to oddzielny temat do oceny
W "nowym" modelu podoba mi się skóra, młotki i... koszula. Ale twarz dla mnie to 70/100, w porównaniu ze starszą - 90/100 Trudno, tak mi się to widzi Oczy są dla mnie trochę takie "trupie" (prawie oczodoły), rozjaśnienia na twarzy też mi się kojarzą z bladą czaszką.
Oczywiście technicznie model jest na wysokim poziomie i to Ci trzeba przyznać Ale kolorystycznie/całościowo - poprzedni model podobał mi się bardziej jednak - dodałbym "staremu" tylko "nowe" młotki i w ogóle byłbym happy
A spodnie to oddzielny temat do oceny
W "nowym" modelu podoba mi się skóra, młotki i... koszula. Ale twarz dla mnie to 70/100, w porównaniu ze starszą - 90/100 Trudno, tak mi się to widzi Oczy są dla mnie trochę takie "trupie" (prawie oczodoły), rozjaśnienia na twarzy też mi się kojarzą z bladą czaszką.
Oczywiście technicznie model jest na wysokim poziomie i to Ci trzeba przyznać Ale kolorystycznie/całościowo - poprzedni model podobał mi się bardziej jednak - dodałbym "staremu" tylko "nowe" młotki i w ogóle byłbym happy
W 100% się zgadzamGobo pisze:po co przemalowywac dobrze juz zrobiny model? ;D nie lepiej bylo skombinowac druga sztuke?
Przemalowany jest świetny, ale ten stary był równie dobry... Szczególnie te spodnie... Żal że je przemalowałeś - były REWELACYJNE
Dzieki drodzy forumowicze
Ja mysle, ze druga wersja jest technicznie o wiele lepsza.
Jednak pomysl na spodnie w szachownice nadal mi sie podoba i jak mnie najdzie na malowanie Valtena po raz 4 to powtorze ten schemat pewnie
EDIT: A jeszcze jako ciekawostke wrzuce mojego pierwszego Valtena
Ja mysle, ze druga wersja jest technicznie o wiele lepsza.
Jednak pomysl na spodnie w szachownice nadal mi sie podoba i jak mnie najdzie na malowanie Valtena po raz 4 to powtorze ten schemat pewnie
EDIT: A jeszcze jako ciekawostke wrzuce mojego pierwszego Valtena
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2008, o 19:50 przez Rapta, łącznie zmieniany 1 raz.
wygląda trochę jak herkules ze sławetnego serialu;)
ładne delikatne cieniowanie, skóra mi sie podoba:) włosy też ładnie wyszły, opaski na przedramionach najsłabsze.
'pierwszy valten' (czerwone gacie) miał jednak lepszą twarz.. dwaj pozostali mają za bardzo wydobytą część pod policzkami i wyglądają jak rechoczące żaby;)
ładne delikatne cieniowanie, skóra mi sie podoba:) włosy też ładnie wyszły, opaski na przedramionach najsłabsze.
'pierwszy valten' (czerwone gacie) miał jednak lepszą twarz.. dwaj pozostali mają za bardzo wydobytą część pod policzkami i wyglądają jak rechoczące żaby;)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria