Wyniki sezonu 2007/2008 Ligi WFB!
Moderator: swieta_barbara
Wyniki sezonu 2007/2008 Ligi WFB!
OSTATECZNY RANKING LIGI 07/08 WISI NA STRONIE LIGI
Top10:
1 Robert Robson Mrozek Empire Rogaty Szczur Warszawa 1738 22 ->
2 Darek Dalmar Polit Wood Elves Inkwizytor Warszawa 1732 17 ->
3 Karol Młody Pietrowicz Skaven Snot Gdańsk 1726 27 ->
4 Stanisław Crusader Scheiner Lizardmen Ordin Warszawa 1717 16 ->
5 Piotr Holan Holanowski Empire Inkwizytor Warszawa 1715 16 ->
6 Tomek Malal Hądzlik Wood Elves Skaven Blade Wrocław 1689 13 ->
7 Łukasz Thurion Łuczyński Hordes of Chaos . Gdańsk 1669 12 ->
8 Piotr Dębek Dębkowski Bretonnia Jeźdźcy Hardkoru Piastów 1612 23 ->
9 Adam Duke Lewański Errantry War Bastion Warszawa 1609 27 ->
10 Mariusz Kielon Kiliszek Wood Elves Earthshaker Legionowo 1598 29 ->
Top10:
1 Robert Robson Mrozek Empire Rogaty Szczur Warszawa 1738 22 ->
2 Darek Dalmar Polit Wood Elves Inkwizytor Warszawa 1732 17 ->
3 Karol Młody Pietrowicz Skaven Snot Gdańsk 1726 27 ->
4 Stanisław Crusader Scheiner Lizardmen Ordin Warszawa 1717 16 ->
5 Piotr Holan Holanowski Empire Inkwizytor Warszawa 1715 16 ->
6 Tomek Malal Hądzlik Wood Elves Skaven Blade Wrocław 1689 13 ->
7 Łukasz Thurion Łuczyński Hordes of Chaos . Gdańsk 1669 12 ->
8 Piotr Dębek Dębkowski Bretonnia Jeźdźcy Hardkoru Piastów 1612 23 ->
9 Adam Duke Lewański Errantry War Bastion Warszawa 1609 27 ->
10 Mariusz Kielon Kiliszek Wood Elves Earthshaker Legionowo 1598 29 ->
Gratulacje dla zwycięzców!
Zwłaszcza dla Dębka, którego klasę wielu przed tym sezonem kwestionowało. To już przeszłość Teraźniejszością są zaś jego patenty mnożone w rozpach bretońskich w całej Polsce
No i brawo dla Thuriona, jedynego gracza nieprzegiętą armią w top10
Zwróćcie uwagę:
1. Empire
2. Empire
3. Skaven
4. Lizardmen
5. Empire
6. Malal (ale on słabszymi armiami raczej nie pogrywa na Masterach )
7. Chaos
8. Bretka
9. Bretka
10. WE
To tyle odnośnie balansu armii w WFB
Mam nadzieję, że mimo wszelkich spięć uda się wyłonić zgrany i cieszący się szacunkiem PolTeam.
Mam też nadzieję, że Jeźdźcy Hardkoru w tym sezonie zapadli wszystkim dobrze w pamięć W przyszłym sezonie postaramy się równie często walczyć o laury i osiągać lepsze wyniki (już od MB). Możecie na nas liczyć
Zwłaszcza dla Dębka, którego klasę wielu przed tym sezonem kwestionowało. To już przeszłość Teraźniejszością są zaś jego patenty mnożone w rozpach bretońskich w całej Polsce
No i brawo dla Thuriona, jedynego gracza nieprzegiętą armią w top10
Zwróćcie uwagę:
1. Empire
2. Empire
3. Skaven
4. Lizardmen
5. Empire
6. Malal (ale on słabszymi armiami raczej nie pogrywa na Masterach )
7. Chaos
8. Bretka
9. Bretka
10. WE
To tyle odnośnie balansu armii w WFB
Mam nadzieję, że mimo wszelkich spięć uda się wyłonić zgrany i cieszący się szacunkiem PolTeam.
Mam też nadzieję, że Jeźdźcy Hardkoru w tym sezonie zapadli wszystkim dobrze w pamięć W przyszłym sezonie postaramy się równie często walczyć o laury i osiągać lepsze wyniki (już od MB). Możecie na nas liczyć
Gratulacje dla zwyciezcow i zwyciezonych
Ja zwyczajowo wykosilem moje dwie premie sedziowskie i postaram sie nie obnizyc poziomu w nadchodzacym sezonie ;]
P.S. Pozwolilem sobie zglobalizowac temat, niech gratulacjom nie bedzie konca.
Ja zwyczajowo wykosilem moje dwie premie sedziowskie i postaram sie nie obnizyc poziomu w nadchodzacym sezonie ;]
P.S. Pozwolilem sobie zglobalizowac temat, niech gratulacjom nie bedzie konca.
"Ktokolwiek ośmieli się podnieść rękę na Stowarzyszenie Bazyliszek,
niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."
niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."
a ja pogaratuluje Nehan'owi ... pierwszy ze wszystkich CD
Gratulacje, po kolei, dla Robsona, pomimo wygrania na Masterze, ktory byl niepelnym i drugiego miejsca na kolejnym niepelnym Masterze wygral i tak lige.
Dla Darka, za pieknie rozegrana koncowke, dla Mlodego za caly sezon dobry, dla Stacha za najlepsze Mastery, dla Holana za tez dobre wyniki od poczatku (zabraklo tylko lokali), dla Debka za najlepszego bretonczyka (tą piekna acz nie za mocna armia byc w top 10- mistrzostwo), dla Duka za milion lokali wygranych, Thuriona za dobry chaos, Malala za cisniecie chociaz jest z dalekiej prowincji , dla Kielona jedynego przedstawiciela w top10 najlepszego klubu w Legionowie i okolicach.
Dla Darka, za pieknie rozegrana koncowke, dla Mlodego za caly sezon dobry, dla Stacha za najlepsze Mastery, dla Holana za tez dobre wyniki od poczatku (zabraklo tylko lokali), dla Debka za najlepszego bretonczyka (tą piekna acz nie za mocna armia byc w top 10- mistrzostwo), dla Duka za milion lokali wygranych, Thuriona za dobry chaos, Malala za cisniecie chociaz jest z dalekiej prowincji , dla Kielona jedynego przedstawiciela w top10 najlepszego klubu w Legionowie i okolicach.
a ja bylem kutwa 11 najgorsza armia na lidze i jeszcze zabraklo mi 3 punktow do top10...
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
jeden turniej gralem vc+we nie gralem wszystkich cos'em, to prawda, ale ciiii:P
a liczy mi sie tam zamienialem tereny na browary
Nie uciekłby malal do Irlandii to na luzie by lige wygrał taka prawda.Fisch pisze: Crus i Malal byliby wyżej gdyby im się tylko chciało
Zwróćcie uwagę:
1. Empire
2. Empire
to trochę nieprawdziwe dane, ja grałem pół na pół hałasem a Darek większość ligi przesiedział w lesie
Malal zlamił na WI, jego wina
1. Empire
2. Empire
to trochę nieprawdziwe dane, ja grałem pół na pół hałasem a Darek większość ligi przesiedział w lesie
Malal zlamił na WI, jego wina
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE