Smród, brud i ustawianie ligi pod ETC.

Moderator: swieta_barbara

Zablokowany
Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Robson pisze: Ja proponuję:
Top10-20 głosuje na 1 osobę spośród siebie, będzie to kapitan, który samodzielnie wybierze skład.
Tyż fajnie - byle to "top whatever" dostało tajne forum, gdzie "rozmowy" by prowadziło.

BTW - nic nie stoi na przeszkodzie, by obecne TOP 3 wybrało kapitana który samodzielnie wybierze skład.
Wystarczy to zrobić.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Mozna tak zrobić i teraz, chociaz wydaje mi się ze nie bedzie specjalnej roznicy czy wybierzemy skład w 3 czy sam Robson go ustali (bo innej opcji zeby 1 osoba wybierała skład nie widze).
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Młody pisze:Mozna tak zrobić i teraz, chociaz wydaje mi się ze nie bedzie specjalnej roznicy czy wybierzemy skład w 3 czy sam Robson go ustali (bo innej opcji zeby 1 osoba wybierała skład nie widze).
mysle, ze nie jest to dobry pomysl w tym roku. gdyby np. wybieral robson a nie wybral ciebie lub darka bylaby kolejna afeira ;) lepiej po prostu zrobic jakies ustalenie jak sie liga zaczyna zeby byl jasny sposob doboru graczy :)

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

Scimitar pisze:
thurion pisze:najlepsze ze najglosniej wypowiada sie Scimi ktory bral czynny udzial w dopisywaniu 21 osob do challengera w Bialymstoku na ktorym zajal wysokie miejsce i dlugo nie widzial w tym nic zlego...

dajta spokoj...
A co znaczy dla ciebie słowo czynny ?? że to ja sobie dopisałem 21 osób ?? Trochę czasu minęło, szczegółów nie pamiętam, ale wiem tyle, że gracze sami głosowali, czy chcą lokala czy coś więcej (głosowałem za lokalem
chyba nie do konca, bo pytanie bylo, kto jest przeciw dopisaniu i nikt reki nie podniosl... nie ma co przywolywac challangerow, bo byly stworzone troche na odwal. eot
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Ja bym zastanowił się jeszcze czy nie jest za mało czasu od zakończenia Ligi (początek Maja) do ETC ( Sierpień).
W przeciągu 2,5 miasiąca trzeba najpierw wybrać skład, a potem zrobić jeszcze jakieś próby i ćwiczenia.
Możnaby pomyśleć nad tym, czy liga zawsze musi kończyć się na przełomie kwienia i maja. Ewentualnie zrobić TOP3-10-X na czas Y liczony na ETC, a liga normalnie będzie trwała do 30 kwietnia.
Obrazek

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Ja bym skończył tą ligę pod koniec marca i potem już tak zostawić okres trwania ligi (kwiecien- marzec)
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Młody pisze:Ja bym skończył tą ligę pod koniec marca i potem już tak zostawić okres trwania ligi (kwiecien- marzec)
dokladnie to proponowalem jakis czas temu na LL to sie 2 osoby odezwaly, ale rozumiem ze to nie byl ten najgoretszy okres... przyznawania masterow ;)

Awatar użytkownika
Dalmar
Falubaz

Post autor: Dalmar »

Robson pisze:a:miejsca na masterach czy
b: punkty z masterów?

w obu przypadkach byłoby tak:
a: Robson
Darek
Crus
b:
Crus
Darek
RobsoN

Ja proponuję:
Top10-20 głosuje na 1 osobę spośród siebie, będzie to kapitan, który samodzielnie wybierze skład.
Ja jestem za :D

Może już teraz powinniśmy wprowadzić zasadę że wybiera Top3 Masterów :?:

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Dalmar pisze: Może już teraz powinniśmy wprowadzić zasadę że wybiera Top3 Masterów :?:
Moze nie :idea:
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Dalmar
Falubaz

Post autor: Dalmar »

thurion pisze:
no i ? tak samo Wy mozecie udowodnic cokolwiek mi i Mlodemu jak mozecie udowodnic Darkowi ze na WI bylo wystawienie teren pod niego, test pod niego i malowanie pod niego... jak i Robsonowi ze robi jakies machloje przy lokalach u siebie w sklepie... czyli nie mozecie udowodnic nic, skonczy sie na niepotrzebnym smrodzie i tyle :roll:
Łukasz lubię Cie bo face to face na prawde spoko gość jesteś ale jak czasami coś napiszesz na forum to nie wiadomo czy się smiać czy płakać :(

Przeczytaj czasami przed wysłaniem swojego posta - ja tak robię i działa.

