jak w temacie:
czy ktoś w warszawie je jeszcze robi?
i w jakiej cenie?
kiedys to było popularne teraz, przy wzroście cen jest ciekawą opcją...
poza tym łatwiej odlac pare fajnych cześci niż ściagać je z mail ordera za dość duze stawki
odlewy żywiczne
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
odlewy żywiczne
TruePunk pisze: Kazdy gra jak lubi; ale czesc pomyslow nawet matka statystyka powinna z glowy wybijac;p
Wiesz, gdybyś zostawił tylko pierwszą część swojego posta, bez tego wejścia o aktualnych cenach figurek, to jeszcze byś zasłużył na poważne potraktowanie i rozwinięcie tematu.
Ale wychlapałeś. Nie zamykam tematu, bo to robota Ziemka i pewnie on chętnie napisze kilka krótkich żołnierskich słów pod Twoim adresem. Ale poza tym czuj się oficjalnie upomniany - nie zajmujemy się na tym forum piractwem i będzie ono tępione.
Astragoth: prywatnie to możecie sobie nawet z dziubków jeść. Aczkolwiek bardziej polecałbym do tego celu GG, a nie PM
Ale wychlapałeś. Nie zamykam tematu, bo to robota Ziemka i pewnie on chętnie napisze kilka krótkich żołnierskich słów pod Twoim adresem. Ale poza tym czuj się oficjalnie upomniany - nie zajmujemy się na tym forum piractwem i będzie ono tępione.
Astragoth: prywatnie to możecie sobie nawet z dziubków jeść. Aczkolwiek bardziej polecałbym do tego celu GG, a nie PM
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
czuje się oficjalnie upomniany
i zanim napisałeś stwierdziłem ze nie ma tematu
teraz prosze o usunięcie
właściwie chodziło mi o ChD których sie juz nie produkuje,
a te nawiazanie do cen jakos samo wyszło.. sorka..
i zanim napisałeś stwierdziłem ze nie ma tematu
teraz prosze o usunięcie
właściwie chodziło mi o ChD których sie juz nie produkuje,
a te nawiazanie do cen jakos samo wyszło.. sorka..
TruePunk pisze: Kazdy gra jak lubi; ale czesc pomyslow nawet matka statystyka powinna z glowy wybijac;p
Ten temat jest spalony. Zamykam (sorry, Ziemko). Dyskusję o odlewaniu własnych elementów wydzieliłem do osobnego tematu.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny