Rozpa jest pod kumpli i tam nie ma żadnych treemenów itd.
Aha to lord druga wersja będzie

Ps. co proponujesz do grania na te armie? (lizaki/de/tk/karasie/chaos/O&G)
miki pisze:.Na koniec zaśpiewam mój hymn o tym jakie armie lubię.
,,My jesteśmy kościoluby hopsa sa ,hopsa sa ,wybielałe nasze czuby ,hopsa sa ,hej ! "
,,My jesteśmy kościoluby hopsa sa ,hopsa sa ,wybielałe nasze czuby ,hopsa sa ,hej ! "
Pewnei ze nie ugrasz ale wiesz jaką przyjemność bedziesz miał jak coś zabijesz?? ogromnąHero_Lord pisze:ta a kumpel gra karasiami na 2x organki,2 katapki,2bolce i 20 hamków z jakimś bannerem, lord na tarczy ,thunderersi i coś tam jeszcze, a DE gra na plutonie egzekucyjnym 4 x bolec , kusze na ture sami kusznicy wypuszczają około 80 strzał i zawsze mi coś ginie.
Więc z chłopami to ja raczej nic nie ugram pozatym mam tylko 40 mens i 16 bowmenów.
tarcza tylko jeżeli SOM będzie używany jako hand weapon. rozpiska fajna. dużo oddziałow, małe wartości w punktach. masz szansę przeprowadzić sporo szarż na bokszczurek pisze:Jak wam sie cos takiego podoba ???
p.s - czy koles z Questing Vov moze miec SoM i/lub tarcze zwykla/magicnza ??
żeby honorowy zginął? IMO słaby pomysłKotlet pisze:innej opcji jak tylko wystawic lorda na hipogryfie.