Matura!
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Mnie chodziło o tą, że jak po przecinku masz 5 albo więcej to już w górę zaokrąglasz. Jak 4 albo mnie to w dół... Widać zazwyczaj musiałeś znajdować się w tej drugiej grupie.
To Cię wspomogę Też pisałem rozszerzony. Czytanie było moim zdaniem trudniejsze, niż w poprzednich latach (tzn nie sam tekst, tylko pytania). A co do wypr to pisałem na temat pierwszy, o szczurach Mrożka. (Bo jeden z nich chciał zawładnąć światem ludzi, widać duch Skavenów się w nim odezwał ). Tyle, że interpretację mam złą trochę... :/Necro pisze: A co do arkuszy... Kurde, czuje się wyalienowany bo pisałem poziom rozszerzony. Wg. danych zdawało go tylko 10% ogółu maturzystów. Ale jak już ktoś wspomniał - w ogóle nie trzeba się było przygotowywać. Tylko interpretacja tekstów, nic więcej...
No coś jakby Ale tak w ogóle to jest to szczury pragnące przejąć władzę nad światem ludzi to element japońskiej mitologii
Co to dzisiejszej maturki z ang - nie wiem jak podst, ale rozszerzony był dość prosty. No i banalny temat opowiadania
Co to dzisiejszej maturki z ang - nie wiem jak podst, ale rozszerzony był dość prosty. No i banalny temat opowiadania
Nom ja napisałem o wilkołaku
podstawa banalna. list stosunkwo latwy, czytanie i sluch tak samo.
zeby taka tylko matma byla
zeby taka tylko matma byla
watpie.. to raczej programy zaokraglaja a to jak to robia to juz samowolka..Necro pisze:Zgodnie z zasadami matematyki...
zlaezy ktore zaokraglanie bo jak jest blad pomiarowy to chyba troche inaczej sie zaokragla co?Mnie chodziło o tą, że jak po przecinku masz 5 albo więcej to już w górę zaokrąglasz. Wink Jak 4 albo mnie to w dół... Widać zazwyczaj musiałeś znajdować się w tej drugiej grupie.
Żebyście widzieli co maturzyści (podobnie jak szóstoklasiści ,gimnazjaliści ... ) malują na kartach odpowiedzi ,ich zaznaczenia ... Wiem ,bo póki co robię w OKE ....
Czyli nasz człowiek w OKE ma sie rozumieć
Kopertą nie pogardzę ...
Nom, maturka bardzo przyjemny kawałek I lehre, jak z niemieckiego naukaMotyl pisze:Polecan kawałek
Farben Lhere/ lehre (nigdy nie wiem)- Matura
Dzisiaj kolejny dzień, wczorajszy polski pisany zupełnie na żywioł poszedł pewnie ok ( 30% starczy). Temat oczywiście 1, nie przepadam za "Lalką"...
Dzisiaj angielski rozszerzony, dla mnie to już punkty na uczelnie. Tematy nie podeszły i mimo, że chciałem tego uniknąć to tak jak na próbnej napisałem opowiadanie zamiast mojej ulubionej rozprawki. Oczywiście głupich błędów nie uniknąłem .
Podstawa oczywiście banalna 82% można dostać nawet nie widząc różniicy między "meat" a "meet"...
Dzisiaj angielski rozszerzony, dla mnie to już punkty na uczelnie. Tematy nie podeszły i mimo, że chciałem tego uniknąć to tak jak na próbnej napisałem opowiadanie zamiast mojej ulubionej rozprawki. Oczywiście głupich błędów nie uniknąłem .
Podstawa oczywiście banalna 82% można dostać nawet nie widząc różniicy między "meat" a "meet"...
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
Co za czasy parszywe nastały, że trupy zamiast na cmentarzu leżeć żywych nachodzą...
Co za czasy parszywe nastały, że trupy zamiast na cmentarzu leżeć żywych nachodzą...
Dlatego zdaje rozszerzony Ale w sumie same minusy bo długo trzeba było siedzieć w sql i czekać na druga część ;/