Zielony krasnolud ;)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Zielony krasnolud ;)
Oto pierwszy ulepiony przezemnie krasnal
co o nim myslicie?
co o nim myslicie?
w sumie to troche tak, a troche to moja wlasna inwencjaKrzyek pisze:Super! Wygląda na to że wzorowałeś się na artworkach z Warhammera Online , czyż nie?
najpierw to ja musze wykombinowac jak zrobic tego odlew, bo znajomi juz wyrazili chec posiadania takiego ;PKrzyek pisze:Teraz wystarczy pomalować.
a co do malowania to znowu nie takie hop-siup ;P jak sie juz nameczylem nad rzezbieniem to chcialbym zeby malowanie wygladalo naprawde naprawde naprawde fajnie ;]
Poki sa tam plastikowe czesci GW to odlewanie jest nielegalne.DawiZharr pisze: najpierw to ja musze wykombinowac jak zrobic tego odlew, bo znajomi juz wyrazili chec posiadania takiego ;P
A model jest calkiem ok. Brakuje jednak troche dokladnosci, ostry kantow i gladkich powierzchni. Jest jeszcze nad czym popracowac.
- likwidator
- "Nie jestem powergamerem"
nie źle jak na pierwszego ulepiaka
A raczej na nałożenie plasteliny na starego
A raczej na nałożenie plasteliny na starego
- marcus_cheater
- Oszukista
Bardzo fajny model... Do złudzenia przypomina kolesia z żelaznego bractwa...
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- likwidator
Nie chodziło mi o to tylko to że z tego co widzę nałożył plastelinę na figsę i ująłem to jako starą figurkę ( czyli innymi słowy na figurkę)
- likwidator
A właśnie że te wielkie runy są imba ( czyli superhiperultra fajne) i oprócz tego fajny z niego grubasek ( to komplement bo gruby krasnal to bogaty krasnal , czyli ma za co jeść )
no to rozwieje watpliwosci - od pasa w gore nie ma tam plastiku poza: dlonmi(dopiero sie ucze a tak mi poprostu latwiej bylo je ulepic), mlotem, tarcza na plecachlikwidator pisze:Nie chodziło mi o to tylko to że z tego co widzę nałożył plastelinę na figsę i ująłem to jako starą figurkę ( czyli innymi słowy na figurkę)
mial byc nieco grubszy ale niestety nie wszystko wyszlo tak jak chcialemlikwidator pisze:fajny z niego grubasek
przychylam sie do pochwal powyzej ... ale tak jak napisal karp przydala by sie dluzsza boda i kolczuga powinna byc taka jak na tej plastikowej czesci ... natomiast swietnie wyszly ci te warkocze i przeslona na helmie
tylko usun te moldy na mlocie
pozostaje tylko swietnie pomalowac ten model ... bo dzieki dobremu malowaniu bedzie mozna ukryc wszystkie niedociagniecia
oby wiecej bylo takich figurek w galeri
tylko usun te moldy na mlocie
pozostaje tylko swietnie pomalowac ten model ... bo dzieki dobremu malowaniu bedzie mozna ukryc wszystkie niedociagniecia
oby wiecej bylo takich figurek w galeri
broda jest taka dluga jaka miala byc, kolczuga no niestety nie wyszla jakos rewelacyjnie ale dopiero sie ucze rzezbic, moldy na mlocie usune przed malowaniem(tak juz mam ze dopiero wtedy sie za to biore ;P)
ogolnie rzecz biorac jestem zadowolony z tego co mi wyszlo
dzieki za wszystkie slowa krytyki i pochwaly, niedlugo moze cos jeszcze zaczne lepic ;]
ogolnie rzecz biorac jestem zadowolony z tego co mi wyszlo
dzieki za wszystkie slowa krytyki i pochwaly, niedlugo moze cos jeszcze zaczne lepic ;]
:O Świetny krasnal!! Serio masz talent, pracuj nad nim zmotywowałes mnie i chyba sam tez spróbuje cos wyrzeżbic. jedyne czego brakuje to ostrzejszych krawędzi. Ale niestety sam niewiem jak je osiagnać zatem nic ci nie poradze. Ale tak czy tez owak.... MOOOOOOC!!!!!!!!