Aż oczy bolą jak się patrzy na te zdjęcia. Proszę byś jednak poćwiczył robienie zdjęć nim je umieścisz w galerii.
Tylko rydwany wyglądają przyzwoicie. Reszty albo nie widać albo, jak w przypadku skorpiona, nie wiadomo co to w ogóle ma być. Ten skorpion to jakaś abstrakcja, wygląda jakbyś wylewał na niego kolejne farby - ni składu nie ładu
Galeria TK/Bretonnia by Hero_lord [Last Uptade: 4.05.2008]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Powiem tak zdjęcia masakra skorpion tak samo Ja nie wiem czym się wzorowałeś malując go. szkele tęz nie są jakieś ładne takie kleksy kolorów., rydwany jako jedyne są schludne można jeszcze na nie jakoś popatrzeć, king
jak reszta - nie można na niego patrzeć, ale spoko nie łam się początki zawsze są trudne po jakimś czasie zacznie sie udawać tylko dużo ćwicz:P
powodzenia
jak reszta - nie można na niego patrzeć, ale spoko nie łam się początki zawsze są trudne po jakimś czasie zacznie sie udawać tylko dużo ćwicz:P
powodzenia
Po zobaczeniu tych zdjęć chciałem powiedzieć dokładnie to samo.Kokesz pisze:Aż oczy bolą jak się patrzy na te zdjęcia. Proszę byś jednak poćwiczył robienie zdjęć nim je umieścisz w galerii.
Wszystkie kości masz pomalowane na biało. Może lepiej by było jakbyś bardzo rozwodnił brązową farbę (ale naprawdę bardzo) i tym roztworem przejechał wszystkie szkielety. Może wyjdzie chodź trochę lepiej bo teraz kościaki wyglądają jak w ogóle nie tknięte Co do skorpiona to radzę zmyć farbę i pomalować jeszcze raz ale wpierw wszystko przemyśleć a nie dawać farbę w losowych miejscach...
Co do kawalerzysty i kinga to się nie wypowiem... jaki jest sens wrzucania fot na których nic nie widać
Poczytaj jakieś poradniki o robieniu fotek
Wiem wiem sry za fotki, jutro będzie cyfra działać poprawnię. Kościaki większość mam przejechanych
Charioty akurat malował brat który gra bretką (zaraz da foty). Scorpiona zobić w Docie 4 czy można go pospreyować jeszcze raz? I takie pytanie ile kosztuje ten DoT4?
A tak ogólnie to sie nie zrażam i mam nadzieję że kiedyś będzie lepiej
Charioty akurat malował brat który gra bretką (zaraz da foty). Scorpiona zobić w Docie 4 czy można go pospreyować jeszcze raz? I takie pytanie ile kosztuje ten DoT4?
A tak ogólnie to sie nie zrażam i mam nadzieję że kiedyś będzie lepiej
miki pisze:.Na koniec zaśpiewam mój hymn o tym jakie armie lubię.
,,My jesteśmy kościoluby hopsa sa ,hopsa sa ,wybielałe nasze czuby ,hopsa sa ,hej ! "