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

Młody pisze:
Dalmar pisze: Może już teraz powinniśmy wprowadzić zasadę że wybiera Top3 Masterów :?:
A przepraszam bardzo czemu nie?
Obrazek

Koszu
Chuck Norris

Post autor: Koszu »

bo Młody wypadnie z grona decyzyjnego wtedy :P

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Paffeu pisze:bo Młody wypadnie z grona decyzyjnego wtedy :P
No i co z tego? Na Euro i tak pojedzie przecież...
Obrazek

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Ale wole decydować ;)
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Post autor: adeon »

Młody pisze:Ale wole decydować ;)
Żenujące. Jak dla mnie, jeśli Twój udział w dopisywaniu graczy będzie potwierdzony, to powinieneś nie dość, że zostać wykluczonym z ligi to jeszcze stracić na 2-3 sezony w ogóle szansę na reprezentowanie Polski-podobnie jak inni winni w aferze. Mi będzie wstyd, jeśli oszuści będą reprezentować nasz kraj na ETC.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Dalmar pisze:
thurion pisze:
no i ? tak samo Wy mozecie udowodnic cokolwiek mi i Mlodemu jak mozecie udowodnic Darkowi ze na WI bylo wystawienie teren pod niego, test pod niego i malowanie pod niego... jak i Robsonowi ze robi jakies machloje przy lokalach u siebie w sklepie... czyli nie mozecie udowodnic nic, skonczy sie na niepotrzebnym smrodzie i tyle :roll:
Łukasz lubię Cie bo face to face na prawde spoko gość jesteś ale jak czasami coś napiszesz na forum to nie wiadomo czy się smiać czy płakać :(

Przeczytaj czasami przed wysłaniem swojego posta - ja tak robię i działa.
tez cie lubie i to nie mial byc osobisty przytyk w zadnym stopniu !! po prostu ot taki przyklad ze robienie smrodu i tak nic nie zmieni a zapach pozostanie na dlugo...

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Kruti pisze:
Młody pisze:
Bo nie zmienia się zasad gry w jej trakcie ?
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Scimitar pisze:
Kruti pisze:
Młody pisze: Moze nie :idea:
A rypanie wszystkich w tyłek na organizacji turniejów to jest ścisłe trzymanie się zasad!

Wy wszyscy patrzacie a nie widzicie. TAK- można wydymać kumpli przy grze w małe ludki, ale NIEEEEE - nie można dla porządku zmienić sposobu wyboru jakiejś tam ekipy w trakcie sezonu. Musimy przecież pamiętać, że są pewne zasady. Są w życiu pewne priorytety....

Ja pierdolę - jakie to smutne jest
Obrazek

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

problem w tym ze sprawa dopisywania dotyczy osob, ktore jesli zabanowac z euro - to oslabi organizacje.

a skoro im nie wymierzymy kary, to nie wypada wymierzyc nikomu zeby bylo sprawiedliwie :)

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Post autor: adeon »

Kruti pisze:
Scimitar pisze:
Kruti pisze: A przepraszam bardzo czemu nie?
A rypanie wszystkich w tyłek na organizacji turniejów to jest ścisłe trzymanie się zasad!

Wy wszyscy patrzacie a nie widzicie. TAK- można wydymać kumpli przy grze w małe ludki, ale NIEEEEE - nie można dla porządku zmienić sposobu wyboru jakiejś tam ekipy w trakcie sezonu. Musimy przecież pamiętać, że są pewne zasady. Są w życiu pewne priorytety....

Ja pierdolę - jakie to smutne jest
Kruti - trafiłeś w sedno. Kali ukraść - dobrze. Kalemu ukraść - niedobrze...

Zablokowany