1 High Sorceress @ 355 Pts
General; Magic Level 4
Dispel Scroll [25]
Dispel Scroll [25]
Soulstone [25]
Crystal of Midnight [25]
1 Sorceress @ 175 Pts
Magic Level 2
Dispel Scroll [25]
Darkstar Cloak [20]
1 Sorceress @ 180 Pts
Magic Level 2
Dispel Scroll [25]
Dispel Scroll [25]
1 Assassin @ 174 Pts
2ndWeapon
Touch of Death [30]
Talisman of Protection [15]
3x5 Dark Riders @ 291 Pts
Spear; Light Armour; Musician
21 Executioners @ 286 Pts
Great Weapon; Heavy Armour; FCG
War Banner [25]
22 Executioners @ 317 Pts
Great Weapon; Heavy Armour; FCG
Banner of Murder [45]
5 Harpies @ 65 Pts
4 Reaper Bolt Thrower @ 400 Pts
Casting Pool: 11
Dispel Pool: 6
Models in Army: 79
Total Army Cost: 2243
DE kumpla ... kontra dla DE Jankiela ;)
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Czy ja wiem...
Sporo w bohaterach utopione.
Niemniej jednak może być i inspirujące. Ekzekutorzy uderzeniowe główne siły spełniające role klotzów z piechotą też inspirujące. Może i okazać się skuteczne. Taaak....
Ale chyba ma kolega małą paranoje przeciw magii bo 3 zwoje rozproszenia sadze ze by wystarczyly przy tej ilosci kosci.
Sądze tez ze dark ridersi powinni mieć kusze. Trudno mi określicz czego tu mogłoby brakować. Teoretycznie niczego ale sami dr moze i moga flankowac w praktyce czesto sa zajeci ganianiem sie z fastami wroga lapaniem maszyn itp.
Sporo w bohaterach utopione.
Niemniej jednak może być i inspirujące. Ekzekutorzy uderzeniowe główne siły spełniające role klotzów z piechotą też inspirujące. Może i okazać się skuteczne. Taaak....
Ale chyba ma kolega małą paranoje przeciw magii bo 3 zwoje rozproszenia sadze ze by wystarczyly przy tej ilosci kosci.
Sądze tez ze dark ridersi powinni mieć kusze. Trudno mi określicz czego tu mogłoby brakować. Teoretycznie niczego ale sami dr moze i moga flankowac w praktyce czesto sa zajeci ganianiem sie z fastami wroga lapaniem maszyn itp.
Jak znam życie, manflayers dostaliby z 4 rbt, spadłoby trzech i uciekliby za stół. A potem już bym nie dał rady wystrzelać.Moim zdaniem nie przeszedlbys polowy stolu. Wystrzelalby Cie bez masła.
No i ma duzo mocniejszą zaporę magiczną, niz ja.
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
Jak jesteś takim hardcoerowcem, żę się nie boisz przed 4bolty wychodzic to cie podziwiam. Teoretycznie się opłaca bo cieżko trafić a ile się uchroni przez to. Ja jednak bym tak nie ryzykował.Jankiel pisze:Jak znam życie, manflayers dostaliby z 4 rbt, spadłoby trzech i uciekliby za stół. A potem już bym nie dał rady wystrzelać.Moim zdaniem nie przeszedlbys polowy stolu. Wystrzelalby Cie bez masła.
No i ma duzo mocniejszą zaporę magiczną, niz ja.
Jeśli lubi ktoś katów to 10 imo wystarczy. tez fajnie wygląda.
ogólnie rozpa Jankiela wydaje się być mocniejsza i pewniejsza
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Cóż Romanie ja ci wyszedłem przed 4 bolt throwery na falkonie. Poniosłem straty ale doszedłem.