czy LS ma jakies plany zwiazane z wystawianiem Mortali z HoCH booka? a mianowicie jak dzialac bedzie teraz book... miala niby byc errata, ale jej chyba nigdzie nie ma... do tego moim zdaniem jest to jakis bezsens bo book przeciez perfekcyjnie sam funkcjonuje... starczy zakazac deamon army robic i tyle...
a wiec czy do wydania booka w Listopadzie beda jakies szopki na turniejach czy skladam se po prostu armie jak zawsze z HoCh BoCH i helki?
poboczne pytanie:
czy ktos wie jak to bedzie wygladalo na ETC, zarowno na duzym turnieju jak i turnieju podobcznym? demony moga mi sie nie pomalowac a chce se do wloch tak czy siak pojechac...
pzdr
Mortale?? pytanie do czlonkow LS (i nie tylko ;) )
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
IMHO:
Do czerwca imho gramy normalnie (book hoch jak obecnie normalnie laczony z bestijasmi i demonami z tegoz booka); a od czerwca? Nikt nie wie co pokaże white dwarf...
Do czerwca imho gramy normalnie (book hoch jak obecnie normalnie laczony z bestijasmi i demonami z tegoz booka); a od czerwca? Nikt nie wie co pokaże white dwarf...
zobaczy sie... ma wyjsc nowy list i to chyba od niego zalezy... rownie dobrze mozna bylo uznac, ze stare gobliny byly dobrze zrobiona armia i mozna je bylo zostawic zakladajac, ze armie orkow beda wg. nowego bookathurion pisze:czy LS ma jakies plany zwiazane z wystawianiem Mortali z HoCH booka? a mianowicie jak dzialac bedzie teraz book... miala niby byc errata, ale jej chyba nigdzie nie ma... do tego moim zdaniem jest to jakis bezsens bo book przeciez perfekcyjnie sam funkcjonuje... starczy zakazac deamon army robic i tyle...
a to nie jest tak, ze demonami gra darek? a co do samego etc to jeszcze nie zdecydowali...poboczne pytanie:
czy ktos wie jak to bedzie wygladalo na ETC, zarowno na duzym turnieju jak i turnieju podobcznym? demony moga mi sie nie pomalowac a chce se do wloch tak czy siak pojechac...
ja tam nie wiem kto i czym graShino pisze:a to nie jest tak, ze demonami gra darek? a co do samego etc to jeszcze nie zdecydowali...

- szafa@poznan
- Rulzdaemon
tego to i najstarsi gorale nie wiedzathurion pisze:nie wiem po co te dalny robia errate na 5 miesiecy skoro book funkcjonowac moze bez zarzutu, no ale widocznie mam za mala wyobraznie zeby to ogarnac...

jesli tylko dadza obecny book bez wielkich zmian, z 0-1 furiami w specialu, i jakas tam zasada do bestii to bedzie si.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Heh, mają wyjść mortale w WD.
Ponoć będą ssać totalnie, żeby wszyscy gracze chaosowi mieli motywację do upgrade'a na demony, a potem po paru miesiącach wyjdzie AB do Mortali w którym będzie smok z wardem na 2+ i 15 atakami - żeby demony zaczęły być ssącą armią.
Tak to bywa, jak dyrektor marketingu zostaje szefem działu product development.
Nie mam problemu, żeby uznać, że dopuszczalne są stare mortale zgodnie ze swoim AB.
Ponoć będą ssać totalnie, żeby wszyscy gracze chaosowi mieli motywację do upgrade'a na demony, a potem po paru miesiącach wyjdzie AB do Mortali w którym będzie smok z wardem na 2+ i 15 atakami - żeby demony zaczęły być ssącą armią.
Tak to bywa, jak dyrektor marketingu zostaje szefem działu product development.
Nie mam problemu, żeby uznać, że dopuszczalne są stare mortale zgodnie ze swoim AB.
z tym poczekalbym do czerwcaNie mam problemu, żeby uznać, że dopuszczalne są stare mortale zgodnie ze swoim AB.

czyli podsumowaujac:
do czerwca gram sobie klasycznie HoCh + BoCH + Helka (aka Master Blaster i lokale)
a od czerwca wszystk osie wyjasni, czy:
a) jak totalnie udupia kazac wystawiac klocki piechot 30+ to zostawiacie jak jest i do listopada gra sie na w.w. zasadach
b) wchodzi errata i 5 miechow gram demonami
?
pzdr

do czerwca gram sobie klasycznie HoCh + BoCH + Helka (aka Master Blaster i lokale)
a od czerwca wszystk osie wyjasni, czy:
a) jak totalnie udupia kazac wystawiac klocki piechot 30+ to zostawiacie jak jest i do listopada gra sie na w.w. zasadach
b) wchodzi errata i 5 miechow gram demonami

pzdr