Galeria TK/Bretonnia by Hero_lord [Last Uptade: 4.05.2008]

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Post autor: Kokesz »

Aż oczy bolą jak się patrzy na te zdjęcia. Proszę byś jednak poćwiczył robienie zdjęć nim je umieścisz w galerii.

Tylko rydwany wyglądają przyzwoicie. Reszty albo nie widać albo, jak w przypadku skorpiona, nie wiadomo co to w ogóle ma być. Ten skorpion to jakaś abstrakcja, wygląda jakbyś wylewał na niego kolejne farby - ni składu nie ładu :)

Rafał
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Rafał »

Powiem tak zdjęcia masakra skorpion tak samo Ja nie wiem czym się wzorowałeś malując go. szkele tęz nie są jakieś ładne takie kleksy kolorów., rydwany jako jedyne są schludne można jeszcze na nie jakoś popatrzeć, king
jak reszta - nie można na niego patrzeć, ale spoko nie łam się początki zawsze są trudne po jakimś czasie zacznie sie udawać tylko dużo ćwicz:P
powodzenia

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Post autor: loler »

Kokesz pisze:Aż oczy bolą jak się patrzy na te zdjęcia. Proszę byś jednak poćwiczył robienie zdjęć nim je umieścisz w galerii.
Po zobaczeniu tych zdjęć chciałem powiedzieć dokładnie to samo.

Wszystkie kości masz pomalowane na biało. Może lepiej by było jakbyś bardzo rozwodnił brązową farbę (ale naprawdę bardzo) i tym roztworem przejechał wszystkie szkielety. Może wyjdzie chodź trochę lepiej bo teraz kościaki wyglądają jak w ogóle nie tknięte :? Co do skorpiona to radzę zmyć farbę i pomalować jeszcze raz ale wpierw wszystko przemyśleć a nie dawać farbę w losowych miejscach...
Co do kawalerzysty i kinga to się nie wypowiem... jaki jest sens wrzucania fot na których nic nie widać :wink:
Poczytaj jakieś poradniki o robieniu fotek

Awatar użytkownika
Hero_Lord
Chuck Norris

Post autor: Hero_Lord »

Wiem wiem sry za fotki, jutro będzie cyfra działać poprawnię. Kościaki większość mam przejechanych :)
Charioty akurat malował brat który gra bretką (zaraz da foty). Scorpiona zobić w Docie 4 czy można go pospreyować jeszcze raz? I takie pytanie ile kosztuje ten DoT4?

A tak ogólnie to sie nie zrażam i mam nadzieję że kiedyś będzie lepiej :roll:
miki pisze:.Na koniec zaśpiewam mój hymn o tym jakie armie lubię.

,,My jesteśmy kościoluby hopsa sa ,hopsa sa ,wybielałe nasze czuby ,hopsa sa ,hej ! " :twisted:

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Post autor: loler »

Scorpiona zobić w Docie 4 czy można go pospreyować jeszcze raz?
najpierw go wykąp a potem pospreyuj

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Hero_Lord pisze: A tak ogólnie to sie nie zrażam i mam nadzieję że kiedyś będzie lepiej :roll:
Sluszna postawa :)

Dobrze by bylo gdybys poszedl na nauke malowania - kazdy wiekszy sklep z figurkami organizuje takie "kursy".

Awatar użytkownika
Hero_Lord
Chuck Norris

Post autor: Hero_Lord »

Zna ktoś w Gdyni oprócz Futurexa?

@down
O 17 mam trening ale kiedyś się zwolnię dzięki za info. Ten Malin ma konto na forum?
Ostatnio zmieniony 4 maja 2008, o 18:59 przez Hero_Lord, łącznie zmieniany 1 raz.

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Pozwole sobie zacytowac Młodą:
młoda pisze:Jeśli chodzi o Gdynię i okolice to mój braciszek (Malin) daje lekcje malowania w każdą środę od 17 do 19 w sklepie Spider Games na Zaspie, a więc zapraszam w jego imieniu.

Awatar użytkownika
Motyl
Oszukista

Post autor: Motyl »

Ma, ale z tego co mi się wydaje, to jest żadko lub nie ma go w ogóle, bo nic nie pisze.

ODPOWIEDZ