Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Pisz szybciej
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Forum bezmodowe gdzie są umieszczane wycięte posty i topiki które nie wypada dalej ciągnąć na normalnych foravh ze względu na treść czy też kłótnie. Tutaj mogłyby być czytane ew kontynuowane przez zainteresowanych adwersarzy.
To ma sens. Kto za, kto przeciw?
jestem za
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Co za roznica czy modowe czy bezmodowe, niektore tresci i tak trzeba wycinac, poniewaz n.p. moga byc niezgodne z polskim prawem.
(Kwestia modow na tym forum jest w ogole dyskusyjna, po kiego bolca moderatorzy na subforach gdzie pojawia sie jeden post na tydzien?)
Karczma "Pod rozbrykanym Balcerem" miala kiedys spelniac taka funkcje (ringu walki bez zasad), ale pomysl upadl, po prostu po co pozwalac robic ludziom obore dla uciechy gawiedzi?
Jak ktos ma z siebie robic idiote to niech to robi na wlasny rachunek a nie zuzywa rpzepustowosc forum.
(Kwestia modow na tym forum jest w ogole dyskusyjna, po kiego bolca moderatorzy na subforach gdzie pojawia sie jeden post na tydzien?)
Karczma "Pod rozbrykanym Balcerem" miala kiedys spelniac taka funkcje (ringu walki bez zasad), ale pomysl upadl, po prostu po co pozwalac robic ludziom obore dla uciechy gawiedzi?
Jak ktos ma z siebie robic idiote to niech to robi na wlasny rachunek a nie zuzywa rpzepustowosc forum.
"Ktokolwiek ośmieli się podnieść rękę na Stowarzyszenie Bazyliszek,
niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."
niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."
Nabrałem ochoty na założenie tego podforum dla samej nazwyKarczma "Pod rozbrykanym Balcerem"
Kwestie niezgodne z prawem są albo zamykane (temat o odlewaniu figurek GW na przykład), albo trafiają do właściwego miejsca (tzw. Śmietnik, do którego nikt nie ma dostępu).
Zastanawia mnie, co o tym sądzi b_sk - myślałem, że "Płoty i Młoty" będą takim forum do gadania o wszystkim jak się chce, ale b_sk tam wyraźnie kulturę wprowadza.
Płoty i Młoty są offtopem dlatego generalnie takowy toleruję, ale nawet w offtopie pewien porządek musi być, bo jak się za bardzo odpuści, to potem się skończy na tematach zalewanych bezsensownymi postami składającymi się z samych ikonek, dlatego dyskusję na kazdy temat dopuszczam dopóki nie przekracza ona granic dobrego smaku (jak mi ktoś o odbytach zaczyna wiersze pisać to dochodzę do wniosku, że muszę interweniować). Natomiast dyskusja jakiś temat musi mieć, niech to chociaż będzie napinka (oczywiście bez rzucania mięchem), czy kontemplacja zapachu stóp o poranku, ale jak mi ktoś będzie takie pierdoły jak chociażby tutaj:
http://wfb-pol.org/forum/viewtopic.php?t=641&start=40
wypisywał to temat zamknę, bo równie dobrze możnaby założyć temat w którym kolejni userzy bedą zliczać od miliona w dół, treści w tym byłoby mniej więcej tyle samo.
Więc proszę nie przesadzać z tą kulturą, jak na razie zamknąłem 6 tamatów, z czego dwa i tak były spamem po przerzucie i skasowałem ze cztery posty, cenzury wprowadzać nie zamierzam, ale jakiś porządek być musi, bo taki jest cel nadawania tematom nazw.
http://wfb-pol.org/forum/viewtopic.php?t=641&start=40
wypisywał to temat zamknę, bo równie dobrze możnaby założyć temat w którym kolejni userzy bedą zliczać od miliona w dół, treści w tym byłoby mniej więcej tyle samo.
Więc proszę nie przesadzać z tą kulturą, jak na razie zamknąłem 6 tamatów, z czego dwa i tak były spamem po przerzucie i skasowałem ze cztery posty, cenzury wprowadzać nie zamierzam, ale jakiś porządek być musi, bo taki jest cel nadawania tematom nazw.
A licky boom boom down!!!
-
- Chuck Norris
Ave
Mam na ten temat inne zdanie, co do twojego przesadzania, ale cóż... O gustach podobno się nie dyskutuje.
Mam na ten temat inne zdanie, co do twojego przesadzania, ale cóż... O gustach podobno się nie dyskutuje.
