Pomoc w ułożeniu rozpiski na 1,5k dark elfami

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

Pomoc w ułożeniu rozpiski na 1,5k dark elfami

Post autor: max1 »

Jak w temacie... Posiadam 5 CO, 5 DR, 16 warriorów, 10 witchek, 2 bolce, czarke piechotną, czarke na coldzie i assasina. W razie czego assasin może być jako bohater-warrior użyty.
Zasadiczo chyba standart w miarę...

Attar
Wałkarz

Post autor: Attar »

Dżony zabijesz te gre takimi tekstami. Co to kurde sklep Ery ze przychodzisz mowisz jakie masz zyczenia co do telefonu uslug i niech mi pani zlozy jakis fajny pakiecik??? Oto wlasnie chodzi zeby samemu pokminic, dopasowac, popatrzec czy sie komponuje.

Wiesz co jest na to kilka sposobow:

Bierzesz army booka, kalkulatorek, karteczke, oloweczek i piszesz, sprawdzasz, kreslisz, znowu piszesz i wkoncu wychodzi Ci rozpiska.

Nastepnym sposobem jest hmm cos bardziej nielegalnego, co mozna znalesc w sieci, taki maly programik z ulatwiaczem w postaci cracka, aktualne biblioteki tez jak zapiszesz sie do takiej ciekawej grupy na yahoo.

Nastepna sprawa to taka ze mieszkasz w warszawie, pewnie kilka klubow tam jest, adresy powinnienes latwo znalezc, a jako ze jest teraz dlugi weekend na pewno jakies spotkania beda mieli. Wiec idziesz do takiego klubiku, szukasz osoby grajacej DE, lub majacej o nich wiedze i zasypujesz go milionem pytan na temat tej armii i moze ktos dopomoze ci stwrzozyc podwaliny pod rozpiske. Nie boj sie raczej po pysku w klubie nie dostaniesz, no chyba ze przez przypadek stracisz ze stolu jakiegos smoka czy 30 funkiel nowka miecznikow. Wiec badz czujny

Bez powazania
Attar

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

Ok, ok już nie przeżywaj... Ja gram welfami i coś wiem, więc nie jestem takim idiotą, ale mój kolega ma taką armię i myśli czy da się nią coś sensownego zagrać. Chodzi o to, aby ktoś podał taką w miarę standardowął rozpsikę i mi podał...

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Nie zwracaj na niego uwagi, na kazdym forum zdarzają się buraki.

Co do standardowej rozpiski - zapomnij, ja do tego ręki nie przyłożę. Po co masz grac tym samym, co 90% innych, pozbawionych inwencji, graczy DE?

Jeżeli natomiast nie chcesz zmarnować pieniędzy przy zakupach, to zaopatrz się w 10 DR, boxa warriorów (zrobisz z nich kuszników) i 2 RBT. Nad całą resztą musisz myśleć sam.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

Aha, czyli teraz dokupie jeszcze jednych dark riderów... Dzięki :)
a standart chciałem, bo ja uważam, że zanim wyznaczę sobie swój styl chcę poznać głos ludu :)

ODPOWIEDZ