"NU MAGIC"- Gdańsk Morena 24.02.07
Po kolei:
1.Pure of heart też nie można, dalej jest to honor elficki
2.Bretońce mogą brać questing bądź grail vow.
3.Elektrycy mogą brać tylko ten sprzęt który jest wypisany przy ich ekwipunktu w army booku.
4.Sacred hosty są dopuszczone, nie będę blokował możliwości wystawienia armii.
Widzę że się format podoba ;]. W sumie to coś świeżego
1.Pure of heart też nie można, dalej jest to honor elficki
2.Bretońce mogą brać questing bądź grail vow.
3.Elektrycy mogą brać tylko ten sprzęt który jest wypisany przy ich ekwipunktu w army booku.
4.Sacred hosty są dopuszczone, nie będę blokował możliwości wystawienia armii.
Widzę że się format podoba ;]. W sumie to coś świeżego
A czemu nie można ?, tego nigdzie nie pisze.Drwal pisze:a ja mam pytanie. Czxy można brać BsB? i Czy można brać te rhinoxy bo se na nich chcem zagrać:)
Rhinox ridersów można brać , z tego co wiem są oni w limited.
Wood elfickich spitów także nie dopuszczamy.A ja mam pytanie co Lesnych Elfow mozna brac te ich duszki czy nie ??
Najogólniej przyjąc to tak, że to co nie jest wypisane wraz z kosztem punktowym przy pozycji herosa w army booku nie jest dopuszczone
-
- Wałkarz
No i mnie obowiązkowo na liste dowinąc
Dopuszczone są Dogs of war, ale RoR już nie jako że każdy ma magiczny przedmiot
Proszę uprzejmie o zapisanie mojej skromnej osoby
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Żeby nie było wątpliwości. Marki w chaosie są dopuszczone zarówno dla herosów jak i oddziałów.
Spawningi w lizardmenach są dopuszczone tylko na oddziałach.
Spawningi w lizardmenach są dopuszczone tylko na oddziałach.
NO to już jest zasada armii. Nie mogę tego zabronić ;]
mysle ze DLu zadnego nie bedzie... chyba ze sie Malin skusi
widze ze juz zapisanym fajnie bedzie miec przewage 5-6 pkt z malowania nad kolejnymi osobami format taki ze malo kto bedzie mial armie na swoim standardowym wypasie... a i pewnie duzo osob bedzie miala proxy
widze ze juz zapisanym fajnie bedzie miec przewage 5-6 pkt z malowania nad kolejnymi osobami format taki ze malo kto bedzie mial armie na swoim standardowym wypasie... a i pewnie duzo osob bedzie miala proxy
nie zapominaj o emerytach;]thurion pisze: widze ze juz zapisanym fajnie bedzie miec przewage 5-6 pkt z malowania nad kolejnymi osobami format taki ze malo kto bedzie mial armie na swoim standardowym wypasie... a i pewnie duzo osob bedzie miala proxy
Zapiszcie i mnie na liste
hmm Bloodhirster na takie punkty i w takim formacie może być zabawny
to DL jest dopuszczony czy nie
hmm Bloodhirster na takie punkty i w takim formacie może być zabawny
to DL jest dopuszczony czy nie
nie bądź taki pewny... mama nie uczyła, że nie ładnie być zarozumiałym?thurion pisze: fajnie bedzie miec przewage 5-6 pkt z malowania nad kolejnymi osobami format taki ze malo kto bedzie mial armie na swoim standardowym wypasie... a i pewnie duzo osob bedzie miala proxy
Apropo Dlu, tak jest dopuszczony, ale bez giftów, czytaj, Dużego demona sobie nie wystawisz bo każdy jakiś ma