Roman vs. Leprechaun: mega napinka, część pierwsza
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
Roman vs. Leprechaun: mega napinka, część pierwsza
nie widzę sensu wydzielania ematu takiego?
jak komuś sie nie podoba, że oceniam jego figsy to moge tego nie robić i tyle.
taki temat jest tylko moim zdaniem prowokacją
jak komuś sie nie podoba, że oceniam jego figsy to moge tego nie robić i tyle.
taki temat jest tylko moim zdaniem prowokacją
And now... let the Mortal Kombat begin!
Jak zareagują chłopaki z Leprechauna? Czy ich kontra przyćmi mocny lewy shiftowy Romana? Usiądźcie wygodnie, weźcie wiadro popcornu i zostańcie z nami.
(przynajmniej póki poziom dyskusji nie zmusi b_sk do stwierdzenia, że dość tej dziecinady i temat należy zamknąć )
PS. Roman, zepsułeś przez wyedytowanie posta. Czyżbyś się wstydził jego treści? A skoro tak - to po co go w ogóle pisałeś?
PS2. Tak, to jest prowokacja. Lubimy czytać napinki duże dzieci kontra starsze dzieci
Jak zareagują chłopaki z Leprechauna? Czy ich kontra przyćmi mocny lewy shiftowy Romana? Usiądźcie wygodnie, weźcie wiadro popcornu i zostańcie z nami.
(przynajmniej póki poziom dyskusji nie zmusi b_sk do stwierdzenia, że dość tej dziecinady i temat należy zamknąć )
PS. Roman, zepsułeś przez wyedytowanie posta. Czyżbyś się wstydził jego treści? A skoro tak - to po co go w ogóle pisałeś?
PS2. Tak, to jest prowokacja. Lubimy czytać napinki duże dzieci kontra starsze dzieci
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
-
- Kretozord
ja proponuje jebnac sie w glowe bo chyba komus sie we lbie poprzewracalo zeby taki temat wydzielac
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
jeśli to co napisałem ma słuzyć takim celom to wolę to wykasować, zreszta i tak się powtarzałem.
Można albo wyśmiać, albo wywalić obu z forum.ja proponuje jebnac sie w glowe bo chyba komus sie we lbie poprzewracalo zeby taki temat wydzielac
A tekst o jebnięciu w głowę kumplom sprzedawaj.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
-
- Kretozord
nie będę płakał, może nawet wtedy cos pożytecznego zrobie
Kurka, a czytałeś post Romana który trafił tutaj przed jego wyedytowaniem? Nie? To cichaj, proszę
-
- Kretozord
jak by ktos chcial taki temat to by zalozyl, nadgorliwosc gorsza od faszyzmu, jak chcesz zobaczyc jak sie ludzie jada to wlacz sobie jakies wiadomosci z kraju
W sumie temat się wyczerpał, więc albo kłódeczka, albo wywalenie do śmietnika... albo jedno i drugie :]