Naprawdę nie chce mi się wdawać w dyskusje dotyczące tematu o avatarach, bo to nie czas i miejsce. Potraktuj to jak fanaberię starego dziada, czyli mnie, który nie specjalnie widzi cel w utrzymywaniu przy życiu tematu, który wnosi tylko tyle, że pewien starszy użytkownik nabija sie z młodszego, który ten temat założył. Ale z mojej stony EOT.
-
- Chuck Norris
Ave
No to ja powiem, że mi też nie chcę się wdawać w dyskusje na ten temat, ale uważam, że jak na dział offtop, to za dużo tniesz. Jeżeli nie dasz ludziom offtopować w offtopie to gdzie to zrobią? Oczywiście, że w innych tematach. Zauważ, jak dużo tematów jest tu przenoszonych. Ludzie zaczynają offtop gdzie indziej, bo we właściwym miejscu do tego, czyli podpowiem "Płoty i Młoty", nie mogą tego robić, bo od razu zostanie to wycięte lub zamknięte. Jeżeli to forum ma być śmiertelnie poważne i tylko na temat Wfb, no to przyznam się, że nie mam racji.
No to ja powiem, że mi też nie chcę się wdawać w dyskusje na ten temat, ale uważam, że jak na dział offtop, to za dużo tniesz. Jeżeli nie dasz ludziom offtopować w offtopie to gdzie to zrobią? Oczywiście, że w innych tematach. Zauważ, jak dużo tematów jest tu przenoszonych. Ludzie zaczynają offtop gdzie indziej, bo we właściwym miejscu do tego, czyli podpowiem "Płoty i Młoty", nie mogą tego robić, bo od razu zostanie to wycięte lub zamknięte. Jeżeli to forum ma być śmiertelnie poważne i tylko na temat Wfb, no to przyznam się, że nie mam racji.
Normalnie wychodzę na jakiegoś mega-cenzora, który tnie jak szalony i swą inkwizytorską postawą wzbudza strach wśród użytkowników forum, którzy aż boją się pisać w Płotach i Młotach, a wszystko przez jeden zamknięty temat o avatarach. Zamknę drugi to chyba ludzie z forum uciekną. Bym wiedział, że taki strach w ludziach wzbudzam to bym się w wesołym miasteczku zatrudnił, w jakims tunelu strachu czy czymś podobnym.
-
- Chuck Norris
Ave
Jeszcze nic straconego, masz jeszcze szanse, tylko musisz jutro z rana pójść do najbliższego miasteczka i pokazać im to forum, to na pewno cię przyjmą
Jeszcze nic straconego, masz jeszcze szanse, tylko musisz jutro z rana pójść do najbliższego miasteczka i pokazać im to forum, to na pewno cię przyjmą
Ja jestem przeciw takiemu forum .
Generalnie dobrze sprawuja sie Ploty & mloty ,a na takim bezmodowym ludzie szybko poplyna i bedzie chryja np: przerzucając "wymiane zdan" Hash-a i Romka
Zrobi sie z tego niezly sajgon wiec chyba nie warto
Generalnie dobrze sprawuja sie Ploty & mloty ,a na takim bezmodowym ludzie szybko poplyna i bedzie chryja np: przerzucając "wymiane zdan" Hash-a i Romka
Zrobi sie z tego niezly sajgon wiec chyba nie warto
Zgłaszam problem techniczny: po wejściu na forum widze na stronie głównej, że jest kilka nowych tematów. Jeżeli jednak klikne na "zobacz posty od ostatniej wizyty", komp chwile myśli, po czym stwierdza, że nie ma takich tematów. po powrocie na stronę główną wszystkie tematy sa już odznaczone.
Zabawne, ja mam problem wręcz odwrotny - często mi nie odznacza "starych" tematów.
A spróbuj "bezpośrednio" wejść na adres http://forum.wfb-pol.org/search.php?search_id=newposts zaraz po otwarciu przeglądarki?
Miałem to samo co fanatyk
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
SOA (Standardowa Odpowiedź Administratora) #1: Dziwne, u mnie działa
A poważnie - nie wiem, może trafiliście na jakiś restart serwera i Wam ciastka związane z BP wygolił. Dopiero wróciłem do domu i chodzi jak marzenie
A poważnie - nie wiem, może trafiliście na jakiś restart serwera i Wam ciastka związane z BP wygolił. Dopiero wróciłem do domu i chodzi jak marzenie