Pytania początkujących i niepewnych
Moderator: Yudokuno
- Witch_slave
- Pseudoklimaciarz
Teraz już wszystko jasne. Dzięki !
- Corvus Albus
- Kretozord
Jak dam Dread Banner dla CoK to będą siać terror?
- Temple Guard
- Falubaz
Niestety fear+fear nie równa sie terror Choć w sumie mogłoby tak być - wtedy np. gobliny bojące się elfów powinny być terroryzowane przez Phoenix Guardów, którzy sami dodatkowo sieją strachKreoL pisze:nieCorvus Albus pisze:Jak dam Dread Banner dla CoK to będą siać terror?
Gwardia umiera, ale się nie poddaje
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
- Corvus Albus
- Kretozord
chociaż widziałem gdzieś jakiś przedmiot który dawał fear, a jak ktoś miał już fear to terror. Tylko za cholere nie pamiętam gdzie... i w jakiej armii.
- Temple Guard
- Falubaz
W 6. edycji VC był taki magiczny sztandar dający terror oddziałowi. No ale on nie dawał feara oddziałom niestraszącym, bo takowych w armii VC nie ma A która armia ma taki przedmiot? Nie wiem, znam za to przedmioty dające terror (i bohaterowie nie muszą mieć do tego najpierw feara).Corvus Albus pisze:chociaż widziałem gdzieś jakiś przedmiot który dawał fear, a jak ktoś miał już fear to terror. Tylko za cholere nie pamiętam gdzie... i w jakiej armii.
- Temple Guard
- Falubaz
Jest tak samo.Narożny pisze:W 6 ed jak miales terror to wzbudzales strach w tych co mieli feara itd. teraz nie wiem jak jest.
- Corvus Albus
- Kretozord
No tak oto mi chodziło to był czar który dawał fear dla jednostki a jak już miała fear to terroKreoL pisze:napewno działają tak 2 czary jeden z shadow a drugi z death magic więc może o to chodzi
A jak mam 2 czarodziejki to jak je najlepiej złożyć? Jedną zrobię pieszą i chociaż tamta druga jest na cold onie to wczoraj popatrzyłem, pokombinowałem i doszedłem do wniosku, że dam radę wsadzić ją na konika (akurat jednego mam), cold ona i na piechte, ale właśnie nie wiem, która z tych opcji jest naprawdę grywalna...
A wy na co byście ją wrzucili?
A wy na co byście ją wrzucili?
- Corvus Albus
- Kretozord
Mi się przydała na koniu szybko się do lasu dostała i sobie czarowała w obstawie Mengila.
- Corvus Albus
- Kretozord
Czyli jedna jednostka z fear albo terror wystarczy by cały oddział to posiadał? Manticore mogę w oddział wsadzić?
-
- Kretozord
Uodparnia na strach, ale strach wzbudza tylko ten konkretny model (np na potrzeby fear outnumber)
Mantikora to latacz i nie może być w unicie.
Mantikora to latacz i nie może być w unicie.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
-
- Kretozord
Czarodziejka na KO to lipa, jest głupia.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash