Roman vs. Leprechaun: mega napinka, część pierwsza

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Roman Lord of the Druchii
Chuck Norris
Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką

Roman vs. Leprechaun: mega napinka, część pierwsza

Post autor: Roman Lord of the Druchii »

nie widzę sensu wydzielania ematu takiego?

jak komuś sie nie podoba, że oceniam jego figsy to moge tego nie robić i tyle.

taki temat jest tylko moim zdaniem prowokacją

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

And now... let the Mortal Kombat begin!

Jak zareagują chłopaki z Leprechauna? Czy ich kontra przyćmi mocny lewy shiftowy Romana? Usiądźcie wygodnie, weźcie wiadro popcornu i zostańcie z nami.

(przynajmniej póki poziom dyskusji nie zmusi b_sk do stwierdzenia, że dość tej dziecinady i temat należy zamknąć ;) )

PS. Roman, zepsułeś przez wyedytowanie posta. Czyżbyś się wstydził jego treści? A skoro tak - to po co go w ogóle pisałeś?
PS2. Tak, to jest prowokacja. Lubimy czytać napinki duże dzieci kontra starsze dzieci ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

ja proponuje jebnac sie w glowe bo chyba komus sie we lbie poprzewracalo zeby taki temat wydzielac
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Awatar użytkownika
Roman Lord of the Druchii
Chuck Norris
Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką

Post autor: Roman Lord of the Druchii »

jeśli to co napisałem ma słuzyć takim celom to wolę to wykasować, zreszta i tak się powtarzałem.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

ja proponuje jebnac sie w glowe bo chyba komus sie we lbie poprzewracalo zeby taki temat wydzielac
Można albo wyśmiać, albo wywalić obu z forum.
A tekst o jebnięciu w głowę kumplom sprzedawaj.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

kurka_z_podworka
Kretozord

nie będę płakał, może nawet wtedy cos pożytecznego zrobie

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Kurka, a czytałeś post Romana który trafił tutaj przed jego wyedytowaniem? Nie? To cichaj, proszę :twisted:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

kurka_z_podworka
Kretozord

jak by ktos chcial taki temat to by zalozyl, nadgorliwosc gorsza od faszyzmu, jak chcesz zobaczyc jak sie ludzie jada to wlacz sobie jakies wiadomosci z kraju

Awatar użytkownika
r0m
Chuck Norris

Post autor: r0m »

moze trzeba zmienic temat na kurka vs tomash?:P

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

W sumie temat się wyczerpał, więc albo kłódeczka, albo wywalenie do śmietnika... albo jedno i drugie :]

Zablokowany